Sevgili Günsüz.
Gönderim zamanı 17.07.2006 - 00:33
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 17.07.2006 - 00:38
İkisinin arasındaki çizgide de kaybolmak.
Kaybolursun,özlenen olmak için.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 17.07.2006 - 16:07
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina
Gönderim zamanı 17.07.2006 - 16:15
Not: Ey dost imza bölümündeki imlaları düzeltmeden ayılma.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 17.07.2006 - 17:58
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 17.07.2006 - 19:01
Gönderim zamanı 17.07.2006 - 19:52
Adı: Küskün
Soyadı: Tutunamayan
Nüfusa kayıtlı olduğu yer: Kaybedenler Dehlizi.
İkametgahı: Mekansız.
Dini: Ne olursan ol gel.
Uyruğu: Ne yazık ki
Cinsiyeti: Olmak istemediği.
Gözleri: Haki
Bakışı: Mavi
Elleri: Nasırlı.
Yüzü: Adı gibi.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 17.07.2006 - 20:21
Bilmek istersen seni
Can içre ara canı
Geç canından bul anı
Sen seni bil sen seni
Kim bildi efalini
0l bildi sıfatını
Anda gördü zatını
Sen seni bil sen seni
Görünen sıfatındır
Anı gören zatındır
Gayrı ne hacetindir
Sen seni bil sen seni
Kim ki hayrete vardı
Nura müstağrak oldu
Tevhidi zatı buldu
Sen seni bil sen seni
Bayram özünü bildi
Bileni anda buldu
Bulan ol kendi oldu
Sen seni bil sen seni
Hacı Bayram Veli
Biraz arakladık gibi oldu ama, bulut'un yazdıklarıyla örtüşüyor.
Gönderim zamanı 17.07.2006 - 20:25
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 18.07.2006 - 00:27
Önüme hesap pusulası çıkarılmış,ödemekten başka çarem yok.
Öyle bir pisliğe batmışım ki çabaladıkça kirleniyorum olric.
Avazım çıktığı kadar susmak istiyorumlu alıntı bir sözle iyi geceler sevgili günsüz. Belki de en kolayını tercih etmem gerekiyor kimbilir.
İnatla saygılar özümüzdeki yabancılara.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 18.07.2006 - 12:26
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 18.07.2006 - 21:00
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 18.07.2006 - 21:21
-'İtiraz ediyorum' varmıydı bu forumda?
Gönderim zamanı 20.07.2006 - 23:19
Aldığım nefesten haberi olmayan umursadıklarım.
Aldığım nefesi fark edip de umurumda olmayanlar
diye hayatımı gözden geçirsem ve " ulan şunları bir tartayım ve ne kadar geliyorlar" diye kantara çıkartsam. Aha C şıkkı var ya benden daha çok acı çekmiştir olric.
Sanırsam vereceğim değeri dağıtmakta pek de adil değilim.
Not: Roland:
"Birisine gereğinden fazla değer vermek, her iyi niyetli varlığın en büyük hatasıdır."
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 21.07.2006 - 16:40
Bir düğüm ki ne sen çözebilirsin, ne ben.
Bizimki perde arkasında dedi-kodu:
Bir indi mi perde, ne sen kalırsın, ne ben..
Ömer hayyam
Kucak dolusu sevgiler bulut'um..
Gönderim zamanı 23.07.2006 - 23:06
Derken ;Güzel bir resmin hipnozu ile camekanda duran Fenerbahçe formasına iç geçiren çocukluğumu hatırlatan bir fotoğrafı seyrettim bir başka çocukda. Elinde ayakkabı boyası, ikindiye kadar kazanmış olduğu, sağ cebimde sıkı sıkıya tuttuğu bozuk paranın hesabını yapıyordu yine sağ eliyle. Sonra içinden bir iç geçirdi. O, camekandaki formaya bakıyor,ben de arkasından camın yansıttığı kendisine,ne zaman ki beni farketti camdan,döndü arkasına abi boyayayim mi diye sordu. Boyayacak ayakkabı yoktu ayağımda,o da boyamak için sormamıştı zaten bunu,sırf ona acıdığımı düşündüğü için ayağıma bakmadan "abi boyayayim mi " diye sordu,vereceğim cevaba kulak asmadan.
Utandım kendimden. Onun kadar asil olamadığım için, bir sigara daha yaktım yanan sigaramın üstüne.
O formaya para verip almak,her ikimizin de alışkanlığını yerle bir ederdi olric.
Üstelik acıma hissiyatı yoktu içimde. Kendimi gördüm o aynada.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 24.07.2006 - 23:23
Tatile o kadar çok ihtiyacım var ki olric.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 24.07.2006 - 23:29
Gönderim zamanı 25.07.2006 - 18:21
olric; bana bir kapı lazım,çalmadan açıbileceğim.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 25.07.2006 - 19:29
İlk defa sana yazmak zorunda hissediyorum öyle canım yanıyorki anlatamam . Halbuki ne kadar güzel başlamıştı herşey karşılıklı anlayışlar , aynı frekanslar, sürekli gülmeler hatta katıla katıla gülmeler , hoşumuza gidiyordu birbirimizi güldürmek hatta hoşumuza gidiyordu diğerimiz gülerken onu seyretmek. Daha sonra dertleşmeler başlamıştı anlatıyorduk birbirimize herşeyi tüm dertlerimizi bzi üzen şeyleri rahat rahat konuşabiliyorduk. En rahat ve en uyumlu halimize bürünüyorduk yavaş yavaş güvenmeye mi başlamıştık acaba galiba öyle oluyordu ? Sonraları o ilk yakınlaşmalar dokunmalar sarılmalar almıştı yerini. allahım ne kadar da güzel gidiyordu herşey bir terlik bir yanlışlık olmalıydı bu kadar iyi ve güzel olması imkansızdı. Derken derken hızımıza hız katılmıştı henüz birkaç ay geçmişti sadece ama içimdeki o his beni zorluyordu hatta zorlamaktan öte sanki emrediyordu. İşte bu diyordu bana hayatının geri kalanını birlikte yaşamak için seçilmiş kişi bu diyordu daha ne bekliyorsun söyle ona söyle ve bunu o da bilsin. Gerçi siz değilmiydiniz hep gelecek planları yapan geyikten bile olsa doğacak çocuğunuzun dahi adını belirlemiştiniz gideceğiniz balayını ... Doğru zamanı bulmak zor olmadı sevgili günsüz bir gün aniden içinden coşarak diz çöktün karşına ve o iki kelime ne kadar zor çıkmıştı ağzından " Benimle evlenirmisin ?" gözlerine bakmaya korkmuştun o an ama o bu korkunu yersiz bıraktı bana sarılmış öpmüştü beni evet demişti kabul etmişti ve dünyalar benim olmuştu.
Tekrar başlamış gibiydin hayata tertemiz bir sayfa açarak. Ama gel görki sevgili günsüz işte belki o zaman başlamıştı acılı zamanlar. Üzerinden 1 hafta geçmemişti önce baskıya dayanamadığını , sevmediğini ve bunun yanlış olduğunu söyleyip ayrılmak istemişti benden. Kaynar sular başımdan döküldü nasıl olurdu bu aynı kişi değilmiydi bu gelecek planları yaptığın kişi değilmiydi sanırım değildi. Ayrıldı benden ....
Acı dolu günler başlamıştı lanet ediyordun bütün iyiliklere güvene sadakate. 3 gün geçmeden geri döndü. Affet beni dedi . Seni kaybet istemiyorum ve hata yaptım bir daha olmayacak dedi inandım. Affettim büyüklük gösterdim hani bazen diyor ya sayfanın yukarısında Harabe net üyesi erdemlidir affetmesini bilir diye evet o erdem vardı bende çünkü seviyordum.
Tekrar açmaya başladı günler sevgili günsüz. Hiç birşey olmamış gibiydim ona karşı o da sanki değişmişti daha emin ve kesin konuşuyordu artık. İyice ilerlemişti birliktelik hatta birlikte gidip beraber kullanacağını eşyaları almaya başlamıştınız. Buzdolabını T.V vs vs . eşyalar eve geldiğinde tek tek tanıştırdım onu hepsiye. Bak diyordum bak buzdolabı bu senin yeni sahibim artık ona hizmet edeceksin onun istediği gibi soğutacak yeri geldiğinde donduracaksın.Evi dolaşıyorduk birlikte oda oda gezdik nereye ne yaparız nasıl düzenleriz hepsini konuştuk.Ne güzel fikirleri vardı ve hepsi nasılda uyuyordu bana hoşuma gitmişti.
Aradan çok zaman geçmemişti daha sadece ve sadece 1 ay kadar. İşte en büyük darbeyi tekrar vurdu bana . Karşıma geçip sevemediğinden bahsediyordu olmuyor diyordu. Ben kimseyi sevemem diyordu ben seni mutsuz ederim diyordu. Ağzından çıkan kelimer sanki onun değildi . Ayrılmamız gerekiyordu artık sevgili günsüz. Pişman olacağını bile bile ayrılmak istiyordu. Pişmak olmak istiyorum diyordu bende olacağından emindim ve ayrıldık. Basit, sade, sakin ve hakaretsiz, bedduasız, küfürsüz, kavgasız ayrıldık. Son bir telefon konuşması ile bitmişti herşey.
Belki birgün ilerde birgün çok pişman olacak geri dönmek isteyecek kimbilir. Yada böylece bitmiş olacak herşey.Tertemiz laçkalaşmadan seviyesizleşmeden bitecek . Görüyorsun ya günsüz bitmesi bile güzel bitti.