Bu yürek hala senin adını hıçkırıyorsa, var bunda bir iş....
0
Tüm Gerçekler Ortada ( Bana Özel )
Started by
ReALizm
, 02.02.2010 20:15
12 replies to this topic
Posted 02.02.2010 - 20:15
Bu yürek hala senin adını hıçkırıyorsa, var bunda bir iş....
Posted 02.02.2010 - 20:22
Bir dağın tepesinden köpüren dalgalara baktığında içindeki ruhları hissetmekte; görmekte. Yaşamak rüzgardan coşmuş denizin sesini dinlemekte; haykırışlarına kulak vermekte. Yaşamak kendi nefes alışından çok etrafındaki herşeyin nefes alışını farketmekte.
Yaşamak kendinde değil gördüklerinde!!!
Yaşamak kendinde değil gördüklerinde!!!
Bir sessizliği anlatmak için yazıldı bu şiir
Belki de anmak için
bi damlacık bir sessizliği
Belki de anmak için
Posted 02.02.2010 - 23:33
1 saatten beri elektiikler yoktu, el fenerimin ışığında korku romanı okumak gibi salakça bir şey yapayım dedim (çok tırsağım ben valla) sonra bir korktum bir korktum, kendimi dışarı attım biraz dolaşayım diye (biraz derken elektiriklerin gelmesini beklemek için tabee) ama şansıma dışarda kar fırtınası vardı,
Karın altında kaldığım için hiç üzülmedim aksine çok mutlu oldum, kar altında dolaştım, kar tanecikleri o kadar büyükki sanki yukarıdan birileri bana kartopu atıyor gibi geldi, bende yerden kartopu alıp onlara atmayı düşünmedim değil hani, ama deli olduğumu sanarlar diye vazgeçtim, bu içimden gelen çocuksu bir davranıştı.
Dışarıda 1 saate yakın dolaştım, kar altında dolaşmayı çok seviyorum, benim için dinlendirici ve güzel geçen dolu dolu bir zaman geçirmiş oldum. Bu arada itiraf etmek gerekirse çok üşümüşüm ama bunu eve geldiğimde hissettim, dışarda o huzuru yaşarken farkedememişim. Yaşasıııııııııııııııııııın
Karın altında kaldığım için hiç üzülmedim aksine çok mutlu oldum, kar altında dolaştım, kar tanecikleri o kadar büyükki sanki yukarıdan birileri bana kartopu atıyor gibi geldi, bende yerden kartopu alıp onlara atmayı düşünmedim değil hani, ama deli olduğumu sanarlar diye vazgeçtim, bu içimden gelen çocuksu bir davranıştı.
Dışarıda 1 saate yakın dolaştım, kar altında dolaşmayı çok seviyorum, benim için dinlendirici ve güzel geçen dolu dolu bir zaman geçirmiş oldum. Bu arada itiraf etmek gerekirse çok üşümüşüm ama bunu eve geldiğimde hissettim, dışarda o huzuru yaşarken farkedememişim. Yaşasıııııııııııııııııııın
Posted 03.02.2010 - 19:36
Başlamadan bitmek zorunda kalan bir aşk hikayesi... Kelimelerin her biri hüzün taşıyor. Bir kalbin kaldıramayacağı kadar fazla hüzün... Hep yaşansaydı, olsaydı, ne olurdu sanki diye kafa kurcalayan sorularla boğuşturuyor insanı. Kaybetme korkusu en büyük sorun. kaybetmemek için insanın kendine koyduğu engeller ve bu engeller sonucunda kazanıp kaybettiklerinin kıyası... Yaptığın her hareketi kırk kere düşünmenin yorgunluğu sonucu doğallığını kaybeden davranışlar ve arkasından duyulan pişmanlıklar. Hep keşke yapmasaydım, söylemeseydim diye başını taştan taşa vurmalar. Görsen bir türlü, görmesen bir türlü...
aşk nasıl bişey sahi
aşk nasıl bişey sahi
Edited by kübra, 03.02.2010 - 19:37.
Belki de anmak için
Belki de anmak için
Posted 04.02.2010 - 03:52
hayırlı olsun, okey dönerken yakalanacam diye çok korkuyorum ben ya, burayla ne alaka deme gerçek işte
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...
Posted 04.02.2010 - 20:10
Doğru yerdesin pac, tüm gerçeklerinizi paylaşın, bunun yanında içinizden gelen her şeyide yazabilirsiniz
Posted 04.02.2010 - 21:30
Git diyesin gelir bazen,
Bensiz daha mutluysan öyle kal.
Bensiz daha mutluysan öyle kal.
Belki de anmak için
Belki de anmak için
Posted 04.02.2010 - 22:47
İçimdeki nefreti kustum,
Artık özgürüm senin sevgine...
Artık özgürüm senin sevgine...
Posted 06.02.2010 - 21:29
Her şeyi değiştiriyorsun da, bi yaşanmışlıkları değiştiremiyorsun işte. O yüzden de unutmayı seçiyor insan.Başarıyorum da aslında. Eskiden tahammül edemediklerim o kadar tahammül edilmez; önemsediklerim o kadar da önemli değil artık.Ama anlarımı unutuyorum. O birazcık canımı sıkan.Bir de terk edilişler..
Belki de anmak için
Belki de anmak için
Posted 06.02.2010 - 22:07
Edited by pandora33, 06.02.2010 - 23:42.
Unutma, öldükten sonra bile, yapacağın işlerin listesi hala dolu olcak...
Posted 06.02.2010 - 22:09
ne zaman anlaşmış ki kalple beyin..............................................................
Unutma, öldükten sonra bile, yapacağın işlerin listesi hala dolu olcak...
Posted 07.02.2010 - 15:19
Belki de anmak için
Belki de anmak için
Posted 28.11.2011 - 20:21
Ben ki ; sadece seni sevdim. Daha ne istedin başkalarından anlayamadım ?
Rüzgar oldum içine aktım ..
Kain oldum rezil oldum ..
Rakı oldum duman oldum ..
Seni beklerken , beklerken , beklerken ..
Kain oldum rezil oldum ..
Rakı oldum duman oldum ..
Seni beklerken , beklerken , beklerken ..
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Bana Adını Sor Filmi Dans Sahnesi |
Sinema | hüfyaa |
|
|
|
Dolce Gabbana'dan 2016-17 Sonbahar Kış Modası |
Kadın Modası | hüfyaa |
|
|
|
Dolce Gabbana 2016 Kış Sezonu Çocuk Koleksiyonudolce gabbana and 4 more... |
Moda & Güzellik | hüfyaa |
|
|
|
Dolce Gabbana 2015 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonudolce gabbana 2015, dolce gabbana and 6 more... |
Kadın Modası | hüfyaa |
|
|
|
Bana Konu Önerseniz Ne Güzel Olur... |
Bir derdim var | hüfyaa |
|
|
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users