İçerik değiştir

Cemil Çiçek Damadını İhbar Etti

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 6 yanıt verildi

#1 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj

Gönderim zamanı 05.11.2009 - 12:42

Gönderilen Resim

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek TOKİ'den ihalesiz olarak iş alan damadını Meclis'te ihbar etti

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, kızının düğününde mutluydu. Ama bu evlilik bir gazetedeki iddia ile Meclis'te Çiçek'in gündemine getirildi.

Habere göre, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in kızı İclal Cicioğlu ile damadı Zeynel Anıl Cicioğlu, TOKİ'den ihalesiz bir iş aldı.

Yaklaşık 2 milyon liralık iş, taşeron firmaya 300 bin liraya yaptırıldı. 2 milyon liralık işten böylece Çiçek'in damadı ve kızı 1.5 milyon lira kazandı.

CHP Milletvekili Osman Kaptan, Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nda "Bu nedir?" dedi.

İşi aslında başka bir firmanın aldığını ama bitiremediğini söyleyen Çiçek, "TOKİ, tasfiye yerine aynı şartlarla işin bitirilmesine karar vermiş, öyle alınmış" dedi; ama bu açıklamayla yetinmedi.

"Allah'tan tek isteğim Kızılay'da gezerken bu hırsız, şu soysuz gidiyor denilmemesi" diyen Başbakan Yardımcısı Çiçek, damadını ve kızını ihbar etti: "Suç ve ceza şahsidir. Benim şerefim, benim evlatlarımdan, yakınlarımdan önde gelir. Benim yakınlarıma bırakacağım tek şey, temiz, dürüst bir geçmiştir. Buna en ufak bir helal getirecek olursa gereğini ben yaparım.

Bir siyasetçinin bunu ötesinde verebileceği başka da teminat yoktur. Bu konuşmamı da ihbar kabul etsinler. Gerekirse yazılı olarak da yapmaya hazırım. Bir kanunsuzluk varsa savcıların harekete geçmesi gerekir. Geçmedilerse ihbar ediyorum" Çiçek, "Buradan ihbar ediyorum" sözünü üstüne basa basa bir kaç kez kullandı. Bununla da yetinmedi, iddiayı gündeme getiren milletvekiline bir teklifte bulundu: "Şimdi buradan çıkalım Ankara Savcılğı'na gidelim. Dilekçeyi de ben yazayım. Kim hukuksuzluk namussuzluk yaptığıysa, sonuna kadar hesabını versin hangi yöntemle ortaya çıkacaksa ben varım." Çiçek'in bu sözleri üzerine CHP'liler geri adım attı. "Bakanı üzmek istemedik. İddiaya ne diyeceğini merak ettik" denildi, konu kapatıldı.

http://www9.gazeteva...69084/9/Siyaset

şaşırdım böyle bir habere. :)

#2 Efsane Prens

Efsane Prens

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 625 Mesaj

Gönderim zamanı 05.11.2009 - 13:01

aferin adam gibi adam çıktı.. çiçek bu çiçek :)

Çiçek'in bu sözleri üzerine CHP'liler geri adım attı. "Bakanı üzmek istemedik. İddiaya ne diyeceğini merak ettik" denildi, konu kapatıldı.

gelin gidelim demiş.. hep geri hep geri...halka rağmen halkçı parti *lol

#3 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16.791 Mesaj

Gönderim zamanı 05.11.2009 - 17:01

Acaba o kadar karlı bir işi ilk firma neden yapmayıp kaçmış ki ;)

Bi de kendisini kendi memurları mı soruşturacak süper hee *zong Kızılay da gezermiş gibi bi de. Sokaka dediği adalet ek binası ile hemen yanında ki başbakanlık binasını yürümek herhalde orası da koruma dolu zaten onlarda bişey demezler en azından yüzüne karşı *zong
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#4 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 06.11.2009 - 09:16

kızı boşanmışmı P:
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#5 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 06.11.2009 - 10:43

Bu çiçekten ne gül olur ne leyla bıraksın halkın gözünü boyamayı damadını şikayet etmişmişte o zaman sormazlar mı ?

Diğer Bakanların çocuklarını damatlarını vb... yakınlarını neden şikayet etmiyorsun.

Tabloda çıplak olmak yetmez ya tam soyunacaksın yada hiç açmayacaksın tahrik edici pozlar vermeye gerek yok P:

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...

#6 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16.791 Mesaj

Gönderim zamanı 06.11.2009 - 19:50

kızı boşanmışmı *zong

Sorduralım mı? :mad1:
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#7 WaLe

WaLe

Kimene!

• Üyeler
  • 6.730 Mesaj

Gönderim zamanı 09.11.2009 - 16:46

Cemil ÇİÇEK "Şimdi buradan çıkalım Ankara Savcılğı'na gidelim. Dilekçeyi de ben yazayım. Kim hukuksuzluk namussuzluk yaptığıysa, sonuna kadar hesabını versin hangi yöntemle ortaya çıkacaksa ben varım." diyor bunun üzerine CHP'liler geri adım atarak "Bakanı üzmek istemedik. İddiaya ne diyeceğini merak ettik" diyorlar ve konuyu kapatıyorlar.

Cemil ÇİÇEK zaten bir AKP li bakan olduğu için hakkında belli önyargılar var iddia yalanda olsa varolan önyargıyı derinleştirir. Çok kurnazca...

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim

’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry