Haftanın Üyesi : Lamos :)
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 01:27
-sütü severmisin günde 2 bardakmı içersin 4 bardakmı
-sabah kacta uyanıyosun
-güneşe selam hareketini biliyomusun
-sigara alkol kullanımı nedir
-ailenle birliktemi yaşıosun
-evlimisin yada ne zaman evlenicen
-annem demiyomu evlende torunlarımı göreyim diye
-peki hangi mevsimi daha cok seviyosun
-cok paran olsa hangi sektöre yatırım yaparsın
-ucak fobin varmı
-fobi dedikte hobilerin nedir fobilerin nedir
-14 şubatta naaaptın(çalıştın biliyoruz başka )
-cok acıklı bi hikayeni anlat bize gözlerimizi yaşart
-sorulardan korkuyomusun her türlüsünü yanıtlarmısın
bir cırpıda yazdım manasız ve alakasız oldu kusura bakmıcan artık
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 01:30
bi ara her tarafı dolduran ekip nereye kayboldu?
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 02:51
Bende kimi unuttum ya diyodum Rose yi mutlaka yazmam lazım diye düşünmüştüm oysaki gündüz ama akşama kadar unutuvermişimVayy bee koskaca enler listesinde bana yer kalmamış
Hayırlı olsun haftanın üyeliğin, güle güle eski
Sağol
zampara olayına kıacaktım ne alaka falan diyecektim ama ediz gibi bi şahsiyetin yanında yazılmak hepsini yıktı aferin nan bana =)
ahaha seni çapkın. Namın taaaa Nikaragualara kadar gitmiş pac
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 03:06
Hayırlı geceler saygılı Rabbitsevgili lamos hayırlı geceler
Sade sütü sevmem, aslan sütünü severim. Sütlacada asla yok demem-sütü severmisin günde 2 bardakmı içersin 4 bardakmı
Yaklaşık olarak haftanın 5 günü sabah 11-12 gibi uyanıyorum-sabah kacta uyanıyosun
Yok bilmiyom-güneşe selam hareketini biliyomusun
Sigara içmiyorum ama içenlerden epey bi dumanlanıyorum Alkol arada sırada tüketiyoruz düzenli düzensiz-sigara alkol kullanımı nedir
Evet-ailenle birliktemi yaşıosun
Evli değilim, hele bi askere gidek gelek bi kısmet bulak ondan sonra-evlimisin yada ne zaman evlenicen
Evlende defol git artık bu evden der diyecek olsa-annem demiyomu evlende torunlarımı göreyim diye
yazı sevmem terliyoz, kışı sevmem üşüyoz, baharıda sevmem ne giyeceğimizi bilemiyoz bi soğuk oluyor bi sıcak oluyor Len ben neyi seviyom ya ozaman-peki hangi mevsimi daha cok seviyosun
Çook param olsa bankacılık sektörüne yatırım yaparım. Atarım bankaya faiz yerim herhalde-cok paran olsa hangi sektöre yatırım yaparsın
Maket uçak hobim var o olur mu-ucak fobin varmı
Hobilerim gezmek tozmak eğlenmek arkadaşlarımla vakit geçirmek uzaktan kumandalı arabalar uçaklar falan filan gibi sıradan şeyler fobilerim neler bilmiyorum ama hamam böcekleri olabilir, bide sevmek olabilir-fobi dedikte hobilerin nedir fobilerin nedir
Gündüz çalıştım akşam düğüne gittim tam bi rezaletti.-14 şubatta naaaptın(çalıştın biliyoruz başka )
Ben bikeresinde hasta olmuştum hala hastayım-cok acıklı bi hikayeni anlat bize gözlerimizi yaşart
Korkuyorum galiba ama her türlüsünü yanıtlarmıyım bilmem havamda olursam yanıtlarım belki-sorulardan korkuyomusun her türlüsünü yanıtlarmısın
Yok canım estağfirullahbir cırpıda yazdım manasız ve alakasız oldu kusura bakmıcan artık
Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 17.02.2010 - 03:07
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 03:09
senin haftanın üyesi olduğun bu günlerde atletico dan 5 yerseniz senin için farklı bi anı olacakmı?
bi ara her tarafı dolduran ekip nereye kayboldu?
Len ağzından yel alsın ne 5 yemesi
Ekip noel babanın geyiğine binip seyehate çıktılar elbet bi gün gelecekler, gelirler, gelmeliler, gelsinler
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 12:30
o çalılarda sinsi sinsi napıyodun sen haa
neysee tamam es geçebilirsin şunları cevapla
-Cesaret İle Aptallık Arasındaki Fark Nasıl Belli Olur. Böyle Bir durumda Bulundunmu?
-Sence Korkak olmakmı Daha Karlıdır Cesur Olmakmı?
-İnsanın Ruhu Daima Saf mıdır?
-Mantıklamı Hareket Edersin Duygularınlamı?
-İmkansızlık Sana Göre Nasıl Bir Olgu?
-Başarı Ne İle Gerçekleşir.
-Hayal Ne Kadar Önemlidir. Hayalsiz Dünya Nasıl Olurdu?
Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu ?
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler?
-Teknoloji Daha Ne Kadar Gelişir Sence ???
hadii biraz daha yorul
-Memurlar niçin kravat takarlar?
-Bir İskoç'tan daha cimri ne vardır?
-Sarhoşlar milletvekilliğine niçin adaylıklarını koymazlar?
-Güneş niçin tutulur?
-IV. Murat Osmanlı tahtına çıktıktan sonra ne yaptı?
-Hangi balık, köpekbalığından çok korkar?
-Adamın biri, güneşin doğduğu yer olan doğuya dönükse, adamın arkası ne olur?
-Yanlış çevrilen telefon numaraları neden hiç meşgul çalmaz?
-Niçin limonlu gazozların içinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık -Deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?
-Teflona hiçbir şey yapışmadığı halde teflon, tavaya nasıl yapışmıştır?
-24 saat açık benzin istasyonlarının kapılarında niçin kilit vardır?
Eğer bugün hava sıcaklığı sıfır derece ise ve yarın iki kat soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?
-Eğer bir şizofren diğer kişiliğini ölümle tehdit ediyorsa bir rehinelik durumundan söz edilebilir mi?
Vee Mersinde En Çok Sevdiğin Yer, Ve Seni En iyi Anlatan Şarkı ,
Son Olarak Harabeye Ne Söylemek İstersin
Başarılar ..
Bu mesaj Muziçko tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 17.02.2010 - 12:31
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 16:12
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 16:59
Cidden motor var mı yoksa pacla dalga mı geçiyon
Hiç hırsızlık yaptın mı? Ne çaldın yoook gizleme aşırmışındır bi ciklet felan vardır vardır karıştır köşe bucağı bakayım bi
Şimdi diyelim ki bankamitikten para çekeceksin.Gittin şifre felan her bişey tamam para mikatırını da işaretledin.O da ne para vermedi ne yaparsın? .P Peki kartı vermedi o zaman ne yaparsın? Peki olay bir pazar gecesi bilmediğin bir yerde oldu ne yaparsın?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 17:07
hayır kime ne ettik nan yoksa biri benim şifremle girişmi yapıyor
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 17:11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 17:12
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 19:46
Onu diyenler halt etmişben mi konuşkanım bee hiç konuşmuyosun diyolar hatta
Bugünler için lazım olur diye foto çektiriyodumo çalılarda sinsi sinsi napıyodun sen haa
Pekineysee tamam es geçebilirsin şunları cevapla
Aradaki fark fiyatından belli olur herhalde Bilmem ki-Cesaret İle Aptallık Arasındaki Fark Nasıl Belli Olur. Böyle Bir durumda Bulundunmu?
Yerine ve duruma göre değişir herhalde-Sence Korkak olmakmı Daha Karlıdır Cesur Olmakmı?
Yok canım ne münasebet-İnsanın Ruhu Daima Saf mıdır?
Mantıkla hareket etmeye çalışırım-Mantıklamı Hareket Edersin Duygularınlamı?
Fenerbahçenin Avrupada kupa alması gibi bi olgu olabilir-İmkansızlık Sana Göre Nasıl Bir Olgu?
Çaba, çalışmak, Şans-Başarı Ne İle Gerçekleşir.
Anlık mutluluklar için hayal iyi bişeydir herhalde Hayalsiz dünyada savaşsız olurdu herhalde-Hayal Ne Kadar Önemlidir. Hayalsiz Dünya Nasıl Olurdu?
HeladayızTelevizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu ?
Sıkma, Börek, var bilirmisin bizim buralarda yaparlar madworLd bize geldiğinde doymadan ondan yiyodu. Ben 3 tane yiyebiliyom en fazla deyince utanmıştı yemeyi bırakmıştı 6-7 taneden sonraYediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler?
Bilmem ama benim yerime işe gidecek para kazanacak kadar gelişse pek bi iyi olurdu-Teknoloji Daha Ne Kadar Gelişir Sence ???
------------
Sığmıyor böyle uzun uzun sorduğunuz zaman Devamı aşağıda
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 19:47
hadii biraz daha yorul
İki yakaları bir araya gelsin diye-Memurlar niçin kravat takarlar?
İki İskoç Yada Kayserili-Bir İskoç'tan daha cimri ne vardır?
Sarhoş oldukları için tutturamazlar nereye koyacaklarını-Sarhoşlar milletvekilliğine niçin adaylıklarını koymazlar?
Ayın güezlliği çin mi-Güneş niçin tutulur?
Oturdu-IV. Murat Osmanlı tahtına çıktıktan sonra ne yaptı?
Pisipisi balığı mı-Hangi balık, köpekbalığından çok korkar?
arkasına bişey olmaz yerinde durur-Adamın biri, güneşin doğduğu yer olan doğuya dönükse, adamın arkası ne olur?
Hakkat niye çalmaz-Yanlış çevrilen telefon numaraları neden hiç meşgul çalmaz?
Yalan hepsi ya-Niçin limonlu gazozların içinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık -Deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?
Nano teknoloji sayesnde-Teflona hiçbir şey yapışmadığı halde teflon, tavaya nasıl yapışmıştır?
Benzin İstasyonlarında kapı da mı var Olsa olsa marketinde falan vardır-24 saat açık benzin istasyonlarının kapılarında niçin kilit vardır?
Çok derece olacaktırEğer bugün hava sıcaklığı sıfır derece ise ve yarın iki kat soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?
Psikolukdan edilebilir-Eğer bir şizofren diğer kişiliğini ölümle tehdit ediyorsa bir rehinelik durumundan söz edilebilir mi?
Evim, sonra Limonlu (Lamos) Feridun Düzağaç - Deli olabilir belki bunu hiç düşünmedim.Vee Mersinde En Çok Sevdiğin Yer, Ve Seni En iyi Anlatan Şarkı ,
Mersinden selamlar saygılarSon Olarak Harabeye Ne Söylemek İstersin
TeşekürlerBaşarılar ..
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 19:49
coğrafya sorum olcak, nikaragua hangi kıtada nen
Nikaragua, Orta Amerika'da bir ülkedir. Kuzeyde Honduras, güneyde Kosta Rika ile komşu, doğusu Karayip Denizi, batısı ise Pasifik Okyanusu'dur.
Türkiye Nikaragua arası yaklaşık 11600 Km'dir.
Google sağolsun
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 19:52
mersinliler hep esmer olmuyomuş demek ki resimlerinden öğrendim.
mersinliler için bir de aydın insan,mersin için de güzel memleket,kültürlü bi şehir diollar,doğru mu?
tatil yapılır mı mesela orda?nasıl geçer tatil?
bir de qustah efendinin istediiğinden ben de istiyorum.müşterilerin resimlerini çekersen bizle de paylaşırmısın.(paylaşmaya değer olanları)
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 19:52
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 20:06
Enlerden sonra demiştim be Shy çapkın Pac diye o sayılmaz mıListe eksik olmuş en çapkın kısmına da pac yazmalıydın unutmuşun ekleyiver bi zahmet
Motor ve Pac ikisini aynı cümle içinde kullanmasan yanlış anlaşılabilirCidden motor var mı yoksa pacla dalga mı geçiyon
Yaptım Gofret falan çalmıştım küçükken. Aslında çalmak olur mu bilmem 1tane gofret parasına 3-4 tane falan alıyoduk ama sonuça para veriyodukHiç hırsızlık yaptın mı? Ne çaldın yoook gizleme aşırmışındır bi ciklet felan vardır vardır karıştır köşe bucağı bakayım bi
Para vermezse kahrolurum, kartı vermezse küfür ederim bankamatiği depiklerim, pazar gecesi bilmediğim bi yerde ne işim olur be, ben evinden işine işinden evine giden halim selim bi adamımŞimdi diyelim ki bankamitikten para çekeceksin.Gittin şifre felan her bişey tamam para mikatırını da işaretledin.O da ne para vermedi ne yaparsın? .P Peki kartı vermedi o zaman ne yaparsın? Peki olay bir pazar gecesi bilmediğin bir yerde oldu ne yaparsın?
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 20:08
shy aga zaten bana demiş görmedinmi =)
hayır kime ne ettik nan yoksa biri benim şifremle girişmi yapıyor
Görmüş ama yetmemiş Pac bu kadar mütevazi olma tüm forum çalkalanıyor senin çapkınlığında baksana namın taaaa Zimbabwe'ye kadar uzanmış
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 20:09
Zampara Çapkın PacAma sadece zampara demiş.Ayrıca çapkında demeli hatta altı çizili olarak yazmalı hatta renkli felan da yazmalıydı
ehuehu daha harekete geçmeden tavan yaptım be
Mütevazi Pac
Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 17.02.2010 - 20:18
Gönderim zamanı 17.02.2010 - 20:14
Sağol Pennywisehayırlı olsun Lamos,
Aslında ben esmer sayılmam resimlerde biraz gölgeli çıkmış ondan olabilirmersinliler hep esmer olmuyomuş demek ki resimlerinden öğrendim.
Belki çıkmıştır bi kaç aydın (kendini aydınlatan falan) ben bilmiyom Güzel memleket olabilir fena sayılmaz, kültüre de bişey diyemem ne kadar kültürlüdür,mersinliler için bir de aydın insan,mersin için de güzel memleket,kültürlü bi şehir diollar,doğru mu?
Sessiz sakin bi yer istiyorsan kalabalık olmasın ben dinlenecem falan diyorsan Tatil yapılır. Yanında hatunla gelirsen tatil güzel geçertatil yapılır mı mesela orda?nasıl geçer tatil?
Sizin için bu hafta resim çekecem, müşteri olmasada carrefourda çalışan elemanlardan çeksem sayılır mıbir de qustah efendinin istediiğinden ben de istiyorum.müşterilerin resimlerini çekersen bizle de paylaşırmısın.(paylaşmaya değer olanları)