Arkadaşlar yeni bir ek işe başladım mesai saatleri dışında bu işlede meşgul oluyorum buradan sizinle paylaşmak istedim ortak olmak isteyen distiribütörler arıyorum.Türk iş adamlarının kurduğu bir şirket ürünler %100 organik sertifikalı italyadan ithalat ve sömürge ülkelerinde üretilmiyor çok çeşitli ürünlerimiz var buradan ürünlerin tanıtımınıda yapacağım ilgilenen arkadaşlarla iletişime geçebilirler öm atmaları yeterli İş planını anlatırım daha fazla bilgi internetten jenarasyon A.Ş ye girerekte öğrenilebilir.
JENERASYON PAZARLAMA ve TİCARET A.Ş. çok hissedarlı olup, 1,000,000.00 YTL sermaye ile 2 Ocak 2008 tarihinde kurulmuş, İSTANBUL ve ANKARA illerinde Şirket Merkezi ve Şube açarak faaliyetlerine başlamıştır.
Şirket ile ilgili tüm hususlarda karar almaya ve bu kararları uygulamaya yetkili bir Yönetim Kuruluna sahiptir. JENERASYON PAZARLAMA ve TİCARET A.Ş. Yönetim Kurulu, Ticaret deneyimleri olan aynı zamanda da Şirket hissedarı olan kişilerden oluşmaktadır.
JENERASYON PAZARLAMA ve TİCARET A.Ş. her yıl Distribütör ve Bayilerine pay alma hakkı sunacaktır. Pay almak, diğer bir deyişle JENERASYON PAZARLAMA ve TİCARET A.Ş. ortağı olmak isteyen Distribütör ve Bayilerin resmi web sitesinde yayınlanacak sirkülerleri takip etmesi gerekmektedir.
Ürünler:Destekleyici vitaminleri, Aloa veralı kremleri ,çeşitli antiselüüt önleyici mikromasaj etkili giyecekler romatizmal ,ağrılara angora yününden iç giyimler, kozmatik ürünler içecekler
Çok sevdiğim içecekleriyle başlayayım tanıtmaya
Coffe plus
*Şeker ve yağ metabolizmasını uyararak ve tok kalmanızı sağlayarak kilo vermenize yardımcı olur.
*Enerji seviyenizi arttırır ve stresle başetmenize yardımcı olur.
*Bağırsak sağlığınızın korunmasına yardımcı olur.
Coffee plusla kahve içmek artık keyifli olduğu kadar sağlıklı da! Coffee Plus kilo kontrolüne önem verenler ve stresli bir ortamda çalışanlar için özel bir kahve yaratmak düşüncesiyle geliştirildi.
Bitkisel kremasıyla son derece lezzetli bir kahve tadına sahip Coffee Plus'ın içinde Gingeng ekstresi, Oligofruktoz, vitaminler ve mineraller bulunmaktadır.
Enerji seviyesini ve strese karşı dayanıklılığı arttıran Ginseng ve B vitamini kompleksi, bağırsaklarımızdaki yararlı bakterileri besleyen ama bizim tarafımızdan sindirilmeyip diyet lifi görevi gören Oligofruktoz ve zayıflama enzimlerinde kofaktör olarak kullanılan mineraller bu kahvede buluştu!
**Ürünlerimiz gıda takviyesidir. İlaç değildir. Yukarıdaki açıklamalar bilgilendirme amaçlıdır. Doktor veya eczacı tavsiyesi yerine geçmez.**
Edited by €ylül, 18.03.2010 - 16:38.