bu ulkede onlarca tecavuz onlarca caRPIK iliski namus cinayetleri kadin kiz pazarlayacilari varken sirf adlari deniz baykal olmadigi icin gundeminize dahil olmuyorlarmi ??
Ne yani kaseti ele geçiren dindar olmadığı belli vatandaş görüntüleri ilgili sitelerin amatör kategorisine mi yüklemeliydi.Sıradan biriysen oraya düşersin,değilsen buraya
Çok da karmaşık değil yani.Ayrıca hitap ettiğin kişilerin dindar insanlar olduklarını nerden biliyorsun.Şahsen ben pek dindar göremedim
Bi milas abi dindara benziyor klavyesinden belli olduğu kadarıylan.Alışmışsınız kutupçuluğa etiketçiliğe.Oldu olacak kıçımıza barkot yapıştırıp seçimlerde kızılötesi sandıklardan geçirin
Gerçi kaşımaktan derisi aşınan muhafazakar ve pek dindar göbeğimizdeki tırnak izleri sizi barkot vurmaktan kurtaracaktır ama dinde erkeğe yabancı kişiye göbeğini göstermek haram olduğundan görenlerin dindar erkeklerle akraba oldukları sonucu ortaya çıkabilir:))
Yav bu chplilerle konuşurken muhabbet hep belden aşağıya kayıyor milas abi
4 hanimla evlenmis konya milletvekillinin yaptigi cokmu etik ??resmi aldatma olunca gundem olmuyormu ??? imam evlisiniz diyince ayip olmuyormu??
Hangi imamsa gerçekten çok ayıp etmiş;milletvekili de kimse hayatını kaybetmiş
) Şahsen ben teknede çok nikah kıydırdım kızlarla kaptana.Gerçi kaptan imamdı ama ben soranlara gemici nikahı diyodum hep;"ayyy ne kadar ormantik bize de kıysana" diyolardı.Ben de "kıyamam sana güzelim" diyodum geçiştiriyodum
Tanımıyolarki kaptanı,o kadar dindardıkine göbeği kaşımaktan hasır bağlamıştı,yanlış anlaşılmasın gece denize açılınca kafası ampul gibi yanar görenler deniz feneri sanarlardı.Sonra chpli balıklar hemen tekneye doğru saldırır ağa takılırlardı gariplerim.Bizim imam kaptanın çok ilginç bi avlanma taktiği vardı öyle.Baya da balık avlardık he,genelde İzmir sahillerinde olduğumuzdan
neysecime sonra devam ederiz bizim deniz anılarına