İçerik değiştir

* * * * * 1 Oylar

İçinden Gelen Aklından Geçen ...

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1171 yanıt verildi

#561 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 16:34

Hey gidi hey be Nurhan Abim, Enver Abim, Hüseyin Abim, Filiz'im, Gül Ablacım düşündüm de uzun zaman oldu..

#562 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 16:50

Enver Abim yine yemekte fare muhabbeti açmıştı hiç değişmemişlerdi önce ve sonrası şeklinde çok iyiler ya :P

Birde bugün dır dır dır hiç durmadım o geçiyor aklımdan.. Başımı bir yere çarpmış olabilir miyim ki

#563 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 16:55

Yakında biri çıkıp genel kurul kararıyla Gönderilen Resim < - - yaparlar diye korkuyorum. Ya da bir anons gelirmiş trafiği işgal ediyorsunuz :P

#564 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 17:38

Bazen şımarık bazen ukala olabilirim ve zaman zaman değişik ruh hallerinde olduğumda istemeden de olsa kırıcı da olmuşumdur ama elimden geldiğince insanları hep kırmamaya çok dikkat ederim, gönül almaya çalışırım alamazsam mahçup olurum ama hiçbirzaman egolara girip insanları ezmem, aşağılamam.

#565 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 17:41

Ama insanlarda şu var birde biri birisinin üstüne gidiyor diyelim diğerleri de aynısını yapıyor, vurana bir tekme de benden hesabı nasıl bir rahatlık değil mi, bir insana elini uzatmak çok mu zordur ya da yanında olmak, destek olmak, önüne geçmek tanıyıp tanımaman da önemli değil konu neyse adil ol yeter demek ki zormuş..

#566 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 17:51

İçimde aklımda ne kadar dolu yaz yaz bitmiyor bugün...

#567 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 18:06

İnsanların birbirine saygısı yok bana göre bunu dile getirsen hangi saygısızlığımı gördün olur peki kişiliğe o insanın yapısına yapılanlar saygısızlığa girmez mi alaycı bir üslup kullanmak hoş mudur. O insan öyleyse değişsin mi yani ne yapsın. Mesela ben öyle tanımadığım hiç konuşmadığım birileriyle konuşurken sıkılıyorum, zorlanıyorum, ekran karşısında bile yanaklarım yanmaya başlıyor öyle bir şey istesem chat girerdim nefret ederim o tarz sitelerden kişilerden uzak dururum ama bu kimseyi küçük gördüğümden filan değil yani çekiniyorum yapım bu eskiden bukadar değildim şimdi daha fazla, öyle kendi kendime birşeyler yaparım insanlara alışmam öyle hemen olmuyor zaman alıyor konuşuyorsam konuşmaya çalışıyorsam biraz daha alışmışımdır. Sadece sevdiğim ve alıştığım zaman sıcak davranabiliyorum. Buyüzden kötümüyüm.

#568 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 18:17

Tabi kişilerin istediğin gibi olursan senden iyisi olmaz değil mi bu altın kural. Heryerde de geçerli bir kural.

#569 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 18:53

Birde bilmiyorsun ki kimdir nedir hırsız mıdır katil midir çevrende olsa daha rahat olursun bilirsin en azından net ortamı müneccim filan da olmadığıma göre.. neyse ya ben çıkıp hazırlanayım.

#570 Taurus

Taurus

Burası ona huzur verir

• Üyeler
  • 267 Mesaj
  • İlgi Alanları:♫ ♬ ♪ ♩ ♪ ♫ ♬ ♪ ♩ ♪

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 20:56

Ben parmaklarımla konuşurum, nefesimle, bakışlarımla konuşurum..Gerekirse bir çocuğun anlayacağı gibi yalın, tane tane, usul usul konuşurum..Bağırmam, sessiz sakin konuşurum..Yine de anlatamam işte bazen ya da anlamak istemez birileri.."Anlamadın mı" demeyi ayıp sayar, "Anlatamadım mı" derim ve hal böyleyken "ben aptal mıyım" diye bir cevap gelir , yorulur susarım..Ve anlayana; susarken bile konuşurum..

Gönderilen Resim
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)

#571 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 07.10.2011 - 11:37

İnsanlara fikrini sormak, söylenilen karşısında "öyle olmaz, çok biliyorsanız kendiniz yapın" diye söylenmek, sonra yine bildiğini okumak, daha sonra " yok ya olmadı bu, sizin dediğiniz gibi daha iyi olacak gibi" diye söylenmek, sonra sil baştan tekrardan uğraşmak...

Arkandan pis pis güleriz tabi.

#572 REBEL

REBEL

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 6.906 Mesaj

Gönderim zamanı 07.10.2011 - 11:57

Senin neyine ki 30'unda spora başlamak <_< Bütün kaslarım ağrıyor, bacaklarım ağrıyor, karnım ağrıyor :S Ağrımayan yerim yok kısaca... Sanki şu saatten sora manken gibi olucam <_<

...

#573 dora

dora

made by f"ebru"ary 8

• Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 07.10.2011 - 12:42

şöyle ki : rejimle beraber sporu önermiyorlar. çünkü kas oluştugunda vermek cok güçleşiyormuş. bu da motivasyonu felan düşürüyor sanırım
önce 5 kiloyu vericem sonra spora başlıcam

bir kolaylık daha : 1 cay kaşıgı çörekotunu ciğneyip bol su ile içiyorum. açlık hissini kesiyor. mesela bu saate kadar hiç bir şey yemedim ben
evt ben ben bihterin Gönderilen Resim
bayrama kadar veriyim ki bayramda etleri yiyebiliyimGönderilen Resim
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#574 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 07.10.2011 - 17:14

başka bi şeler karalıcaktım ama madem üstteki mesajlar beni de ilgilendiriyo du yazayım yav bana hem boğazdan kısmayıp hemde spor yapmadan kilo verdirecek bi diyet söyleyin lütfen =)
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#575 Taurus

Taurus

Burası ona huzur verir

• Üyeler
  • 267 Mesaj

Gönderim zamanı 07.10.2011 - 23:52

Mucizelere inanıyorsun demek..Gönderilen Resim

Gönderilen Resim
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)

#576 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 07.10.2011 - 23:58

gören bizi, sanır deli Gönderilen Resim ...hay hay! Gönderilen Resim
usludan yeğdir delimiz, hey cânım. Gönderilen Resim

ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...

#577 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj

Gönderim zamanı 08.10.2011 - 00:15

herkesmi uyanık herkesmi çakal ya bilmemnaptığımın memleketinde Gönderilen Resim
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#578 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 08.10.2011 - 01:41

lütfen beyefendi Gönderilen Resim, herkes olamaz; bana 'sağcılar adam öldürüyor'...Gönderilen Resim...öh...
perdono, hatlar karıştı Gönderilen Resim...'muhafazakarlar çakallık yapıyor' dedirtemezsiniz. Gönderilen Resim / Gönderilen Resim

Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 08.10.2011 - 01:42

ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...

#579 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj

Gönderim zamanı 08.10.2011 - 10:53

yahu onlarda az çakal değil faiz günah diye aynı şeye kar payı diyolar :P
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#580 Taurus

Taurus

Burası ona huzur verir

• Üyeler
  • 267 Mesaj

Gönderim zamanı 08.10.2011 - 19:20

Ben eminim ki, annesinin cenazesini çalacaklar diye endişe ediyordur ve bununla ilgili önlem aldırmıştır.Başbakan..Gerçekten zor durum, Allah sabrını versin..Duygular makam mevki dinlemiyor işte, televizyonda cenazeyi izlerken 9 yaşındaki beni gördüm Başbakan'ın ağlayan yüzünde..:(

Gönderilen Resim