İçerik değiştir

* * * * * 1 Oylar

İçinden Gelen Aklından Geçen ...

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1171 yanıt verildi

#541 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 03.10.2011 - 00:06

bir yerlerde neskafe olduğundan emindim. Gönderilen Resim

2 gün geçti, bunun üstüne neskafeler alındı, içildi...vardıydı da, olması lazımdı da,
almıştım da, blablabla...diyerekten ağlandığım neskafeleri de bikaç saat önce
nerde gördüm?

ufak bir poşetle ayakkabılığa asılmış vaziyette...Gönderilen Resim

ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...

#542 Taurus

Taurus

Burası ona huzur verir

• Üyeler
  • 267 Mesaj
  • İlgi Alanları:♫ ♬ ♪ ♩ ♪ ♫ ♬ ♪ ♩ ♪

Gönderim zamanı 03.10.2011 - 17:26

Halk oyunları çalışmaları başlıyor bu akşam..Yarın orada olduğundan bile haberim olmayan kaslarımın ağrıları ile uyanacağım sanırım..:)

Gönderilen Resim
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)

#543 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 03.10.2011 - 18:28

Vazodaki kesilmiş çiçeğin ömrünü uzatmak için aspirin atıyordum hiç öyle bir şey yazmıyor Gönderilen Resim

#544 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 03.10.2011 - 18:39

Ben bu aspirini nerden kimden duydum da uyguladım hep bilmiyorum ki Gönderilen Resim Bitkiye at bir aspirin ohh kendine gelir ömrü uzar nasıl bir düşünceyse ihi Gönderilen Resim ben nerden bileyim bir faydası var herhalde diyordum, yokmuş.

#545 dora

dora

made by f"ebru"ary 8

• Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 03.10.2011 - 18:56

ya sorma cevap gibi olacak ama sen yine fazla zarar almamışsın..

Aspirini cocuk düşürmek! için kullanan dangalak kadınlar tanıyorum ben

pardon cocuk olmasın diye kullanan
anlatamadım da :S

Bu mesaj dora tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.10.2011 - 18:59
hata düzeltme

“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#546 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 03.10.2011 - 23:22

Bence dangalak kelimesini kullanmamak gerekir bilgi eksikliği ve yanlış bilgiye sahip olabilir toplumumuz malum bu konular açıldığında dahi utanıp çekiniriz oyüzden biraz araştırmak uzmanlardan doğru kişilerden yardım almak gerekir.

#547 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 03.10.2011 - 23:31

Çay keyfi zamanı (=

#548 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 04.10.2011 - 09:28

Gönderilen Resim

#549 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 04.10.2011 - 23:41

saat, antik yeşil uzun kolye, kırmızı mumlu ip, ince sarı deri kapama, kız figürlü kolye
ucu, küpe aparatı, bi'şey daha mıydı sanki? Gönderilen Resim

#550 Taurus

Taurus

Burası ona huzur verir

• Üyeler
  • 267 Mesaj

Gönderim zamanı 05.10.2011 - 00:10

Halka halka..:)

Gönderilen Resim
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)

#551 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 05.10.2011 - 00:11

uzun kollu gömlek ütülemekten daha zor ne olabilir şu dünyada Gönderilen Resim
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#552 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj

Gönderim zamanı 05.10.2011 - 00:22

minik siyah taşlı küpe...ler! Gönderilen Resim

#553 Taurus

Taurus

Burası ona huzur verir

• Üyeler
  • 267 Mesaj

Gönderim zamanı 05.10.2011 - 08:13

İyi temenni de bir küçük duadır aslında..O halde bu mesajı okuyan herkese duam olsun:

Günaydın..:)

Gönderilen Resim

#554 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 08:34

Günaydın..Gönderilen Resim

aynen iade ediyorum. :P

kasap köftesi, bezelye, sigara, neskafe, çöpler atılacak, siyah muranolarla bileklik;
arasından şıngır şıngır bi'şeyler de sallandırılacak -ctesi müşterisi için-, vs...de,
bu vs her neyse, ben kesin unuturum bunu. Gönderilen Resim

#555 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 11:01

+1 vermenin de günlük limiti varmış bitti Gönderilen Resim

#556 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 11:16

Boş zamanın bolluğu insanı boş boş düşünmeye sevk ediyor Gönderilen Resim

#557 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 14:59

tabii ki...tiryakisi olmaya müsait değilsen, bir yaşama şekli gibi değil bir 'ara eğlencesi'
gibi bakıyorsan net de bi' yere kadar. eve kapanmamak lazım, çıkıp yürüsen, boş boş
yürüdüğünü düşünsen de o boş boş yürüyüş olmayacaktır aslında, işe yarar; benim
bildiğim yarıyor =). bir arkadaşın dükkanı olur, ona geçici bir yardım edebilme durumu
olur, bulunur birşeyler, bulmak da lazım. yoksa insan daralır. hayatında belirgin bir
sorun, üzüntü falan yoksa yine idare edilir, ama öyle bir durum varsa işin, uğraşın
değerini çok daha iyi anlarsın, nasıl oyaladığını, nasıl kafa dağıttığını. bunu yaşayarak
öğrendikten sonra benim için işimin kıymeti katlanmıştır mesela. =)

#558 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 15:05

bunu yaşayarak
öğrendikten sonra benim için işimin kıymeti katlanmıştır mesela. =)

şuraya bir tabak kereviz koysalar Gönderilen Resim, 'bunu yemezsen işin elinden gidecek' deseler,
o kerevizin üstüne atlamam ama 'çok zorlasam yerim herhalde yahu, olmadı minik
minik parçalara bölüp hap gibi yutarım, üstüne de su dikerim' diye düşünürüm galiba;
düşün yani, o derece. Gönderilen Resim

#559 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 15:29

Zamanını en çok pervasızca harcayan benimdir herhalde ama düşünüyorum da işkolik bir kadın olduğumu düşünüyorum yani bazen öyle düşünce olarak kalması çok güzel bana uzak hemde çoook uzak elimi uzatıyorum cıx dokunamıyorum bile. Herhalde bizim aile içinde bir bende yok bu özellik ama zaman zaman ilham gelmiyor değil bir yerlerde vardır belkide açığa çıkmayı bekliyordur bilemem ama bazen esiyor ben kendi işimi yapıcam diyorum sonra vazgeçip ben şunun üzerine bir şey açıcam diyorum sonra oda geçiyor nereye kendi işin olucak kimden alıcan parayı ailenden ne gerek var ozaman hazır iş git çalış hadi aldığın parayı ödesen de hem karını yapıcaksın hem işlerin iyi gitmesi filan kolay işler değil. Sonra şirketi de sevmiyorum oraya dön yalaka buraya dön yalaka sahte gülümsemeler günaydınlar mide bulandırıcı bir durum hiç gitme daha iyi işin düştüğünde bile insanın gidesi gelmiyor direk kimseye bakmadan gir tabi hepsini dahil etmiyorum da çoğusu böyle ya insanı insandan soğuturlar ben dilerim ki gururlu işini iyi yapan kimseye eyvallah etmeyen bireyler olsun ben olsam orda çoğusunu sallarım da söz bize düşmüyor büyükler egemen.. Sonra en güzeli gönlün ne isterse onu yapmak keyfine göre yaşamak hayat nasıl tatlıysa öyle yani dilediğin saatte uyumak uyanmak canın isterse gezmek yada evde olmak falan filan ne çok şey geçiyor içimden :P

#560 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 16:25

İhtiyacım olduğunda çalışırdım ki olduğu zamanda oldu öyle rest çekildi geçmiş zaman ayrı ev mevzuunda çalıştım ben bile inanamıyorum azcık inatçıyım hemde öyle kötü ki getir götür işi tamam onu taşı bunu taşı yapıyordum birde şefimiz kadındı ona sabah kahvesini de taşıyordum ne berbat bi durum ses çıkarsan sonun belli kira var taksit vardı neyse ki babam içler acısı durumumu gördü kıyamadı bizimkiler bile inanamadı, onuruyla şerefiyle namusuyla para kazanan insanlara da saygı duyuyorum ve kendi çabalarıyla bir yerlere gelen insanlar var ya işte onları da takdir ediyorum.insanların ne kadar kocaman egoları olduğuna inanamadım kendi elini kaldırmaya aciz insanlar gördüm kadın nerdeyse wc götür beni diyecek diye korkuyordum işte bu insan tipleri var ya acınacak insanlar aslında böyle insanlarda para olsa o pis egolarıyla neler yapardı bilemiyorum (= çok düşündüm babamla barışınca arabamla oralarda dolanayım gideyim bir görüneyim şu kadına diye ama yapmadım. Gittim birgün ordan güzel insanlar tanıdım onları ziyaret ettim ama içeri girmedim onları oraya yakın bir yere çağırdım onlardan duymuş ama şok geçirmiştir herhalde birde ona bir kere yani tüm çalışanlarla birlikte davet göndermiştim gelmedi :P ayırmıyayım dedim biliyordum gelmiyeceğini ahh ahh neleri hatırladım ...