Cafe Harabe..
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 02:23
BEN BU YAZIYI ICINDEKI AŞALAMALARI KALDIRINCE HANGI BAŞLIGA EKLEYE BILRIM
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 02:30
1. hakaret
2. küfür
3. her türlü ayrımcılık
4. hertürlü aşırılık (özellikle siyasette, anlayan anladı)
Bunları yapmayın sizde mutlu olun biz de olalım
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 13:19
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 15:35
sisler daha mahalle ağsı diye konusuyorsunus.
Bu ne ağzı oluyor merak ettim.
Türkçe konuşmayı öğren de öyle gel Türküm diye övünmeden önce.
Bu mesaj Elric tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 25.03.2007 - 15:36
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 15:41
tersi sizi çok yorar,çünkü bu sitede ne dediği anlaşılmayan çok insan var..
konsept denen zımbırtıya da dokunalım:
açıklama yapılmadan emek verilen yazıların silinmesini ukalaca ve despotça buluyorum..aynı şekilde bunun hesabının ya da açıklamasının sorulmasını engellemeye çalışmayı da kaba ve haksız görüyorum!
ama arkadaşın değerlendirdiği kişiyi siyasal fikriyle değil,müziğiyle sanatıyla tanıdığımdan,şahsın bu tip maksatlı tartışmaların figüranı yapılmasını da kınıyorum...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 15:56
Buna nasıl bi örnek verebilirim bilmiyorum ama; mesela benim süper piyano çalma yeteneğim olduğunu söylesem sana ama piyanonun tuşlarına rastgele bassam ne kadar inandırıcı olabilirim dediklerimde...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 16:05
dediğim gibi,yasaklamak çözüm olamaz...önce ikna etmek gerek...fikirler taassupla,inatla yoğrulduysa bu da çok zordur ama...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 16:12
Ayrıca o mesajı savunurken Türküm Doğruyum Çalışkanım diye bağırıp duran selda ve Efendy kardeşlerimizin Türkçeyi böyle katledercesine konuşmaları ayrı bir yaman çelişki değil mi?
Sana yerden göğe katıldığım nokta evet bir mesaj geri dönüşüme gidiyorsa yönetici veya admin arkadaş sebebini belirtirse iyi olur.Ayrıca konular kapatılmamalı der çekilirim köşeme.
halen aşamaz diyom ben
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 16:24
uyarı seviyemin ya tamamen görünmez olmasını,ya da halka açık olmasını arz ediyorum!%70 pek hoş manzara gelmiyor artık...belki birazdan %80 de olur bilemem...ya çekin şunu gözümün önünden ya da kamunun da istifadelenmesini sağlayın,yazın harabe logosunun yanına falan mesela..
ben de aşamaz demiştim ama yaya kalan biz olduk sayın taannkk...
tamam yaramıyor bana ciddilik...ben kaçar..siz devam..
sayın elric hörmetlerimi arz ederim efenim..
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 16:25
Bu konuşmalardan sonra admin ya da yönetici arkadaşlar , ''Evet arkadaşlar haklısınız . Konuyu kapatırken konunun kapatılma sebebini de belirtmeliydik.'' diyecekler mi ?
Demeyecekler . Kusura bakmayın ben biraz sesli düşünürüm .
Selda ve Efendy kardeşlerime gelince , size o kadar çok öfkeleniyorum ki anlatamam . Açtığınız konulara dikkat edip kendinize çeki düzen verin . İmla ve yazım kurallarına dikkat etmek bu kadar zor mu ? Milli Hassasiyetleri doruk noktasında olan bir büyüğünüz olarak sizden rica ediyorum . Kendinize gelin ve beni ister istemez açtığınız konulara ortak etmeyin .
Bütün Arkadaşlarıma sevgiler saygılar ve iyi pazarlar ...
Bu arada Issız geçmiş olsun
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 16:27
ayrıca (inşallah sana da verirler uyarı..hıhh)
ben bu sitede milliyetçiyim diyen tek bir kişiyi ciddiye alırım efem..
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 16:38
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 16:41
İngilizce söz bulup rumuz olarak kullanıyorsun.
Türkçeyi 1. sınıfa giden çocuklar gibi kullanıyorsun.
Madem birşey yapıyorsun hakkını ver EFENDY.
Konu hakında yorumlar yapılmış ve cevabı verilmiştir. Bundan sonra yazacağınız mesajlarınızın sonucuna katlanın derim ben.
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 16:42
elric saçmaladın be kardesim benimle türkçe yerısına gireceğine bile inanmıyorums nein türkçeni ben ters çevirir eline veririm ne konusuyorsuns en yaww sen türk tarihi hakkında ne kadar bilgin avr ki bana türkçeden bahsediyorusn haNe dediğiyle ilgileniyorum zaten, eğer gelip bana Türklüğü övüp, savunacaksan, önce Türkçeni düzelticeksin.
Buna nasıl bi örnek verebilirim bilmiyorum ama; mesela benim süper piyano çalma yeteneğim olduğunu söylesem sana ama piyanonun tuşlarına rastgele bassam ne kadar inandırıcı olabilirim dediklerimde...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 16:44
kardeism dediğim gibi gerekirse sisden daha iyi kullanabilirm ben bunu!sadece kalvye alışkanlığı diyelim!nickimi yabancı kullanmış olmam benim türklüğü savunamam anlamınada gelmiyor ayrıca efendy nerde yanabcıymış bana açıkalyınTürklüğü savunuyorsun.
İngilizce söz bulup rumuz olarak kullanıyorsun.
Türkçeyi 1. sınıfa giden çocuklar gibi kullanıyorsun.
Madem birşey yapıyorsun hakkını ver EFENDY.
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 16:48
Efendy demiyoruz ona..
Madem kullanmasını biliyorsun Türkçe'yi neden kullanmıyorsun ?
Her neyse konumuz da bu değil farkındasın değil mi ?
Lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım!
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 16:53
merak ettim bak bu neymiş..ben ters çevirir eline veririm
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 16:57
Admin ve Yönetici Arkadaşlara sesleniyorum . Daha fazla müsamaha göstermeyiniz .
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:08
EN AZINDAN BIZ SOSYALİSTİM DIYEREK AHMET KAYA DINLEMIYORUZBiz Efendi diye yazıyoruz.
Efendy demiyoruz ona..
Madem kullanmasını biliyorsun Türkçe'yi neden kullanmıyorsun ?
Her neyse konumuz da bu değil farkındasın değil mi ?
Lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım!
KEMALİSTİM SOSYALİSTIM DIYEREK... VATANI SATAN HERGUN SEHIT VERMEMIZ SAGLAYAN
YILDA TÜRKİYEYİ 10 MILYAR DOLAR ZARARA SOKAK BIR ÖTGÜTÜ DESTEKLEYEN ADAMI DINLEMIYORUZ
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:09
ne haddimi aşıcam yaa baksana konuya odaklanmıyor gelmiş yasıma konusuyor o kadar bilgisi varsa konu ile konussun benim Türkçeme lafı varsa gelsin yarışalım tük tarihi hakıkında ne biliyor ki türkçe hakkında ne bilsin olurmu böle şey!ayrıca adminler beni sırf konustum diye siteden atarlar ise onlarada bi alkış isterim bilidğim kadarıyla ösgür bir forum!EFENDY adlı forum üyesi haddini aşıyorsun . Haberin olsun .
Admin ve Yönetici Arkadaşlara sesleniyorum . Daha fazla müsamaha göstermeyiniz .