Evet harabede yeni hizmet, siz nası birini aradığınızı yazın harabe ar-ge ekibi olarak size göre birini bulup evinize kargo ile yollilalım
Harabe AR-GE bölümü
Gönderim zamanı 26.01.2006 - 04:56
Evet harabede yeni hizmet, siz nası birini aradığınızı yazın harabe ar-ge ekibi olarak size göre birini bulup evinize kargo ile yollilalım
Gönderim zamanı 26.01.2006 - 05:08
kendine güvenenler için msn adresim: elma@birteselliver.net
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 26.01.2006 - 05:23
Gönderim zamanı 26.01.2006 - 22:13
gerisi kolay nede olsa
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 26.01.2006 - 22:16
aradığınız kriterde bir adet hatun bulduk ve adresinize postaladık en kısa sürede elinize ulaşacaktır.
Not: Kutusundan çıktıktan sonra şişirmen laazım içine bi çip koyduk alnına vurdummuydu evet diyo. Gerçeğini bulduğumuz zmn plastiğiyle deiştircez firmamız bunu garanti ediyor şimdilik bunla iyi vakit geçirmen dileğiyle
Harabe.net Ar-Ge ekibi
Gönderim zamanı 26.01.2006 - 22:20
Gönderim zamanı 26.01.2006 - 22:26
Haydar beyle görüştük onun da elinde aradığınız nitelikte kız kalmamış, istersenis size plastik ama evet diyen veya yerine gerçek ama şişman dırdırcı gıcık bir hatun verebiliris. Kararı size bırakıorz
Saygılar sevgiler gülücükler
Harabe.net Ar-Ge bölümü
Gönderim zamanı 26.01.2006 - 22:33
Konu : Kadın - Erkek İlişkisi üzerine
İlgili : Drizzt
Çok Sevgili Drizzt Bey ;
Bahsi geçen ar-ge bölümüzün istediğim ürün hakkındaki çalışmalarını hiçte samimi bulmadım. Şahsınıza birkaç kez mesaj yollamama ve buradanda mesaj yazmama rağmen bu hizmeti yaparken dalga geçmenizi esefle kınıyorum. Şahsım evde kalmış olabilir ve sizden bir bayan bulmanız konusunda yardım isteğinde bulunmuş olabilir. Sizinde böyle bir şekilde dalga geçmeniz hakikaten çok üzücü. Bu nedenledirki ar-ge bölümüze gönderdiğim özgeçmişimi ve hakkımdaki tüm dosyaların tarafıma yeniden gönderilmesini istiyorum. gereğini yapın lan.!
Sevgi saygı berklemeyin. zira sizde bunu yapmadınız.
güle güle.
dokuzharf
Evde kalmış kurumaya yüz tutmuş erkek müsvettesi derneği üyesi
Gönderim zamanı 26.01.2006 - 22:49
Harabe.net ar-ge bölümü olarak çok çalıştık canımızı dişimize taktık senin için hatun aradık, ama dünya üzerinde herşeye evet diyen bir hatun olmadığından (hatta evlilik teklifinden sonra gelen tüm sorulara genelde tam olarak evet demezler) üzülerek bildirmeliyim ki size göre bir canlı bulamadık, ama düşündük teknisyenlerimize sorduk ve size şişme evet diyen hatun yapmaya karar verdik! bir oyuncak bebekten söktüğümüz evet deme çipini hatunun alnına bağladık fakat siz bu ileri teknolojiye bile sıcak bakmadınız.
Evlenmek istemiyosan ne geliyon kardeşim buraya
Sevgiler öpücükler
Harabe.net ar-ge bölümü
Gönderim zamanı 26.01.2006 - 23:07
Harabe Net Ar-Ge bölümüne biraz önce ki mesajımda ağza alınmayacak şeyler söylemiş olabilirim. Bunun iki katını zat-ı alinize yolluyorum tekrardan. Karşınızda cansız mankenlere saldırmış biri yok arkadaşım. İşinizi düzgün yapacaksanız yapın. Size gelmiş bana uygun bir bayan bulmanızı istemişim. ha doğru öküzüz bulamıyoruz biz , e kardeşim sizde öküzleri koruma ve kollama derneği gibi bi dernek kurmuşunuz biz size buluruz demişsiniz. Ne güzel , bulun bulun ki nüfus artışına katkıda bulunun , mutlu edin insanları. Ama yineliyorum , karşınızda üç yaşında bir çocuk yok. İnsanları kandırmayın. hadi şimdi delikanlı ol'da istediğim ürünü bulmaya başla. Baktın yok bulamadın , "arkadaş bulamadım senin gibi hödük birine kız bulamadım" diye söyle. ne öyle şişme mişme şeyler gönderiyonuz. neyse hadi bu seferlik böyle olsun..
sevgi saygı sana bişey kazandırmaz.
çüz canım.
Gönderim zamanı 26.01.2006 - 23:41
Yalnızlığıma son vermek amacıyla sizlerden bana bir hatun bulmanızı istiyorum, huyu huyuma, suyu suyuma uyması koşuluyla. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Genç, karizmatik, şımarık ve yalnız forum yöneticisi: Elric
Gönderim zamanı 27.01.2006 - 00:00
elimizde tam size göre biri var fakat yaşı biraz geçmiş ayrıca kendisi teyzeniz oluyormuş, harabe.net ar-ge bölümü olarak akraba evliliğini tasvip etmediğimizden o kişiyi eledik, benzer karakterde birini bulduğumuzda evinize kargo ile yollayacağız
saygılar
Harabe.net Ar-Ge bölümü
Gönderim zamanı 27.01.2006 - 04:30
Gönderim zamanı 27.01.2006 - 20:05
İstediğiniz dişinin özelliklerini belirtmediğiniz için, ayrıca eski avatarınız polat'a benzediği için ayrıca nickiniz bir antidepresan ismi olduğu için şimdilik isteğiniz işleme konulmamıştır.
Not: Ukraynadan bi parti gelcek onları elrikle size paylaştırcam
Dip Not: Dokus harf beklesin şişme bebek yeter ona
Harabe.net Ar-Ge bölümü
Gönderim zamanı 27.01.2006 - 20:38
Gönderim zamanı 27.01.2006 - 21:42
kınım kınım kınıyorum sizi..
Gönderim zamanı 27.01.2006 - 22:26
istemiyorum senden bişi.
"hıh" ( elmaa bak bu senden kaldı bana .. )
Gönderim zamanı 28.01.2006 - 21:48
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 29.01.2006 - 00:05
o gacıyı bizzat kendim paketleyip evinize yolluyorum, çok iyi bir seçim yaptınız (daşş daşşş ) tebrik ederiz, (bazıları plastik hatun sipariş verio o derece yani ) imam nikahı da yaparız, imamımız olan elric bey adana dönüşü eskişeere uğrar bi nikah kıyar problem deil.
Saygılar sevgiler
Not: Size de hayırlı işler
Harabe.net Ar-Ge bölümü