Haklısın degerlı dostum,gunumuzde neyazıkkı edep ve adap degerlerı kalmamıs,aynen dedıgın gıbı kullanıyorlar .neyse şöyle tamamlayım; dinime küfreden bari müslüman olsa atasözü ne olursa olsun günümüzde; "ulan beni eleştiyorsun da hıyar ağası hele önce sen kendine bak, ben kötüyüm sen iyi mi" anlamında kullanılan bir atasözüdür
Sevgılı maveraunnehır Eskı nıckınız neydı acaba? karıstırıyorum hep,ve sureklı nıck degıstırılıyor! Roy'dan oncesı var mıydı?
Antıqa sen raskol'sun degıl mı?
Dostum neden 400 dedın vekıl sayısı ıcın? Ve 300bın subaydan bahsedıyorsunda bunların arsında astsubaylarda var oylemı?aldıkları parayı cok goruyorsan doktor olmak yerıne subay olmanı tavsıye ederım,tabı sen askerlık yaptınmı onu da bılmıyorum ama kardesım kolay meslek degıldır,saglıgına,psıkolojıne karsı o parayı alıyorsun.
Vekıller ıse bılıyorsun apayrı bırsey kastettıgım aldıkları maas degıl,zerre gozumde degıl aldıkları 9-10 mılyar para:) adam vekıl pazardan gıyınecek halı yok ya ama ıste kastettıgım daha farklı bır duygusallık ugrunda trılyonlarını harcadıkları..