En başta söyleyeyim bu film ülkemizde henüz gösterime girmedi..
Öyle bir film ki,evin içerisinden başka bir mekan yok,iki sevgili dışında bir kaç dakika gösterilen bir doktor,ve dahada kısa gösterilen bir kız arkadaş..Başka oyuncu yok..
İlk başlarda "sıkıcı aman buda ne çok amatör" diyebilirsiniz.Ve biliyormusunuz işin sırrı o amatör görüntünün altında çünkü o kadar bir gerçekcilik ve belgesel tarzı yakalanmış ki etkilenmemeniz mümkün değil..
Helede cinlere inanan biriyseniz benim gibi ayvayı yediniz demektir.Bu durumda size önerebileceğim tek tavsiye izlemeyin.
İki sevgili aynı evi paylaşmaktadır.Kız çocukluğundan beridir etrafında görünmeyen bir varlığın kendisini rahatsız ettiğini söyler,erkek arkadaşı eve bir kamera getirip her anlarını kaydetmeye başlar yemek yerken,diş fırçalarken,oturuken özellikle gece onlar uyurken açık olan kameradan izliyorsunuz gelişen olayları işte bu panoramal ismi buradan geliyor,nasıl sinir bozucu anlatamam..
Garip gizemli ve bir o kadar etkileyici bir film alışageldiğiniz korku fimlerinden oldukça farklı,her yerden karşınıza çıkacak olan tuhaf görünümlü hayaletler yok..
Ama bir şey var!!
Ve keşke böyle olmasaydı dediğiniz hiç beklenmedik bir final..
İzleyiniz efendim gece, yalnız ışıklar kapalıyken sonramı?Bilmem:) ben karışmam gecenin bir vakti benim gibi uyanıp biri beni gözetliyor korkusuyla yataktan sıçramakta var..
Tür : Gerilim / Korku / Gizem
Gösterim Tarihi : 15 Ocak 2010
Yönetmen : Oren Peli
Senaryo : Oren Peli
Görüntü Yönetmeni : Oren Peli
Yapım : 2007, ABD , 99 dk.
Oyuncular
Amber Armstrong , Michael Bayouth (Şeytanbilimci) , Katie Featherston , Mark Fredrichs
Bu mesaj suheda tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 25.12.2009 - 11:32