0
Demet Akalın - Evli, Mutlu, Çocuklu
Konuyu açan
DKNH
, 02.07.2010 14:58
bu konuya 6 yanıt verildi
Gönderim zamanı 02.07.2010 - 14:58
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
Gönderim zamanı 02.07.2010 - 20:20
Demek bu şarkı bu aplanınmış.İlginç ben Gülben Ergen sanıyordum.Zaten hepsinin sesi aynı...
Evli midir ki bu apla bize ne diye sölüyor.Eşiyle konuşsun anlaşsınlar işte
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 06.07.2010 - 15:36
Gönderim zamanı 07.07.2010 - 15:21
Demek bu şarkı bu aplanınmış.İlginç ben Gülben Ergen sanıyordum.Zaten hepsinin sesi aynı...
klibindeki eşi zaten
gülbenle hiçde benzemiyoki nasıl benzeettin ,klibi beğendim güzel olmuş bi sürü minikle
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 07.07.2010 - 15:33
Hepsinin sesi aynı bu, gülben, gülşen, hande hatta bikaç manken daha vardı onları da ekle
Burada bunlar tü kaka nasıl dinliyorsunuz anlamında değil.Tabii ki kim ne isterse dinler ama cd kayıt sırasında ne kullanıyorlarsa ses renklerini tamamen yok ediyor her biri bir diğerine benziyor.Hatta ben gibi bunları sevmeyen dinlemeyen biri iseniz dolmuş otobüste sağda solda duyarsanız da hepsini aynı sanıyorsunuz...
Aynı durum erkekler için de aynı.Onlar için daha da kötü birkaçının sesi üstteki bayanlarla bile karışıyor
Burada bunlar tü kaka nasıl dinliyorsunuz anlamında değil.Tabii ki kim ne isterse dinler ama cd kayıt sırasında ne kullanıyorlarsa ses renklerini tamamen yok ediyor her biri bir diğerine benziyor.Hatta ben gibi bunları sevmeyen dinlemeyen biri iseniz dolmuş otobüste sağda solda duyarsanız da hepsini aynı sanıyorsunuz...
Aynı durum erkekler için de aynı.Onlar için daha da kötü birkaçının sesi üstteki bayanlarla bile karışıyor
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
Gönderim zamanı 07.07.2010 - 15:41
demet akalın'la gülşen'i özellikle dinleyen var mı ki? bunlar dinlemelik değil izlemelik bence. yani ben şahsen kendim izliyorum onları.
Gönderim zamanı 19.10.2010 - 09:55
bu şarkıda düğün şarkısı oldu ama ha coşuyo insan
hayalim 3 kelime oda şöyle : evli mutluuu çocuklu hobaaaaaaaaaaaaaa
bende çaldırıcam benim neyim eksik
hayalim 3 kelime oda şöyle : evli mutluuu çocuklu hobaaaaaaaaaaaaaa
bende çaldırıcam benim neyim eksik
SABIRRRR SABIRRR SABIR........