Jump to content

* * * * - 2 votes

1000 Sayfalık Topic??

• This topic is locked This topic is locked
19999 replies to this topic

#17541 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7,424 posts

Posted 22.10.2010 - 21:31

habertürk'te osman baydemir konuşuyor. adama neden siyasetinzi apo belirliyor diyor. adam ben insanların ölmesini istemiyorum diyor.

#17542 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6,884 posts
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Posted 22.10.2010 - 21:33

biz sinemaya ne zaman gittik,en son;ne zaman..
elimizde yastık cebimizde fıstık hocam,o zaman.. :karaoke:

topik..! *ne

ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...

#17543 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16,791 posts

Posted 22.10.2010 - 21:35

hemen mesajın sağ üst köşesinde mesaj numarası yazıyor ki :P öle parmak usulü saymaya gerek yok kiii .Hatta o numara tıklanabilir durumda ayrıca avatarın altında rapor et sekmesinin yanında haç işaretine benzer bi şekil var...O bizim misyonerlik faaliyeti yürüttüğümüz anlamına gelmiyor o aslında yukarı yönü gösteren ok :P tıklayınca sayfanın üst kısmına doğru hızlı şekilde bir seyahat yaptırıyor :P
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posted Image

#17544 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7,424 posts

bir şey farkettim osman baydemir pkk'ya pekeke derken, tsk'ya teseke demiyorlar teseka diyorlar. dtk'ya (demokratik toplum kongresi) deteke demiyorlar deteka diyorlar. hayır zaten belliydi onları pekeke söylemini pkk'ya yaklaşımlarından dolayı söyledikleri de şimdi kanıtladım kendi çapımda :P

#17545 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6,884 posts
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

oleyy bee..! *saksak

az daha şey yazacağıdım;'cuma'ya gittim,gelicem..imza..:topik..' :P

#17546 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7,424 posts

Posted 22.10.2010 - 21:37

pınar altuğ gene bir haltlar karıştırmış galiba. haberi olan var mı?

#17547 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16,791 posts

Posted 22.10.2010 - 21:39

abdullah yüce - bu ne sevgi ah bu ne ızdırap :P
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posted Image

#17548 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6,884 posts

Posted 22.10.2010 - 21:39

'sen de az düşük zekâlı değilsin,yukarı yönünü gösteren oku misyonerlik
faaliyeti zannetme ihtimalin var' gibi bi anlamı olabilecek :blink: bi
mesaja da artı verdim ya.. *ne

:P

#17549 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6,884 posts

Posted 22.10.2010 - 21:41

o nası bi atlamadır yahu,osman baydemir'le mi bi haltlar karıştırmış
anlamadımki..? :blink:

ben daha 'ke'lerin ve ka'ların psikolojisi' konusunu anlamaya çalışıyodum.. :P

Edited by hüfyaa, 22.10.2010 - 21:42.

#17550 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7,424 posts

Posted 22.10.2010 - 21:43

kavimler göçünü merak etmeye başladım ya. nasıl bir psikolojiyle göçtüler acaba bu kavimler. göçerken nasıl oldu acaba? bu konuda shy'nin bilgileri vardır muhakkak

#17551 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7,424 posts

Posted 22.10.2010 - 21:45

bu kavimler göçerken araya kavimler karıştı mı acaba? bak bu da önemli.

#17552 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7,424 posts

Posted 22.10.2010 - 21:45

karıştıysa problem.

#17553 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16,791 posts

Posted 22.10.2010 - 21:47

ama benziyor ki hatta ben yöneticilere bunun hesabını sordum her birini kırk satır ile kırk katır arası tehdit ettim...yemin billahlarla beni yatıştırmaya çabaladılar da ben yine de yanılmadım yüz vermedim.Her zaman pozisyonumu korudum.

bu iş öle kilitli şunu yaptık bunu yaptık konusuna yazaya benzemez de dedim...Ya bi oraya yazarken yakalarlarsa ne yaparsınız da dedim... Hem yazık değil mi niye bööle göz göre göre yapıyonuz herkes yazsın oraya da dedim...

Ama sonra boğaz da bi balık rakı şeysinde ( orası boğaz mıydı emn de değilim :P ) beni sahoş ettiler ve bi belge imzalatıp tüm konuşma özgürlüğümü elimden aldılar...

Posted Image

#17554 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6,884 posts

Posted 22.10.2010 - 21:47

ben daha ziyade şeyi merak ederim,nazi psikolojisini..insanları gaz
odalarına falan tıkarken narkotik bişeyler,alkol falan alıyolarmış
galiba de mi,yoksa zor..veya belki bunun zor gelmeyeceği bir yapı
da var.. :blink:..veya bi şeye o derece inanırsın ki artık böyle
duygularını kaybedersin.. :blink:..bilemiyom.. :blink:

#17555 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6,884 posts

Posted 22.10.2010 - 21:49

bak 'sophie'nin seçimi' aklıma geldi yine..kitabı iyiydi onun..vardı bende
o kitap yaa,nerede benim bazı kitaplarım..?he..? *ne

#17556 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16,791 posts

Posted 22.10.2010 - 21:52

kavimler göçü bi kerem şöle olmuştur harita dikkatle incelenecek olursa tüm sebebi kızlardır...

Hemen açıklıyorum bu bilgiyi hiç bi tarihçi de bulamazsınız dikkatle dinleyin...

Şimdi işte yakın çevre ile evlilikler felan savaşlar da kaçırılan hatunlar derken türkler sen kalk rusya civarına gel.O da ne bildiğin rus ukrayna hatunları.Bunu gören adamlar ulen burda bunlardan varsa daha ilerde kimbilir neler vardır diyerek dalmışlar avrupa ya ...

bir kısmı kuzeye isveç finlandiya felan demişler sonra buz denizi geri gelmemişler gidecek yerde yok.Hatunlarda selvi boylu sarışın daha ne istesinler.

Aç gözlü olanları tee İspanya ya dek gitmişler şimdi yalnız ispanya ya gidenler pek bi muzdarip olmuşlar veee....

devamı az sonra :P

Posted Image

#17557 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7,424 posts

Posted 22.10.2010 - 21:56

kavimler göçerken bazı tembel kavimler diğerlerine siz göçün biz size yetişiriz diyorlarmış.

#17558 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16,791 posts

Posted 22.10.2010 - 21:57

o konuya az sonra değineceğiz sevgili halkımız şimdi göç teyiz henüz bi kaç bin yıl bekle geliyoruz...

sonra bakmışlar ispanya tarafları tırt öyle pek ahım şahım bişeyler yok.O zaman iki ihtimal kalıyor biri karşı kıyıya geçelim orda ispanyol latin karışımı melezler var brazilya var gidelim diyenler çıkmış ama mesafe uzun kim uğraşır demişler onlarda ikinci seçenek olan mısır a gidelim orda kleopatra kadar güzel biri var hatta düpedüz kleopatra orda yaşamış deeyip bi ters u dönüş afrika...

ama çöl insanı çok yıpratıyor tabii bakmışlar daha mısır a çok var. en iyisi şu italya yı da görelim bu kadar yolu boşa gelmemiş olalım deyip ordan anadolu civarı...

ama hep bi rus ukrayna sevdası içlerinde kalmış o gün bu gündür devam eder.Aynı durum ruslarda da kalmış onlarda sıcak denizlere ineceğiz örtüsü ile aslında tek amaçları türklere ulaşmak....

İşte bööle...

Posted Image

#17559 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16,791 posts

Posted 22.10.2010 - 21:59

Orda türkler akıllı davranmış ruslar güzel değil hiiç gelmeyi bi de buralar çok soğuk hem kuzeyin insanları da çok soğuk derlermiş.Bi de bu avrupalıların burunları pek havada doğudan gelenlere küçümseyerek bakıyor deyip hep kandırmışlar...

Posted Image

#17560 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7,424 posts

Posted 22.10.2010 - 22:00

iyi ki bu devirde kavimler göçü yok he. çok meşaggatli olurdu gerçekten. hiçbir şey yapılmaz ki kavimler göçerken. her an göçebilirsin anasını satayım. uzun vadeli bir icraat yapılmazdı.

Similar Topics Collapse

Topic Forum Started By Stats Last Post Info

36 user(s) are reading this topic

0 members, 36 guests, 0 anonymous users