Dün gece saat 1 sularında ben wcye gittim ayıptır söylemesi nyse işimi hallettim sifonu çektim 15 saniye kadar sonra musluklar açıldı kendiğinden kapattım 1 dk kadar sonra yine açıldı yne kapattım haliyle biraz 3,5 ve yusuf yusuf durumları oldu bende nyse sonra çantama koyduğum kremi mutfakta buldum.heralde koymadım zannettim gittim tekrar koydm aradan 1 saat geçti ben abimin odasına gittim baktım kremim orda çantama gittim baktım yokk .s.s hliyle iice yusuf yusuf oldum onu çantama koydum sonra yatağıma koşup yattım sabah o krem yine masamdaydı baya dumur olduum sizce iyi saatte olsunlar bana taktı mı tırsıyorum yardım pls
0
İyi Saatte Olsunlar Galiba .s
Started by
g.brdim
, 26.07.2009 01:03
4 replies to this topic
Posted 26.07.2009 - 01:03
Dün gece saat 1 sularında ben wcye gittim ayıptır söylemesi nyse işimi hallettim sifonu çektim 15 saniye kadar sonra musluklar açıldı kendiğinden kapattım 1 dk kadar sonra yine açıldı yne kapattım haliyle biraz 3,5 ve yusuf yusuf durumları oldu bende nyse sonra çantama koyduğum kremi mutfakta buldum.heralde koymadım zannettim gittim tekrar koydm aradan 1 saat geçti ben abimin odasına gittim baktım kremim orda çantama gittim baktım yokk .s.s hliyle iice yusuf yusuf oldum onu çantama koydum sonra yatağıma koşup yattım sabah o krem yine masamdaydı baya dumur olduum sizce iyi saatte olsunlar bana taktı mı tırsıyorum yardım pls
Posted 26.07.2009 - 01:08
Krem takmış sana krem
Posted 26.07.2009 - 01:30
zaten yalnızım 1 haftadır ürktüm bee krem olayı değilde musluk olayından şüphe duydum kim açtı acep ..
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Posted 26.07.2009 - 01:35
MuZi sizin perdeler sallanıyor camlardan tıkırtı geliyor mutfakdaki tencereler titriyor. Git bak bakim bi
Posted 04.08.2009 - 17:45
yorgunluktandır.
Doğru bildiğim yol onlara göre yanlış, yanlışa giden yol ise onlara çıkıyordu...
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Gezi Parkı Için 24 Saatte 2 Milyon Tweet |
İnternet | Haberci |
|
|
|
48 Saatte 500 Bin Kullanıcı Kaybetti |
İnternet | Haberci |
|
|