aslında olaylar dumur olmayabilir ama ben sonuçta hep oldum bir değil iki değil..
2007 eylül de kocaeli gebze de maddi ve manevi yönden oldukça iyi bi kuruma geçiş yapacakken kurumun müdürü değişti işim yattı..
üstelik bavulları toplayıp evi boşaltmışken..
bu kurum yüzünden 2. plana attığım diğer kuruma başvurdum ama işimi yapacak müdür tekirdağa tayin oldu yardımcısıda emekli oldu (kocaeli 2008 mart )
başka bi kurum buldum ama kendi kurumumun yeni yönetimi ancak yerine birini bulursan gidersin dedi.. (haziran2008)
bazı işlemler sonrası yerime birini buldum, becayiş denen bu işlem sırasında arkadaşın kadrosu değişti değişik kadrolar becayiş yapamayacağından iş yattı..
kocaeli olmayınca istanbulu denedim alanımla ilgili yolum açık olacak olan bi kuruma başvurdum bütün izinleri aldım, ama bu kezde tamam gönderecem die söz veren müdür istifa etti, yazı müdür olmadığı için cevaplanamadı, yerine gelen müdür yeni geldim kimseyi gönderemem dedi iş yattı (ekim2008)
bütün umutlarım tükendi ve artık bu memlekette kalacam die uğraşmayı bıraktım bu kezde bi mucize oldu ve ben başvurmadan daha önce başvurduğum bi kurum yıllar sonra beni istedi. gene bütün izinleri aldım şu anda da herşey yolunda ve bu olursa diğerlerinin acısıda geçecek =)
yazım şu an ankarada ve son noktanın konulmasını bekliyor ama illa bi aksilik olacak ya bu kezde malum bütçe görüşmelerine takıldı ve ocak ayına kaldı
dua edin pac kardeşinize belki birinin ki tutar =)
sevgilerle.. =)