Sevgili dostum beni cok uzuyorsun
makrow'u Sayın waranko ve Sevgılı tarkanla adını aynı yerde kullanman makrow ıcın onurdur
Farkettıgın gıbı guzel yazılar yazdıkları gıbı usturuplularda.. bu yuzden onore oldum
Ahh bir kac sey daha ekleyeyim bende madem..
ilk basta
Degerli buyugum Eberah.. her foruma bır dayı gereklı sanırım-yegenlerı olarak;yegenler dayıya cekerlermıs sozunu duymusuzdur.
Sevgili dostum pac.. Senınle yazısmak benım ıcın bır zevk bilesin, Pikaçu cok matrak bir yapın oldugunu soyledi ve bu tarafın yazılarına bırazcıkta vurmuyor degıl.. merak edıyorum hala su kanalları su programlar yuzunden mı ızlıyorsun:) sakaydı
Sevgili Wale..Sanıyorum Gozluk kullanıyorsun.. gozlerının bozulmasına sasmamalı-cok yoruyor olmalısın.. hatta o kadar kı kıtaptan bırebır okuyup yazdıgını dusunmedım degıl.. bu dusunceyı kafamdan atan tek nokta ıkımızınde kıtaplıgında aynı kıtaplardan olmasının dusuk ıhtımal olmasıydı
Yazılarını okumak benım ıcın bır zevk.
Ve yine okumaktan zevk aldıgım
Sevgili Rodion..simdiki nickin
antiqa olabilir mi? ama uslubundaki imza hic degişmiyor bilmelisin
Ve Matahari..Sevgili ve sayın kısmını sizin için atıyorum.. oyle demıstınız!
Biliyor musunuz epey eglenceli bir uslubunuz var.. Pac'ın profılıne gırdıgımde epey gulmustum
Sevgili Atamçepni.. uslubunuzdan kaynaklanan bir çekicilik sozkonusu farketmıssınızdır sanırım.. bunun yanında zaten gereklı olan bilgiyi saymıyorum bile!
Ve taraf tutuyor olmanız sevenlerınızın artmasının onune gecıyor olmalı..
ama ben yazılarınızı begenıyorum. (bu arada soylemeden edemeyecegım sanırım-tek bır yerde sasırdım o kadar-onu da belırtmıstım ama sanırım anlasılamadım-belkı ben yanlıs anlamısımdır.. )
Ve Babuna..Sayın Babuna..Sevgili eski dostum..
Burada adınızı gordum..sevınmıstım ama sevıncım kısa surdu artık gırmıyorsunuz.. Farkındasın degil mi degerli dostum.. benım yaptıgım yanlıstı ama bu yanlısı benımle paylasacagınızı dusunuyorum.. ne ıcın ugrasıyoruz? neler yaptık?ve kırdıgımız kalpler hakedenlerın mıydı sadece..
Bu sunun gıbı bırsey..Bır atlasın uzerındekı ulkesındır sen..ve amacın ıcın once komsularını vurmaya baslarsın..cunku oyun bılmezsın yamukluk bılmezsın.. sonra gucun kalmadıgında senden kalan ve senınle bıtmıs olan dınlenme zamanını bulamazsın..
Eskı dostlardan soz acılmısken..
Sevgılı Tarkan.. Degerlı arkadasım..
Babuna ve tarkanlada eskıden tanısıyoruz..
Tarkan adını gorup ardından yazılarını okuyunca..kı o yazılar ve uslup akıldan kolay kolay cıkmaz.. Acaba mı? diyip mesaj atmıstım:) ve Tahmınımde dogru cıktım,gordugume ve burada olduguna gercekten cok sevındım,yazılarının muptelasıyım sevgılı dostum
pikaçu seni yazmıyorum!
bu bır tepkı cunku..hala daha bana vermen gereken tuyoları vermedın!
Saygılarımla