İçerik değiştir

* * * * * 1 Oylar

İçinden Gelen Aklından Geçen ...

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1171 yanıt verildi

#581 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 08.10.2011 - 21:09

yav 5 dk bankamatikte sıra bekledim, adamın biri küçücük kızına para çekmeyi öğretiyo bir diğeri oğluyla plaka oyunu oynuyo geçen arabalara bakıp. ne var bundadiyebilir başkaları ama sanki bana inat yapıyolar evlenip çocuk sahibi olim die :P kıskandım valla ::
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#582 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 09.10.2011 - 18:23

belki biraz da şu sebeple, herhangi birinin 'kimsenin görmesinden hoşlanmayacağı'
bir halini yakalayınca dalga geçmeden önce 2 kere düşünmek gerekir :

çünkü herkesin, ama herkesin; 'kimsenin görmeyeceği' zamanlarına özgü tuhaf...
komik...acıklı...enteresan, blablabla...halleri olabilir, aslında herkes de bunu
bilir. biliyor olmalı...Gönderilen Resim

yalnız yaşıyorsan da geçerlidir bu, öyle olmasa da; zira yalnız yaşanmayan bir
evin de içinde yalnız kalabildiğin bir odası, bir banyosu falan vardır illaki, illaki
olur öyle zamanların...

öyle işte. esti...Gönderilen Resim

yok, kapşonlu bi'şey, bi de sabahki gibi spor ayakkabı değil de bot giyip havalandırıcam
ben bu eserekleri, hiç çaresi yok. =)

Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.10.2011 - 18:24

ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...

#583 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj

Gönderim zamanı 09.10.2011 - 18:34

la hani her arz kendi talebini yaratıyodu *mad
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#584 Muziçko

Muziçko

V.I.P. Üye

• Dokunulmazlar
  • 12.098 Mesaj
  • İlgi Alanları:İhtiyaç anında camı kırınız!

Gönderim zamanı 09.10.2011 - 18:43

bi işi de 12den vurup hah tamam olmak istediğim yerdeyim desem kulağımı ısırıcam :ç

Gönderilen Resim

Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.

Gönderilen Resim

#585 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16.791 Mesaj

Gönderim zamanı 09.10.2011 - 19:08

Hayır her iki-üç gün de mutlaka ekleyecek o kadar kişiyi nerden buluyorsun anlamadım ki? Nasıl beceriyon ülkede insan kalmadı lem onlar kimdir nedir necidir biliyon da mı ekliyon yoksa öyle bir program felan mı var?
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#586 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 09.10.2011 - 22:47

Tefeci adam hacca gidiyor yav. İyi tamam Allah kabul etsin de aldığı faizlerle gidiyor. Yok o da değil de normalde hacca gidenler helalleşiyorlar ziyaretler falan ediyorlar çevrelerindeki insanları. Bunlar sadece mezarlığa gittiler. Galiba hakkınızı helal edin dediklerinde bir tek onlar helal etmiyoruz demeyecekler o yüzden olsa gerek diye düşünüyorum :D

Neyse hayırlısı olsun...

#587 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 10.10.2011 - 01:06

7 saat Gönderilen Resim

#588 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 10.10.2011 - 09:46

stoploss !!!

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...

#589 Taurus

Taurus

Burası ona huzur verir

• Üyeler
  • 267 Mesaj
  • İlgi Alanları:♫ ♬ ♪ ♩ ♪ ♫ ♬ ♪ ♩ ♪

Gönderim zamanı 10.10.2011 - 17:33

Gönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen Resim Gönderilen Resim Gönderilen Resim Gönderilen Resim Gönderilen Resim

Gönderilen Resim
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)

#590 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 10.10.2011 - 20:32

Hava da ne yapacağını bilemedi. Yağsam mı yağmasam mı diye düşünüyor.

#591 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 10.10.2011 - 21:20

Feysbukta arkadaş listemde 13-14 yaşlarında bir çocuk var. Yaklaşık olarak 2 haftada bir ilişki durumunu değiştiriyor. "Bilmem şunla ilişkisi var bunla ilişkisi var" diye. Lan valla imreniyorum bebeye ya :D Bir de ne zaman durum değiştirse 15-20 kişi beğenmiyor mu bitiyorum valla :D

#592 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 10.10.2011 - 21:28

Vay arkadaş ya. Yengeç nerdeyse karaborsaya düşmüş. Önceden bir paket sigara, bir şişe kolaya bir çuval yengeç alırdık, şimdi yengeç yemek için rezerv yaptırıyoruz 2-3 gün sonraya. O da istediğimiz kadar değil onların verdiği kadar. Kişi başı en fazla 2-3 porsiyon :eyvah:

#593 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj

Gönderim zamanı 11.10.2011 - 10:14

aslında işle ilgili bi şeler yazardım ama yengeç diyince yazmadan duramadım yahu yengeç nasıl yeniyor iğrençsin ya; değil yengeç, yengeç burcu insan bile çekilmiyo :P

yani tanıdıklarımdan genelleme yaptım yoksa harabedeki varsa yengeç burçları iyidir hoştur falan *ihi =)
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#594 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj

Gönderim zamanı 11.10.2011 - 11:14

körün istediği bir göz; allah dışarda çalışmayacağı günlerde de dışarda olması,
oyalanması, uzun süredir görmediği arkadaşla görüşmesi, hatta iş için
alışveriş yapması yolunda fırsatlar çıkardı...verdi...yarattı; en azından bu hafta
için, iyi oldu...yani iyi olur herhalde, güzel olur...teşekkür ederim...Gönderilen Resim

#595 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16.791 Mesaj

Gönderim zamanı 11.10.2011 - 17:40

taurus bi yerde muzla dürüm demiş ya insanın aklına rula pasta geliyor hani ortasında muz etrafı pasta heh.İşte geldi akla gitmiyorda onu söyleyeyim dedim.Bana ne de diyemezsiniz şimdi okudunuz mu hepinizi illa bu olmak zorunda değil bi tatlı istersiniz sonra ağzınızın suyu akmaya başlar şapırtılar derken bari kimse yokken okusaydınız millete de ayıp olacak :P
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#596 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 11.10.2011 - 19:02

Bu memleketin en çok, bu mevsimde hala denize girilebilmesini seviyorum Gönderilen Resim

Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.10.2011 - 19:02

#597 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 11.10.2011 - 22:32

:D

#598 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 12.10.2011 - 12:13

İyice yaşlanmışım ya. Bugün bi' bisiklete bineyim dedim 3-5 km yol yaptım pestilim çıktı. Ayaklarım tutmaz oldu :eyvah: Oysaki önceden böyle miydi. sırf heyecan olsun diye biner ilçeler arası gezer, yaylalara çıkardık. Bir günde en az 90-100 km yapardık Gönderilen Resim Hey gidi günler heeyyy.

Gönderilen Resim

Bir de sabah balık tuttum. Hani derler ya kol gibi diye. Aha işte öyle valla kol gibi :D Hem de 2 tane *mad Avcılar, balıkçılar sallamasyonu çok severler derler ama valla sallamıyorum. İnsanlık için küçük benim içinse büyük bir adım bu :P Yani sabah 5.30 da kalkmama, arabanın çalışmamasına rağmen azcık iteklemeye, kayalara vuran dalgalarda ıslanmaya, bir de azcık köpekten kaçmaya değdi valla *zong

#599 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj

Gönderim zamanı 12.10.2011 - 12:55

millete yakınlarından mal mülk kalır bana stres tansiyon vb ulen bazen insanın kimsesiz olası geliyo bare ayak bağı olmayın başka ihsan isteyen yok *zong
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#600 dora

dora

made by f"ebru"ary 8

• Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 12.10.2011 - 13:16

ciden öyle pac
ben o yüzden reelde arkadaş edinmem, sanal alem bagımlısıyım, dert yok tasa yok ayak bagı yok zamanımı çalan yok kırgınlık yok

içimden şey geldi : selülitler azaldı ama kahvemi içemiyorum, kahvesiz nasıl yaşıcam :S
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”