i de alfabemisde var y de var efendi türkçe bi kelime ise ben bunu y ile dikkat çekici bi hale getirebilirim bunda ösgürüm bi harf oynadı diye o ingillizceleşmiş demek değildir!ayrıca nickime kafa yorana kadar konuya yada düşüncelerime kafa yorsan iyi olurBiz Efendi diye yazıyoruz.
Efendy demiyoruz ona..
Madem kullanmasını biliyorsun Türkçe'yi neden kullanmıyorsun ?
Her neyse konumuz da bu değil farkındasın değil mi ?
Lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım!
Cafe Harabe..
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:11
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:13
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:13
üff karışmiim diyom ama şeytan dürtüklüyo...napsem ki?
konsepte dokundurarak şeedelim madem:
efendiler!ahmet kayayı müziğiyle değerlendirmeye devam edelim,takılmayalım densizliklerine...boşverelim,geçelim...şu üç buçuk günlük dünyada sefelim sefilelim...türkçeyi katletmeyelim,besleyelim büyütelim...sayın adminlerim ve adminiçelerim hepinizi saygıyla selamlarım...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:15
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:16
ciğerim sen de abartma istersen,ayıbınla otur işte..i de alfabemisde var y de var efendi türkçe bi kelime ise ben bunu y ile dikkat çekici bi hale getirebilirim bunda ösgürüm bi harf oynadı diye o ingillizceleşmiş demek değildir!ayrıca nickime kafa yorana kadar konuya yada düşüncelerime kafa yorsan iyi olur
ne demek efendiyi efendy diye yazarım ösgürüm felam! e cevatı nasıl yazalım mesela?hıı?
hadi git dolash gel biras,depic yeme gündüs gündüs,olar mı yafrım efladım...bac al sana mish gibi türkçe!..
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:17
( Bknz: Efendy )
Bilgilerinize.
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:17
"ösgür bir forum" değiliz, özgür bir forumuz. İstediğin kişiye sorabilirsin. Beni onaylayacaklarına inanıyorum.bilidğim kadarıyla ösgür bir forum!
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:21
birini sevmemen ona ceza vermen için yeterli sebep olamaz!ayrıca ceza tahtasına link diye koyduğun cümlelerde herhangi bir hakaret falan göremedim ben..
tamam efendy i tasvip etmiyorum,asla etmem..ama birini susturmak için efendice ikna yerine ''al sana şu kadar ceza!'' demek bana pek mertçe gelmiyor..admin demek ''YASAKLAYICI'' demek olmamalıydı...
bekliyorum % 80 mi!...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:26
düşünlerıınızle örtüşmedı dıye nasıl hemen cezalanırıyorsunuz...Konu hakkında saçma sapan mesaj yazan kişiler cezalandırılacaktır.
( Bknz: Efendy )
Bilgilerinize.
sohpet pilatforumdegılmi burası...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:27
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:27
Verilen cezalar hakkında bir haksızlık yapıldığına inanıyor yada şüpheleniyorsanız
Forum Kurallarından ilgili madde ;
· Yöneticilerimiz iyi bir gruptan oluşmuştur. Fakat her zaman onlarla aynı fikirde olmayabilirsiniz, onlar da sizlerle anlaşamayabilir. Onlardan birinin yaptığı birşeyi onaylamayabilirsiniz veya mesajınız herhangi bir açıklama yapılmadan silinmiş olabilir. Bunlardan dolayı sinirlenip kaba mesajlar yazmaya başlamayın. Bunun yerine, Kurucular veya Yöneticiler grubundan bir kişi ile temasa geçip görüşlerinizi ÖM veya e-mail aracılığıyla açıklayın. Bu şekilde sorunlar hoş bir şekilde çözülebilir.
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:28
Allah'ım yine rahat duramıyorum"ösgür bir forum" değiliz, özgür bir forumuz. İstediğin kişiye sorabilirsin. Beni onaylayacaklarına inanıyorum.
Değiliz Arkadaşım değiliz . Bunu yazdığı yazılardaki bir kaç kelime cımbız ile çekilip , admin ve yöneticiler tarafından cezaya tabi tutulan bir Üye olarak söylüyorum .
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:28
şiddetle katılıyorum ....canımsın yasayın dokuzharf;
birini sevmemen ona ceza vermen için yeterli sebep olamaz!ayrıca ceza tahtasına link diye koyduğun cümlelerde herhangi bir hakaret falan göremedim ben..
tamam efendy i tasvip etmiyorum,asla etmem..ama birini susturmak için efendice ikna yerine ''al sana şu kadar ceza!'' demek bana pek mertçe gelmiyor..admin demek ''YASAKLAYICI'' demek olmamalıydı...
bekliyorum % 80 mi!...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:29
Başka bir isteğimde Milli Duyguların sürekli kullanılmasına karşıyım. Ahmet Kaya hakkında herkesin kafasında az çok bişeyler vardır. Ben bu adamı dinliyorum; "dinliyorum" bu onun düşücelerine katıldığım anlamına gelmez. Müzik evrenseldir.
Ayrıca zaten konunun kapatılma nedenlerini saydılar, bizler birilerine hakaret ederek nereye varacaz ki? Adamın bilmem ne yanlışı varmış ii ya öldürelim (ki ölü orası ayrı), hakaret edelim böylece bizler çok ii milliyetçiler olalım; bu mudur yani...
Ayrıca Ahmet Kaya'nın kimi sözlerinde de bu topraklarda ölmek istediğini söylemişti şimdi biride çıkıp sen kimsinde adamın milliyetçiliğini sorguluyorsun deme hakkı vermez mi. Ya da milliyetçilik kimin tekelinde; hadi bana gösterin ne kadar milliyetçisiniz; ya da kimin milliyetçiliği hangimizin milliyetçiliğini döver, hangisi daha büyük kim karar veriyor....
Neyse dilim düştü... Ben uzayayım
Bu arada Milliyetçiliğin Kullanılmaması için adminlerin adminiçelerin gösterdiği hassasiyeti takdirle karşılıyorum...
Bu vatan Hepimizin Ortak noktası kimse kimseye daha az "Vatan Sever" olmakla suçlayamaz...
Saygılar hürmetler. ( Nasıl bu arada mannak türkçe kullandım demi ama )
...:--------------------------------------------------------:...
BİTTİ!
CAN_i
...:--------------------------------------------------------:...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:29
Ben cevap vereyim: Değil!sohpet pilatforumdegılmi burası...
Sohbet platformu olabilir belki..
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:31
dokuzharf;
mesajımın neresi kabaydı gösterir misin?mümkünse linkle!
yani şimdi siz ulu adminler şunu mu diyorsunuz:''KARDEŞİM KAPAYIN ÇENENİZİ,YÖNETİCİ BİZİZ,BİZ NE DERSEK O OLUR!''
:)ayıp ayıp...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:32
admin olmak mod olmak dıger forum kullanıcılarına haksızlık yapmak degıldır..Allah'ım yine rahat duramıyorum"ösgür bir forum" değiliz, özgür bir forumuz. İstediğin kişiye sorabilirsin. Beni onaylayacaklarına inanıyorum.
Değiliz Arkadaşım değiliz . Bunu yazdığı yazılardaki bir kaç kelime cımbız ile çekilip , admin ve yöneticiler tarafından cezaya tabi tutulan bir Üye olarak söylüyorum .
lütfen ceza verıldıyse gerı alalım yönetımle tartışmak degıl kendı aramızda
ahmet kaya yada vatanı satanları tartışmayı daha uygun göruyorum...haksızlık yapmayalım ...
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:34
Hakaret dedim bu doğru..
Elric'in bir kaç mesaj üstteki sorduğu sorunun cevabını öğrenirsen neden ceza verdiğimi de anlarsın..
Gönderim zamanı 25.03.2007 - 17:36
ben sızın bu tavrınızı anlamadım anlayamadım ben ce
arkadaşı kazan malısınız
gariban bir aktör bir ileri bir geri saatini doldurur.
ve sonra duyulmaz olur sesi,
bir masaldır gürültücü bir salağın anlattığı,
ki yoktur hiç bir anlamı .