Sevgili Günsüz.
Gönderim zamanı 22.12.2006 - 00:03
Alt alta yazılan şiirin herkes tarafından gözleri kapalı okunma endişesi değildi bizimkisi,ya da kalınca bir romanı hiç tanımadığımız birinin- mesela liseli bir gencin biriktirdiği harçlığıyla-aldığı kitabın arkasında yazara dair bir kimlik oluşturmak da...
Hayatı boyunca,gözle görebildiklerini kendinsel karalamalarla yorumlayan tekil bir lisanı oynarken. Bir an da yeniden anılara dönmek neden?
Cevapsız sorular bunlar. Paylaşılacak bir umudum yok. Kimbilir bağımsız kelimeleri sevgili günsüzün üzerinde denerken, belli bir sistemin boyunduruğuna girdiğinin farkına varmanın verdiği acı bir hissiyattan başka bir şey olmasa gerekdi denemelerim.
Üzerinde çalıştığım,belli bir kuralı olmayan bu değişken yüzün. Bir an da nasıl kendi kendini imha ettiğini anlamak mümkün değil sevgili günsüz. Tüm içtenliğimle, kendime gömülmeme rağmen belli kalıpları yıkamamanın acısını çekiyorum. Ve kar kendine değmeden,hafiften nefes aldığım kara parçasını kaplamakta.
Sonra,dahili sancım tanıdık yüzüyle göz ucumda beliriyor. İşte benim anlatmak isteyip de durduğum an bu sevgili günsüz.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 22.12.2006 - 00:36
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 22.12.2006 - 23:15
Biliyorum her defasında aldansam da,mavi mutlaka ağır basacak zamana. Umudum göç eden kuşlarda...
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 06.01.2007 - 21:24
Kim,kimin derdinden anlardı ki!
Sen seni bil. Ben de seni...
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 06.01.2007 - 22:58
sevgili günsüz ben bugün gayet monoton bir okull yaşamaı daha geçirdim okula giderken tramwaya bindiğim zaman önce içimde bir huşu beliriyor gene nereye nasıl gittiğimiz belli olmadım uutsuzlukla önüne bakıyorsun belki yarından gelecekten haberin yok ne olacağını bilmeden hayalleriyle yaşıyor ve yaşlanıyorsun
sanki üstüne ağır yükler koyuyorlar ama sen asla vazgeçmiyorsun umutsuzluk içinde kökleşip tomurcuk olmak ordan fidan fidandan ağaç olmak istiyor sense ona inat içinde ümit yetiştiriyorsun belki hissiz yaşama mahküm oluyorsun ama yaşam sana bunu getiriyor bir başarı bir ümit derken umutsuzluk sudan kesiilmiş gibi yapraklarıı büzüştürüyor tam içimden söküyorum seni diyorsun bu sefer karşına aşk geliyor yanındada umutsuzluk sana göz kırpıyor üzülüyorsun ama aşk için umutsuzluğuda kabul ediyorsun
aşkı yaşamaya başladıkça ümifdin büyüyor diyorusun ki umutsuzluk yüreğimde sana yer yok sen benimlesin ama seni hissetmiyorum beni yıldıramazsın diyorsun tam o anda hayat sana en büyük kazığı atıyor aşkını kaybediyorsun onunla birlikte gelen umutsuzluk ise hala sneinle anlam veremiyor afallıyorsun ama bir kere çaresiz kaldın mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor üstüne üstlükde aşk snein hayatını elinden alıyor
yaşamaktan yaşamdan sevdiğin insandan vazgeçiyorsun sevmeyi unutuyorsun umutsuzluk seni soytarı gibi oynatıyor herşeyden herkezden uzaklaşmak istiyorsun ama o anda olduğun yere zincirli bir köle olduğunu farkına varıyorsun acıya katlanıyor zinciri kırmaya çalışıyorsun ama hiç bir şey yapamıyorsun ellerin ayakların kanıyor bir damla bir damla daha derken acıma duygunu kaybediyorsun acıma duygunu kaybedince yanında merhamet ve şavkat duygularında gidiyor çünkü onlar bir üçlü
tam düşünmeye çalışırken yerde ki kanlı zinciri ve ayağını görüyorsun ama elinden bir şey gelmiyor bu seferde çaresizlik duygusunu kendin bırakıyorsun içinde bulunduğun çaresizlik durumundan kurtulabilmek için ama durum yinede değişmiyor hala aynısın farklı olan tek şey yitirdiğin duygular
sona vardığını öleceğini düşündüğün bir anda bir dost geliyor yanına sana düşüncelerin karşılığı ordan kurtaracağına söz veriyor sen önce düşünüyorsun düşüncesiz düşüncelerimsiz hayalsiz ne yaparım diye ama yapacağın hiç bir yok onlardanda vazgeçiyorsun dostun o duygularınıda alınca seni orada bırakıp kaçıyor haykırıyor haykırıyor ama sesini kimseye duyuramıyorsun o anda güven duygusunuda yitiriyorsun
düşüncelerin olmadan dostun olmadan zaten yaşayamazsın kalbini orda bırakıyorsun söküp atıyorsun vücudundan senden sonrakine kalsın ibret olsun diye yaşamaktan vazgeçiyorsun yanii
sonra yer sarsılıyor ve altından erimeye başlıyor sonunda gözlerin kapanıyor ve bir bakıyorsun hepsi rüyaymış uyanıyorsun şükür diyorsun ama unuttuğun birşey rüyanla gerçek dünya arasındaki tek fark KALBİNİN YERİNDE OLMASI gerisi aynıdırrrrrr
yaşamım böyle işte bende paylaşmak istedim biraz uzun oldu kursura bakmayın ama ben bu rüyayı sürekli görüyorumm unutmamı veya eksik yazmamı o yüzden bekleyemezsinizz değilmi
vermiş olduğum rahatsızlıkan dolayı herkesden özür diliyorumm
Kurucular:IssIz _Gül_Zar
Üyeler: Kajmeran şeysiymiş.. (IssIz öle diyo)
KAHKAHA geçüsü.. (mesaj alındı tmm=))
kaktüs dikim dikim dikenli..
Which of us do you love?
Gönderim zamanı 07.01.2007 - 00:29
sabah erkenden kurs olan okula kadar yürüdüm...çıkışta da o yağmurda eve kadar yürüdüm....bugün yürümek hoştu günsüz...insan yürürken hele de yalnız olunca aklını bir şeylere verip çok iyi düşünebiliyor.....ben de düşündüm.....
günsüz bea, seni de davet edecem söz...!!!
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 08.01.2007 - 23:47
Kim bilir. Bir gün gelir. Yine maksadını aşmak istediğinde kelimelerin,bolca bir zamanı da denk getirirsem eğer. Dünyanın en güzel gözlerininden,sonrasında dünyaya bakılan en güzel bakışın,ruhun bedeni terk ettiği son bakış olduğuna dair
bolca saçmalıkları karalarım sevgili günsüzünde.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 10.01.2007 - 23:57
Düşün,ağlamayı unutmuş gözlerini. Düşün,rüzgarın saçlarına bıraktığı resmi. Düşün,yaz sıcağında kurumuş bedenini. Ne o çok mu heyecanlandın?
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 11.01.2007 - 12:43
Gelemiyorsun , affetmiyor kaybedilmişleri benliğin..
Kanımın rengi senin gözlerine çalıyor...
Dudak izlerin hala bıraktığın yerde..
Satır arası kaçamaklarıma göz yumuşların..
Dokunuşlarında hep aynı sendromu yaşatıyor... yalnızlık..!
Bu mesaj inan tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.01.2007 - 12:43
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina
Gönderim zamanı 19.01.2007 - 23:03
bulutsuzluk (guest): işte bizi o kadar yok say yalnızlığım.
bulutsuzluk (guest): gitmeyi beceremeyen günahkardan bir farkım yok
bulutsuzluk (guest): binaleyh vakitsizdir her gidiş.
Anlamı olsun istedim..
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 22.01.2007 - 16:10
hayat iki dirhem bir çekirdek giyinmiş en güzel kokusuyla çağırır beni dışarı
aşk mevsimi hissettiriyor kendini.
belli belirsiz saçmalamalarım. yokoluşlarım.. varoluşlarım. hiç olmayışlarım
Gönderim zamanı 23.01.2007 - 22:57
Uykusuz gözlerin ahmaklığı,çözülmeyen saçların belirsiz hali,dudağında biriktirdiğin memnun oldum terbiyesi,satır aralırına kaçmış detaylar,dokunduğunda hissedebileceğin maneviyat,şimdi ki halin ve sonrası eksilerin birer birer seni avara eder.
Biliyorum.Sonunda söyleyeceklerim,başında yaşayacaklarımı unutturur.Efkarla,gelişi güzel çakıllı yollara attığım bafra cigarasının şahibeli yaşamı, beni bu hallere düşürdü. Belki de bildiğimi sandığın ömür darağacında,kendimi asmak istememin çelişkisi böyle bir şey. Yine de yalnızlık bunaltıcı bir hal olmasa gerek,gelişi güzel sendromu yaşayan benliğimde. Ki yolumu bulmak adına uğraştıkça kendime doğru adımlarım sıklaşıyor.
Ah senli-benli duygularım,sensizlikte biriktirdiğim kirli literatürüm,yeminsiz söz vermişliğim,yerine getirilmemesine rağmen uğruna kefil olunulan sen ve ben.
Sen
İnadına sen.
İlla ki sen.
Sonunda sen.
Başında sen.
Olduğu yerde yine sen.
Seni bilmeyenlere anlatılan sen
Sensizliği içine çeken ben
Edilgenliğimde bir kaç kişi.
Etrafa afişlemişler seni.
Bu mesaj Bulutsuzluk tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 23.01.2007 - 22:58
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 24.01.2007 - 10:31
...
Sensizliği içine çeken ben
...
Gönderim zamanı 31.01.2007 - 14:53
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina
Gönderim zamanı 12.02.2007 - 23:36
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 12.02.2007 - 23:40
Gönderim zamanı 13.02.2007 - 00:03
Şimdilik...
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 13.02.2007 - 23:40
(
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 15.02.2007 - 19:42
Yaşadıklarım ile anlık yaşayışların arasında gözden kaçırdıklarımı irdeleyen beynimin kuytu köşeleri,içerisinde boğulmaya yüz tutmuş ve aksilik bu ya kulaç atmasını bilmeyen kör bir yüreğin,farklı yörüngelerde afaki yürüyüşlerinde aradım mutsuzluğun sebebini. Okunmamış bir sen kalmıştın. Okunduğunda aklım karışmıştı. ( Muamma )
Biraz sonra hiç beklemediği ve ince hesabıyla yenik düşeceği kahrolası maddede,son kez olsun manevi duyguları yaşamak istercesine gözünde biriktirdiği gözyaşına bahane bulmak için,bafra cigarası yakmıştı. ( mümkündür )
Ah çekmek gerekliydi ve öyle de oldu. Ah edişlerine buladığı,geleceğe dair beklentilerini bir yana bırakıp,daha önce hiçkimsenin yaşamadığı aşk'ı yaşamak istercesine yollara vurmuştu kendini. Umutlarının arasında ayaklarından prangaya vurulmuş,koşar adımlarla sevgilisine ulaşma isteği mevcuttu. Unuttuğu bir şey vardı. Böyle bir şey asla ( yaşanmamıştı® )
Bilinmezliğin adı muamma
Mümkündür ancak yaşanmamıştır.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 15.02.2007 - 23:04
Günü olmayan günlerin çoğalması , aklımdaki olan biteni de götürüyor ki bu çok kötü birşey. Adının Salı , Çarşamba veyahut Cuma olması önemli değil , yaşadığın anın tadını çıkarmalısın diye düşündürüp aklımı çelsende olmuyor. Her Salı'nın ve Çarşambanın bende hatırası var Günsüz'üm. Benim senden isteğim bugünün kayıtlara geçmemesi. Ne Perşembe densin ne de Günsüz. Bugünün adı olmasın , uzat elini de anlaşalım haydi Günsüz..
Değişiklikler Kaydedildi...