Harabe AR-GE bölümü
Gönderim zamanı 30.01.2006 - 20:38
isteyenler sıraya girsin bakim
Not: Miyav sana yok çek elini bakim
Dip Not: Dokusharf san hiç yok sulanma kıza bakim
Gönderim zamanı 30.01.2006 - 20:42
ona yok , buna yok. ne bu ? müşteriyiz kardeşim , konuşturma beni.
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 30.01.2006 - 20:54
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry
Gönderim zamanı 30.01.2006 - 21:01
Dokus sana yok dememişmiydim kapandı dükkan
Not: 6. kıs harbi güzelmiş ha
Dip Not: Wili aplaa bana 6. kısı alsanaaaaaaaaaaaaaaa
Gönderim zamanı 30.01.2006 - 21:07
hatun dediğin insanları paketleyip yollayamazsın
şakası bile çirkin........
Gönderim zamanı 30.01.2006 - 21:08
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry
Gönderim zamanı 30.01.2006 - 21:11
Not: Sert konuşmak istemiyorum
Dip Not: Evet gerçekten istemiyorum
Gönderim zamanı 30.01.2006 - 21:56
hıh.
Gönderim zamanı 30.01.2006 - 22:13
Ben görümce olaraktan sevgili kardeşlerimin bu bayanlarla evlenmelerini pek uygun bulmuyorum.
İLK NOT:Gelin adayları fazla havalı deiller mi?
ORTA NOT:Çok sevgili arkadaşlarım bu bayanlara nasıl para yetiştirecekler?Yoksa evlendikten sonra evlenen çiftlere ev,araba,iş garantisi mi var?
SON NOT:Benim kardeşlerim türk erkeği azda olsa kanlarında kıskançlık vardır,bunlar (gelin adayları)ortalıklarda böle dolaşırlarsa cinayet çıkmaz mı?Evlilik sonrası bir ömür boyu aynı yastıkta kocama garantisi de veriyomusunuz?
BİTİRME NOTU:Çok sevgili ve saygıdeğer Dzirrt Bey görümce olarak kardeşlerimin saadetini düşünmek benim ve diğer harabe bayanlarının en büyük görevi olduğu için bu konun üzerinde titizlikle durmuş bulunuyorum.Olaya göstermiş olduğum hassasiyetin nedeni tamamen budur.Eğer sorularmı cevaplayarak aydınlatrsanız çok memnun kalırım,başarılarnızın devamını diler,saygılarımı sunarım..
BAŞKA SON NOT:Kolay gelsin...SEVGİLER,SAYGILAR.
Duyarlı görümce novalgin...
Gönderim zamanı 30.01.2006 - 22:25
Gönderim zamanı 30.01.2006 - 22:33
Tabi düşünürüm bu durumda bizler görümce oluyoz önceden tedbir almazsak gelinlerle baş edemeyiz.Ayrıca siz olaylara başka taraflardan baktığınız için gerçekleri görmeniz biraz zor olur yani bu duruma birilernin müdahale etmesi lasım gibi dimi ama?şeker abla , bizi düşünüyo
NOT:Ayrıca sevgili dokuzharf kardeşim bu durumda nekadar madur olduğunu üzülerek gördüm bunun hesabını ayrıca Drizzt Beye bi ara bizzat soracağım (ama korkuyorum ya kızarsa) Nese..Üzülme Dokuzharf kardeşim Hem ayrıca gelin adaylarınıda ben sizlere pek uygun görmedim zaten ne onlar öle yahu...Herşey güzellik deil ki..O kadar boyaya herkes güzel olur...
Gönderim zamanı 30.01.2006 - 23:21
Dediğim gibi düğünü basıp "nayır bu evlilik olamaz izin vermiyorum!" deme hakkınız vardır.
İlk Not a cevap: Gelin adayları güzel misss gibi hemide havalı nolcak yane
Orta Not a cevap: Nası para yetiştirceklerini onlar düşünsünler iş araba ev sözü yok, biz düğünü yapar düğünde gırnatamızı çalarız (ayrıcana bu kısların çoğunluğu profesyonel olarak bazı işlerde çalışıolar onlar evlerini geçindirebilir )
Son Not a cevap: Evlilikten sonra, gelinleri istedikleri gibi kapatabilirler hatta isterlerse kara çarşaf bile giydirebilirler (e yuh artık ) ayrıca ömür boyu bi yastıkta kocama garantimiz de vardır.
Sevgiler saygılar
He unutmadan sorun bakim napmışım ben dokusharfe, kendi beğenmio şişme kızını sonra da gerçeeni istiyo olmaz ki böyle cık cık cık
Saygılar
Harabe.net Ar-Ge bölümü.
Gönderim zamanı 31.01.2006 - 11:18
Dokuzharf kardeşime karşı bir dışlanmışlık,itilmişlik sezinliyorum ben.O da diğer erkek kardeşlerimiz gibi seçme hakkına sahip olmalı öyle deil mi?Hakiki,canlı kanlı bir hatun onunda hakkı olmalı,sizcede öyle deil mi?Tamam parası neyse siz en güzelini benim dokuzharf kardeşime acele posta diyecem ama artık kargolar var acele bir kargoyla eve teslim gönderirseniz dokuzharf kardeşmi çok memnun etmiş olcaksınız..(Tarafından size edilecek dualarda cabası yani)
NOT:Dokuzharf kardeşimin gelin adayı ayrıca çok hamarat olsun biz evlerine gittiğimizde bizide ağırlayabilmeli öyle deil mi?Kısacası hem güzel hem hamarat hemde güleryüzlü olursa sevgili dokuzharf kardeşim size minnettar kalmakla kalmayıp sponsorunuz olmayıda teyyid eder,ayrıca şirketinizin reklem masraflarnıda üstlenir,size her konuda mali destek olur.(Bunları benim sölememin nedeni dokuz harf kardeşim zenginliğini kullanmayı pek sevmemesi yani zengin olduğunu insanlara belli eden bir insan deildr.Zengin ama çok alçak gönüllüdür kendileri)
NOT:Çok sevgili Drizzt Bey mali krizde olduğunuzu çok iyi biliyoruz,bence yazdıklarımı tekrar bi düşünerek hareket edin der,saygı ve sevgilerimi sunarım..
ÇOK ÖNEMLİ Bİ NOT:Yanlış anlamayın ama dokuzharf kardeşime karşı dışlanmışlık tavrınızın düzelmemesi dururmunda şirketinizi kaybedebilirsiniz..(Nedemek istediğimizi çok iyi anladınız umarım.) (Yanlış anlamayın tamamen uyarı,tehdit deil yani)
ÇOK KISA NOT:Lütfen Drizzt Bey olayı ciddiye alarak,olayı gurur meselesi yapmayın..Tekrar çok teşekkür eder,en kısa zamanda kardeşimin emenetini göndermenizi önemle rica eder,saygılarımı sunarım..
DOKUZHARF KARDEŞİME NOT:Sevgili kardeşim Drizzt Bey şirketini kaybetmemek için en kısa zamanda sana bir hatun gönderecetir eminim..(Üstelikte en güzelini)Kardeşim benim Drizzt Beyin hatunlarıyla evlenmeni hernekadar tasvip etmesemde (Yemek yapmayı bilmezler,temizlikten anlamazlar....vs.)(Fakat iyi para kazanırlarmış Drizzt Bey dedi ama güzel kardeşim senn paraya ihtiyacın yok ki?Ayrıca Drizt Beyin şirketini zaten almayacakmısın ozaman istediğin bütün hatunlar senn olur zaten..??)Neyse sen mutlu olcaksın madem,bacın olarak da bana da susmak düşer..
Gönderim zamanı 31.01.2006 - 11:47
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 31.01.2006 - 13:29
Yeni parti mallarının kıçlarında TSE damgası yokmuş ya geri çek malları yada damgalattır kızdırma kafamı manukyanyan...
Gönderim zamanı 31.01.2006 - 13:57
26 Ocak 2006 tarihinde yaptığım başvrunun hala sonuçlarına ulaşabilmiş değilim.. Lütfen gereğini yapın..
Gönderim zamanı 31.01.2006 - 20:48
öncelikle böle bir yardım kuruluşuyla yardımcı olduğunuz için bütün üçtenliğimle teşekkürlerimi arz ederim
banada şöle brad pitte benzeyen bir elemanınız varsa göndermenizi rica ederim
sallana sallana alsancaktan aşağı
bir konakta karşıyakada
ben o yari arar dururum
Gönderim zamanı 31.01.2006 - 21:13
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina
Gönderim zamanı 31.01.2006 - 21:17
Bana aşkı tanıyan hatun gönderiver bir zahmet.
Gönderim zamanı 31.01.2006 - 21:35