Harabe.net Bowling Turnuvası....
Posted 20.03.2006 - 01:07
sonra mel otobüsle dönmeye karar verdi
Posted 20.03.2006 - 01:18
Posted 20.03.2006 - 01:22
işin güzeli wilinin o en ağır topu atma girişimiydi...
bi de gizellelen wili nin gıdıklanma şeyleriydi uehurehuh çok sinir etçem onları çoook
Posted 20.03.2006 - 11:07
Posted 20.03.2006 - 11:16
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Posted 20.03.2006 - 11:18
O diplerde saklıymış duygular, o sonsuzlukta saklıymış umutlar, sonlarda saklı kalmış varoluşlar...
Posted 20.03.2006 - 11:18
wili ilk başta sen gelicen
Değişiklikler Kaydedildi...
Posted 20.03.2006 - 13:02
ya bi de şunu öğrendim ki, ablam we benden başka qıdıklanan yoktu
yandık ki ne yandık..
If i could take away the pain off my past
If i had another chance i would do just that
I'd qive anythinq jus' to qo riqht back
Posted 20.03.2006 - 13:20
miyaw atış yaparken de hep oturduk ihihihi o da karawana salladı : ))) ihi : )
Posted 20.03.2006 - 13:23
Posted 20.03.2006 - 13:27
hani kumar aşkk mewzuu : )) ihih
beklios resimlerii , ha bi de pissiii ben seni msn e eklemek istiom adres wirsene ??
Posted 20.03.2006 - 13:37
Kazma kazma
Posted 20.03.2006 - 13:45
kesmediyse bi daa bi daa bi daa heheheh
Posted 20.03.2006 - 14:14
12.30 ablamın ewe qittim, kahwaltıya, benim için fewkalade bi kahwaltı hazırlamıştı.. birlikte qüzelce yedik, sonra ablishim qiyindi, tekneye atladık we hoop beşiktaş, tekne tam yanaşmak üzereyken, Acacia qeldiini bildirmek için ablamı aradı o esnada listede olmayan kuzenim Emre de bize katılmak üzere bekliodu Beşiktaş ta.. Topların orda olan Acacia nın yanına qittik, biz miyaw ı da orda sanıoduk ama deilmiş.. hani toplar ya ondan : ) neyse, mel q. miyaw we all of them yaklaşık 10 dakika içinde bize katıldı, ardından mel q nin acacia ya attıı mesaj da qeldi : )) yolun karşısına qeçmek için bayaı bi çaba sarfettik, şöyle ki acacia we ben para çekecektik, fekat sitemizin dier üyeleri, o tarafa qeçmek mi yoxa yolun dier yanında kalmak mı arasında karar weremediler : )) sonunda hep birlikte karşıya qeçme kararı aldık, drizzt de dier tarafa qelecekti çünkü.. tabi bu arada Zetro we linko hala ewdeydiler !!!! ne isee, biz paralarımıza we drizzt imize kawuştuktan sonra doorudan sinanpaşa pasajına qittik we bowlinq salonunun olağanüstü cazibesine kapılarak (ne alakaysa ) ayakkabılarımızı aldık, ben tam 3 kere ayakkabı deiştirdim 38 numaradan 36 numaraya her ayakkabıyı bir oyun qiydim : ) sorna başladık oynamaya, önce wili miz atıodu : ) tabi en ufak topları seçiodu, ardından acacia , ardından mel q, ardından kuzenim emre,ardından ben,ardımdan all of them, ardından manyak pisiii , en sona kendi adını yazdırmış tabii ona qöre atıcak we labutları dewircekti ama arkadaşlar, inanın bana bu pisi tam bi kazma : )) ama kendi açıını kapatmak için bana kazma dioo : ))) bu arada yan tarafta bi amca wardı, çeşitli stillerle bowlinq topuna bişeyler yapmaya çalışıodu, bu duruma en çok sinir olan mel q.ydi : )) ama toplansak biz onu kesin döwerdik dile kolay tam 10 kişiydik, çünkü birinci oyun ortalarında Zetro we linko da bize katıldılar.. inanın ne kadar eğlendiğimizi burda anlatmam mümkün değil, 2. oyunda zetronun benim yerime oynaması, ablamın 12 nolu topu atmaya çalılşması (!) Allah'ım hala qülüorum, yarıldım orda resmen : ))) , drizzt in bizim qıdıklandıımızı keşfetmesi daha neler neler : )) sonra oyunlar bitince, tabi kim yendi die sormanıza qerek yok, wili we ben (bana zet we linko dahil diil ama:P) yendik dierleri hikaye yani : ) ehe Şampiyon kokoreç e qittik we midye dolmalar, kokoreçler, köfteler kolalar qazozlar yedik içtik mm mmm süperdi : ) bu miyaw bi sürü midye yedi walla bu sefer şahit oldum neresine yio o kadar şeyi bilmiom yalnız, Zetro da bayaıı yedi yalnızz altını çizmeden qeçemiycemm : ) en çok hesabı o ödedi : )))))) yemek sefasından sonra ben, linko we kuzenim ayrıldık.. qeri kalanlar qüne Tophane de dewam etmişler... onları da size orda olan bir diğer kıymetli arkadaşımız anlatacak : ) ehe ne yazdım ama : ))
arkadaşlar unutmuş olabilirim walla, ekleyin siz + resimler zaten size neler olup, bittiini we ne kadar eğlendiğimizi eminim anlatacaktır : )
Posted 20.03.2006 - 14:48
Öncelik olarak organizatorumuz wilinin ben şimdi lavuk mu deviriodum labut mu diyerek grubu daattığı resimden başlıoz buyrun
Sonrasında karizmatik adminimizin labutların üstüne yürümeye çalıştıgı bu anın fotografı ile devam edelim.. q:
Ve acaica nın labutlara kafam girsin şeklindeki bu sataşmasınıda kınamak gerek q:
ve ardından linko ve zet'in konuya bilimsel bakış açısı yaklaşdıgınıda gösterelim dimi gösterelim...
Ardından da bowling nasıl oynanmaz bakında görün çalışması ilen altınkazma ödülüne aday bile olmadan direkt eve götüren gizellenin kanalı genişletme çalışmlarından bir kesit
Onu yanlız bırakmayan ve konsere gidicem diip erken kaçan all of the them
Ve emre çaktırmadan 3 olan ve acacia dumur eden bak falso böle verilir çalışması ile
lan bu deli araya nezaman girdi
Durun kendimi unutuodum bakın ne kadar kibar oynuorum adlı eserimle ben
daha varda bu sayfa yetmez hele buna bakın siz bakerken ben dierlerini upload edim
Posted 20.03.2006 - 14:55
bi kerem benim en kötü atışımı çekmişsin ki, kazma lafın yerini bulsun di mi, dier 9 atışımda, tüm labutları tek seeferde dewirdiim atışlarımdan koysana resimler len
Posted 20.03.2006 - 15:02
Posted 20.03.2006 - 15:02
Posted 20.03.2006 - 15:17
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Yeni Oyun: Bowling |
Lunapark | quStah |
|