İçerik değiştir

Chp'nin Referandum Şarkısı.

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 23 yanıt verildi

#1 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj

Gönderim zamanı 31.07.2010 - 10:33

Siyasette Recep Bey. Uzanmış da yatar.
Oğlan gemicik almış. AKP suya batar.
Hani benim Recebim Recebim. Hayır oyu vereceğim. ( Sana hayır diyeceğim )
Yasanı sandığa gömeceğim.
Gemi dolu pırlanta. Atma Recep Bey atma.
Ali Dibolar devri. Kesme naylon fatura ( Naylon fatura çakma )
Sandık gelir yanaşır. Recep boşa uğraşır.
Vatandaş hayır diyor. Recep niye ağlaşır ?
Recep Beyi tanırlar.Yolsuzlukta şanı var.
Kılıçdaroğlu der ki, Hayır demekte yarar var.
Hani benim Recebim Recebim.
Hayır oyu vereceğim. Yasanı sandığa gömeceğim.

#2 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 31.07.2010 - 10:42

Nihat Doğan'da Evet için bir şarkı yapmış :D

Nihat Doğan'dan "Evet Evet"
Koyu bir AKP sempatizanı olan Nihat Doğan şimdi de refarandum şarkısı yaptı. Son albümünde yer verdiği 1071 adlı şarkıyla "Kürt Açılımı"na verdiği desteği gösteren Muşlu şarkıcı, "Koyun" açılımdan sonra şimdi de referandum açılımına soyundu.

Referandumda evet oyunu atmaya hevesliler için "Evet Evet"i yaptığını söyleyen Nihat Doğan, "Ülkemizin bir daha antidemokratik hadiselerle karşılaşmaması için yaptım bu besteyi" dedi..

İŞTE O ŞARKI
Yedi bölge tüm Türkiye gelin
Türkiye'nin demokratik sürecini bir de bizden dinleyin
80 sene millete nice zulüm yaptılar
Köylüme çoban deyip hep sırtına vurdular
Zulmü bırakalım millete sarılalım, mührü 'evet'e basıp, özgürlüğe koşalım
Darbeci yapılanma, kardeşi statüko, inan Allah katında bu işler fasa fiso
Söz sırası milletin, tüm dünyaya iletin özledik doğsun artık demokrasi güneşin
Düdüğü çalanlara, halkını kıranlara gelin hesap soralım darbeler yapanlara
Demokratik demokratik anayasa diyelim, cunta anayasasını gelin değiştirelim
Ne demişti Mustafa Kemal; "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir"
Demokrasi için, özgürlük için, milli birlik beraberlik, kardeşlik için
Referandumda 'Evet evet evet'
Menderes'in ruhu için, Özal'ımın hatrı için, demokrasi aşkı için
'Evet evet evet' Özgürlüklere 'evet', demokrasiye 'evet', milli birliğe 'evet', referandumda 'evet'

#3 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj

Gönderim zamanı 31.07.2010 - 11:17

keşke her sene seçim olsa, her sene referandum olsa. çok komik eğlenceli bu işler :)

#4 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19.758 Mesaj

Gönderim zamanı 31.07.2010 - 15:54

Ciddi meseleleri böyle aptalca şarkılar yaparak millete anlatmaya çalışıyorlar ya iyiden iyiye küfredesim geliyor.

Değişiklikler Kaydedildi...

#5 Muziçko

Muziçko

V.I.P. Üye

• Dokunulmazlar
  • 12.098 Mesaj
  • İlgi Alanları:İhtiyaç anında camı kırınız!

Gönderim zamanı 31.07.2010 - 22:41

ama olmamış mı abi ben çok beğendim arattım baya hatta bulamadım edys hemen buldu ;P
telefona atcaz hatta :icecream:

Gönderilen Resim

Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.

Gönderilen Resim

#6 HatECreW

HatECreW

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Üyeler
  • 89 Mesaj
  • İlgi Alanları:Basketbol,siyaset,futbol,pc,ps,...

Gönderim zamanı 01.08.2010 - 01:21

Ya bu ülke referandumu flan Nihat Doğana kalsaaaa vaaay halimizee yazıık ufak beyinler ufak şeyler düşünür derler :D

#7 mahfuz

mahfuz

Zaman buldukça takılır

• Yasaklılar
  • 133 Mesaj

Gönderim zamanı 01.08.2010 - 16:10

CHP,PKK,BDP,MHP,YARSAV,ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ,CUNTACILAR EL ELE

#8 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 01.08.2010 - 16:37

şarkılar son derece dandik , sözleri daha da beter, komediye dönüştü bu işler iyice ya =)
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#9 mahfuz

mahfuz

Zaman buldukça takılır

• Yasaklılar
  • 133 Mesaj

Gönderim zamanı 02.08.2010 - 09:43

ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜNÜN FAŞİZMİNİ BİTİRMEK İÇİN EVET.EVET.EVET..
TSK,nın denetlenebilmesi için EVET EVET EVET
YARGININ yeniden doğru ve siyasete bulaşmadan asli işi olan ADALET dağıtmasına yöneltilmesi için EVET EVET EVET..
TSK nın SİYASETTEN EL ÇEKMESİ İÇİN 1.000 KEDE EVET EVET EVET...
OLİGARŞİK yapının dağıtılması için EVET EVET EVET.....
ÜSTÜNLERİN, ELİTİN değil HUKUKUN ÜSTÜNLÜÐÜ için MİLYON KERE EVET...

#10 HatECreW

HatECreW

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Üyeler
  • 89 Mesaj
  • İlgi Alanları:Basketbol,siyaset,futbol,pc,ps,...

Gönderim zamanı 02.08.2010 - 12:33

''evet'' kendi görüşündür Mahfuz saygı duyarım ama ilerde herkese en önemlisi Halka kaçacak şeyler herşeyden önemli bence Halk için '' HAYIR '' ..!

#11 mahfuz

mahfuz

Zaman buldukça takılır

• Yasaklılar
  • 133 Mesaj

Gönderim zamanı 02.08.2010 - 13:48

oda senin görüşündür bu iktidarı Halk getirdi iktidara Cunta yandaşları DEVİRMEK istiyor.. mesele budur..

#12 Do'Urden

Do'Urden

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 649 Mesaj

Gönderim zamanı 02.08.2010 - 15:40

Arkadaslar Eglenmıyor musunuz sız? Nekadar guzel sarkılar :)

Sevgili Antiqa ve muziçko paylasım tesekkurler,hemen paylastım bende sayenızde:)
"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#13 ebarah

ebarah

Onun için takıntı haline geldik

• Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj

Gönderim zamanı 07.08.2010 - 17:26

Nihat Doğan'da Evet için bir şarkı yapmış :D

"80 sene millete nice zulüm yaptılar"

Yazıklar olsun, nankör Nihat müsait yerine kazıklar dolsun.

580023663830.jpg

#14 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19.758 Mesaj

Gönderim zamanı 07.08.2010 - 17:45

Makrow şahsen ben senden " böyle ciddi meselelerde böyle şarkılar yapılmamalı , halka anayasaya neden evet ya da hayır demeleri gerektiğini ciddi ciddi anlatmalarını isterdim." demeni beklerdim.

#15 Do'Urden

Do'Urden

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 649 Mesaj

Gönderim zamanı 07.08.2010 - 18:26

Sevgılı dokuzharf

Daha oncede neden hayır demelıyız baslıgındakı yazımda Karar halka aıt bunu etkılemk ıcın bırsey yapılmasına karsıyım demıstım. Aynı dusuncedeyım.Gormelerı gerekıyorsa gorecekler sonunu ısın.

Bu yuzden benden ozellıkle sıyasetı cıddıye almamı bekleme lutfen, almıyorum.
Sıyaset ancak ofkemı yoneltebılecegım bır nokta okadar . (bunu bana karsı kullanmayacagını umıd edıyorum) Sahsen kapıtalızmın onde gıdenlerın bırı oldugumu dusunerek komunızmı savunmak yada komunızme karsı kapıtalızmı savunmak hosuma gıdıyor. yada demokrasıye karsı dıkdatorlugu savunmak..yada ne bılım ara ara seytanıda savunurum ornegın-tabı bunu bır musluman olarakta yapıyorum,bazen yezıdının dusuncelerını bıle paylasıyorum. Sıyaset bu ıste. Dogru yada yanlıs yok. Dusunce urunu oldugu ıcın her turlu yorum yapılabılıyor. ve ozellıkle belden asagı vuruluyor. Insanlar aptal yerıne konuyor,sankı cocugu kandırırcasına sıyaset soylemlerını sarf edılıyor,boyle sacma sapan referandumlar yapılıyor falan.

Sence Cıddı bır konu mu sevgılı dostum? Turkıye'nın kaderı bır Anayasaya mı baglı? bır referandum oyle mı?buna mı ınanacagım. Bu oyunu benım meclısım yazmadı kı..

Bir yigit albay yazısında Sayın eberah ile fıkır ayrılıgınız var. Sızı takıp edıyorum,Mesela yılmaz ozdıl hakkındakı dusuncemı ıster mısın? Bana hakaret edıyor!

Cuneyt arcayuregı severım, Cunku amacı kıtlesını etkılemkten ote bır durustluk tasıyor.Basbakana kufur bıle eder bılırsınız. Ilhan Selcugu begenırdım Cunku yazılarında ustu kapalı bırsuru sey yazardı uslubunu begenırdım. kelımelerı gercekten ıyı kullanırdı,ınce yazılar herzman hosuma gıder..kım oldugu onemlı degıl :) Aynı sekılde bır dıger ısımde Altemur kılıctır. Ilhan selcuga bayıldıgım kadar bayılırım ona da..halbukı sıyası dusuncelerı bıle farklı..

Ama Yılmaz ozdıl,Emın colasan.. Tanrım Sankı okur kıtlesı zamanla degıstı..Artık ılkokul cocuklarına yazıyor sankı. Kımı etkılemek ıcın? benı mı yoksa dıgerlerını mı? ben zaten onun okur kıtlesındensem etkılenmeye ıhtıyacım yok bılmıyor mu? o halde kım ıcın? Chp'nınde geldıgı bır zıhnıyete sahıp olmusla,bırbırlerıne baka baka kararmıslar sıyasetı onunla bununla ayaklar altına almıslar.. okudugum yazılarda zeka kırıntısı yoksa eger gazetecılıgı benım ıcın takdır edılecek bırsey degıl.

Ve son soz, Neden gereksız bır amac ugruna kendımı kotu hıssedeyım kı? elıme gececek olan amac ne?ıyı yasam mı?ıyı yasamın sartlarını bılıyoruz..vatanseverlık falan fılan bunun sartı degıl,ama oyle oldugunu dusunuyorlar.. Torunlarımız nasıl yasayacak dıyorlar..Bız nasıl yasıyorsak oyle.. onlarda ektıklerı olcude kazanacklar,ona gore yasayacaklar. Bu yuzden sarkının ıcerıgını eglendırıcı buluyorum,nıhat doganınkını pek sevmedım ama nedenı ıse daha yaratıcı olabılırdı,daha eglencelı bır sablon koyabılırdı,mızahı bır degerı yok yanı :)

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#16 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19.758 Mesaj

Gönderim zamanı 07.08.2010 - 18:41

anayasa değişikliği , seni de beni de etkileyecek tabii Makrow'um. belki de bizi değil de ilerde bizden sonraki nesli etkileyecek. şu an için ülkenin gündemini oluşturan fakat gerçektende oturup ciddi anlamda bilgi sahibi olan kişilerin konuşup tartışacağı bir konu bence anayasa değişikliği. siyaseti baştan beri anlamadım, anlayamıyorum da. bir yandan demokrasi , hürriyet, özgürlük diye bağırıp diğer yandan da özgürlüğü kısıtlayıcı maddeleri öne seren yine aynı siyasetçiler. koltuk uğruna mı yoksa kazandıkları para için mi , birilerine yalakalık için mi bilmem ama çoğunun bu ülkeyi düşündüğünü zannetmiyorum.

pek öyle takip ettiğim köşe yazarı yok, önüme geleni, başlığı iyi olanı ( :P ) okuyorum. yılmaz özdili sevmem doğru, çünkü yalan yanlış konuşarak tirübünlere oynuyor hürriyetteki rolü gereği.bekir coşkun bir nevii öyle. bir kaç köşe yazarının yazısına cevap vermişliğim mail atmışlığım var -ki geri dönüş yaparak sorduğum sorulara cevap vermişlerdi. bi süre önce de hürriyet yazarlarından birine atmıştım mail, gelmedi cevap, kaale almadı belliki.

bence sende bende kendimizi kötü hissetmeliyiz, anayasa şu bu değişiklik derken siyasetçiler kendi kazançları için halkı bölmeye çalışıyorlar. onlara göre hava hoş, bugün varsalar yarın bi şekilde yine koltuğa otururuz diyorlar. olan garibim bize oluyo. bir olayın ucu sana dokunmuyorsa üzülmeyeceksin/sevinmeyeceksin diye birşey yok bence Makrow'um. bugün sana dokunmaz ama bakmışsın ilerde mazallah ailenden akrabalarından birinin başına gelmiş o umursanmayan olay.

şarkılar evet, bence ikisi de beş para etmiyor. yazık ki Türkiyeyi ilgilendiren böyle bir konuda böyle şarkılar çıkıyor ortaya.

#17 tarkan

tarkan

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 163 Mesaj

Gönderim zamanı 08.08.2010 - 20:44

Recebim Türküsüne bayılırım. Halkın bağrından çıkan bu türküyü nasıl olurda aşağılarsınız Pardon ya SİZ ARABES DİNLİYORDUNUZ. Bak NİHAT DOÐAN KARŞINIZDA.(Sözüm sadece ARABESK çile-cilereredir)

#18 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj

Gönderim zamanı 08.08.2010 - 20:50

Ya bu işler ciddi işler. Kemal Bey çıkıp bunları halka ciddi ciddi anlatmalı. Bakarsınız bu ciddi konuşmalar eğitim seviyesi düştükçe oyları artan AKP'nin seçmenlerinin kararını değiştirebilir.

#19 RedSnow

RedSnow

o σℓмαdαη αѕℓa

• Dokunulmazlar
  • 8.898 Mesaj

Gönderim zamanı 08.08.2010 - 22:51

Karar Verdim Ajdar Kim İçin Şarkı Yaparsa Oyumu Ona Vercem *mad

#20 Do'Urden

Do'Urden

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 649 Mesaj

Gönderim zamanı 09.08.2010 - 04:02

Aslında cıddı ıs anayasa degısıklıgı kabul edıyorum.nasıl olmasın bunun farkındayım. Ama eger sen ve ben buna hayır demek ıcın neden tasıyorsak ve nedenı hakkındakı dusuncelerımız dogruysa eger gerı kalanın evet demesı bızı cıddı bır ortama sokacak,belkıde degısmesı guc bır durum oladabılır. Ama evetcılerı ıkna etmek mumkun gorunuyor mu?

Neye ınanırım bılıyor musun, bana hep derlerdı sunu sunu yapma bız zamanında yaptık sımdı acısını cekıyoruz. Onlara verdıgım tek cevap sonucta bırılerıde sıze yapmamanız gereken seyşlerı sıraladı ve sız o hatayı yaptınız. Hata yapmadan anlayamayız cunku. Bırısıne lafla anlatamıyorsan bırseyı,ona tatırmak gerek bence. bır nusubet bın nasıhattan ıyıdır derler ya. o nusubet basımıza gelecek. Bız kurtulus savasını da boyle bır durumda vermedık mı?sonrasındakı devrımler(salatanattan demokrasıye gecıs,hılafetı yok sayma vs vs) hep gecmısten alınan derslerın sonucu degıl mıydı?
Savastık cunku zamanında osmanlı halkının ve yonetımın vurdum duymazlıgı ve kotu yonetımı sonucunda 500 senelık bır devlet coktu.ama son raddeyı sevr ıle tattık,bu sabrımızı tasırdı uyanmamızı sagladı.

Avrupada ronesansı boyle gordu, 2.haclı seferının yapıldıgı zamanı dusunsene ne kadar acınacak durumdaydılar ıngıltere ve fransa o gun ne durumdaydılar..kudusu bıle aralarındakı sacma sapan kavgalarla kaybettıler,bugun o kavgaları bız yapıyoruz. ama devır dondu sonunda okadar kotu bır an geldıkı bırılerı yeter dedı,farkına vardı cunku nasıl yonetıldıgının.

Bende bunu savunuyorum,Kabul anayasa cıddı ıs. Ama evetcılerı bugun ıkna etsek yarın bu tehdıt yıne gelmeyecek mı?zıhnıyetı degıstırmek ıcın kotusunu yasamalılar sectıklerı hayatın sectıklerı ılkelerın aslında ne oldugunu anlamalılar ,ben boyle dusunuyorum sevgılı dostum