Cafe Harabe..
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 20:22
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 20:31
Bakalım bu fal da neler çıkacak aaa şuna bak yaa ecehan gördün mü geçen de demiştim, sana bir yol var diye hadi iyisin gidiyorsun uzak bir yer gibi dursa da en fazla iki gün gideceksin
Bak bak sende göz var birileri senin arkandan konuşuyor ama kötülük istiyorlar da bir türlü kabul olmuyor istekleri zamanın da yoksa annenler seni iyi bir hacı hocaya götürüp okutmuşlar mı yok yok kesin öyle bak ak sakallı bir dede hep var geçen fal da çıkmıştı ben sana söylememiştim bu fal da var ak sakallı dede.
Aşk hayatın artık durdu gibi hayatına girecek birinin seni üzmemesini sıkmamasını istiyorsun şimdilik kalbini off line yapmışsın ama en kısa sürede peşinde koşan birine evet diyeceksin şimdilik onun yaptıklarını görmüyorsun ama zamanla o kendisini sana fark ettirecek sonu evlilik gibi duruyor annenlerde çok istiyor evlenmeni hatta bazen aranız da konuşuyorsunuz bu evlilik konusunu. ve sen gülüyorsun
Evinizin içinde 2 tane sıkıntı var sanki biraz sizi üzecek gibi duruyor ama şimdilik aile fertleri ve sen umursamıyorsunuz bu sorunları ama günü geliyor bazı şeyler için üzüleceksiniz.
İş hayatın 2007 de bıraktığın bütün olumsuz günlerden sonra çok güzel gidiyor bazen şaşırıyorsun ne oluyor ya burada diyorsun çok alışmışsın iş yerine, hatta şuan oturduğun koltuğu bazen eve götürüp evdeki pc koltuğu yapmak istiyorsun.
Ecehan sen geceleri birini özlüyorsun ama bu sevgili değil akrabamı desem yakın arkadaş mı valla o kadar belli olmuyor ama bu bir erkek bunu gördüm az boyu uzun kısa saçlı falan bak yine söylüyorum bu sevgili değil ama ne olduğunu bende anlamadım geceleri onunla geçirdiğiniz günler geliyor seni kızdırdığı güldürdüğü o günleri özlüyorsun bazen sesi kulağında çınlıyor ama şimdilik görüşemiyeceksiniz bazı sorunları aşmanız gerekli gibi duruyor…
evet sırada kim varsa yazsın 10 avroya bakılır
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 13.01.2008 - 20:31
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 20:34
şu evlilikle ilgili kısma canı gönülden inanıyorum
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 20:35
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 20:37
Bernard Shaw
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 20:57
Şimdi bu fala bakarken az heycanlandım ya sende değişik bir şeyler var başından hiç aşk acısı geçti mi dicem de geçmiş belli ne kadar yok desende sen birini çok sevmişsin ama o kişiye söylememişsin şimdi ise mutlusun evlisin görünüyor bak bak birde çocuk var kız mı erkek mi desem off ya sende diğerleri gibi dilini çok fincana değdirmişsin.
Sana 7 tane yol var 7 side en kısa sürede olacak birinde 3 gün kalacaksın ve üzüleceksin orada yaşayacağın olaylar seni üzecek.
Hanenizin içinde sağlık sorunu olan biri var ama kurtulacak güzel günlere sizlerle gelecek evinizde huzur ve mutluluk var ama nedense sen mutlu olamıyorsun sıkılmışsın gezmek tozmak soru sormadan yaşamak istiyorsun.
Bak bak sende göz var ya o komşularına fazla bişe analtma seni kıskanıyorlar...
yaban gülü kusura bakma pastanın değerine baktım 7 avro ediyor o yüzden burda kesmek zorundayım
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 13.01.2008 - 20:57
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 21:02
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 21:03
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 21:05
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 21:06
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 21:08
olmaz mı ya vergimi de veriyorum bazı derneklere falan yardım da yapıyorum benim falcılığım devlet onaylı yanlış olmaz bizdeYsf işi genişletmiş,vergide veriyordur resmidir yani yaş tahtaya basmaz...
gizem dilek tutunca haber ver bakacam falına
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 21:10
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 21:15
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 21:15
off kahve fincana tam yapışmış bunun güzel bir anlamı var ferahlık demektir huzur demektir şanlısın gizem ferahlığa huzura ereceksin ama bak bak iş yerinde huzuzurun yok her gün işe giderken sanki emekli olacam bugün diyerek gidiyorsun içinde ki iş aşkı bitmek üzere ama bak 3 vakte kadar iş yerinde her şey düzelecek mutlu günlere kavuşacaksın iş yerinde esmer bir bayan var sakın ona sırrını söyleme seninle dalga geçiyor o bayan uzak dur ondan güler yüzlü bir adam gördüm sana hep yardımcı oluyor her zaman da olacak
Evinizin için neşe var ama sen çok yoruluyorsun bir de eşin sana hiç yardım etmiyor her işi sen yapıyorsun bak bak çocukların ödevlerine bile yardım ediyorsun ama matematik sorularını hep yanlış çözüyorsun onun için az daha çalışmalı çocuklar hastalık falan yok sadece zihin ve beden yorgunluğu var bak bak bir bebek gördüm ben hayır olsun bakalım sanki hanenize yeni bir renk gelecek gibi duruyor.
Arkadaşlarınla aran iyi herkese iyilik yapmak istiyorsun seni herkes çok seviyor bak bak pc de gördüm seni hiç kalkmıyorsun varsa yoksa bir siteye takılıyorsun orada mutlu oluyorsun ama pc kapatınca gerçek dünya seni sıkıyor ama hepsi geçecek görünüyor şanlısın dileğin de kabul oluyor....
kanka 10 avrodan fazla baktım kıymetimi bil
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 21:17
Bernard Shaw
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 21:17
yok bugün pazar diye böyle yoksa cumartesi pazar kapalıyız kılıçBak ysf 10 euro az meblağyı ne kadar az tutarsan o kadar kötü, yükselt şunu 100 ila 500 arası al millet çok verince çok inanır ve namın yürür...Eski harabelilere bedava bile baksan zarar ettirmez müşteri getirirler...
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 21:18
Gönderim zamanı 13.01.2008 - 21:18