Gurme Vedat Milör “Tadı Damağımda” kaldı dediği dünya mutfağından farklı lezzetler için İstanbul’u adım adım gezmeye devam ediyor...
Ne Zaman, Nerede, Ne Yemeli?
Programda bazen Fransız, bazen Uzakdoğu ya da geleneksel Türk yemekleri bazen ise İtalyan tadları konusunda uzman restoranları ziyaret edecek olan Vedat Milör, izleyenler için “ne zaman, nerede, ne yenmeli?” sorusuna cevap verecek.
Mükemmel tadların peşinde koşanlar için her programda en iyi restoranlarda, Türkiye’nin önde gelen ahçılarının elinden çıkan özel yemekleri tadacak olan Milör, yemekleri tek tek değerlendirecek.
Yeni tadlara, sadece damağa değil, göze de hitap eden yemeklere ilgi duyanlar, fastfood düşmanı lezzet dolu bir hayat isteyenler programın ilk bölümünden itibaren Vedat Milör’a kulak verecek.