Evet efenim baktım ki forumda çok sorunlu insan var gittim böle bi işe el atiim dedim, Sayın Hocam akasyaylan birlikte süper olcak süper
Gelin buraya dertlerinize derman olalım
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 17:33
Evet efenim baktım ki forumda çok sorunlu insan var gittim böle bi işe el atiim dedim, Sayın Hocam akasyaylan birlikte süper olcak süper
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 17:47
nedendir hocam?
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 17:54
ama ben genelde sütlü tatlıları sevmeme rağmen neden aşureyi canım çekiyo ?
beynimin bi köşesi " tatlııııı , tatlııııı "diye bağırıyo..
bak yine başladı bağırmayaa......
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 18:01
ben bazen hasta olmadığım halde hastayım diyerek işten kaçıyorum evde pinekliyorum.. ama hep hastayım diyerek kaçmak olmuyor.. ara sıra değişik taktikler uygulamak lazım bunun için ne gibi şeyler önerirsiniz....
bu arada hizmek alabilceğim ssk nın geçtiği özel hastanelerde tanıdığınız var mı sizin seanslarınız çok pahalı beaaaa para mı mıçıyoruz biz ))
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 18:06
Efenim şimdi bakınız canınız baklava çekseydi olay çok kritikti size günde 2 tablet Solgar Vm2000 verecektik ama baklava olmadığından olayı halletmesi çok kolay.
Bakınız, (bak buraya bakim) mart ayı yaklaşıo, siz ne kadar köpek avatarı koysanız da ailenizde eskilerden kalma bir kedi geni taşınmakta bu sebeple canınızın tatlı istemesi çok çok normal, fakat ben mesir macunu öneririm daha etkilidir (fişşşşşşşşşşşşşek gibi yapıo şerefsizim) Saygıdeğer hocamın farklı bir yorumu olabilir fakat nacizane fikrim budur.
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 18:10
Efenim şimdi bakınız, sizde sanırım kronik uykulobidrakterlikus hastalığı görünmekte. Bunu yenmek ise çok kolay fakat bu konu hakkında Sevgili prof hocamla konuşursanız daha etkili olur.
Taktik demişsiniz, en iyi taktik "gelmiom homuna godumunun sana ne!" taktiği olup ünlü italyan psikolog Paolo Maganda tarafından geliştirilmiştir, bununla ilgili detaylı bilgi de profumuzdan alabilirsin.
Öptüm cicim Saygılar
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 18:11
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 18:23
Aaa siz prof dr miyav deil misiniz? buyrun buyrun sizi de dohtorlar bölümüne alalım
Mart ayını en iyi siz açıklarsınız walla
Not: Memati dikkat et bise saldırmasın
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 18:35
macunsuz kedi ise kedinin depreşme kabilietine bakar 11 ay dam görmemiş kedi macunsuz mart ayının hergünü bırak damdakileri damı bile yalar
daha mart gelmedi kemerlere gerek yok
sorun sorun her bişi biliirm ben çok dam dolaşdım
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 18:54
NOT:Benim derdime derman olabilirmisinz acaba?
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 19:05
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 19:05
benim cok büyük bir derdim var
aciklamak istiyorum :
cakmakin gazi kalmamis, sigarami kibritle yakmak zorunda kaliyorum. kibriti yakiyorum, sigarayi agzima gotururken bu sefer yanan kibrit copü kaslarimi burnumu kirpiklerimi falan yakiyor. ne yapacagimi sasirdim. yardiminiza ihtiyacim var.
saygilar, sevgiler.
rumuz : rüzgar gülü
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 19:29
Bakınız böyle durumlarda heyecan yapmamalıyız, kibrit çok tehlikeli bir alettir. Hatta her kibritin kendine göre bir ruhu vardır ve bu ruha göre hareket ederler, mesela örnek verecek olursak hiddetli kibrit kaşlarını yakarken, iyiliksever kibritler ise hiç yanmaz ve sana sigara içirmemeye çalışır
Neyse efenim sizde kibritus fobimtrakayakkabıçekeceği hastalığı başlangıcı görünmekte, böyle durumlarda kibritlere çok dikkat etmeliyiz. Şimdi sen dök tüm kibritleri masanın üstüne, en mutlu görünenini ( böyle gülenini: ) seçip sigaranızı yakmayı öneriyoruz.
Prof hocalarım ne der bilemicem ama bence durum direk kibritus fobimtrakayakkabıçekeceği gibi göründü
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 19:48
Ben deniyorum deniyorum kendi eksenim etrafında 360 derce dönemiyorum,180 dedinmi başa sarıyorum.Bazen obsesif olduğumu düşünüyorum ve fekat narsistliktenmidir nedir-hayır hayatım bu senin gerçeğin yok öle bişi,zaten 360 'a kim varmış sen 180 'de takıl diorum- ve tabi manik depresif duprumları saymıyorum..
-Bi gün Sinatra olabilirmiyim doktor?
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 20:40
Diplomanız yoksa bana ulaşabilirsiniz
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 20:41
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 22:27
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 23:05
çok saolun Drizzt Bey bu iyiliğinizn altında kalmak istemm..Neyse benim en büyük sorunum kimseyle küs kalamıyorum,suçlu karşımdakide olsa dayanamayıp zeytin dalı uzatan ben oluyorum..Yani bu saflığıma acil bi çare nolur Prof.Drizzt Bey..Sevgiler..Saygılar efendim..Kolay gelsin...Oluruz dabi sevgili grip şurubu efem randevu tarihi siz ne zmn istersenis, saat ücreti de sise beleş ama geri kalanlardan saati 0,75 ytl yaaa yaaa
Gönderim zamanı 24.02.2006 - 23:09
ben guns n' roses'ı canlı olarak en ön sıradan izlemek istiyorum.. bi çare lütfen..