Jump to content

- - - - -

Tesettürlü Mayoyu Görünce Çıldırdı!

• Please log in to reply
37 replies to this topic

#21 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 9,354 posts

Posted 08.08.2010 - 21:48

Tesettürlü mayo giyen kadına saldırmışlar. Birileri de bana saldırıyor. Kafayı yemiş bunlar mayo tanga manga da giymiyorum oysa ki.

#22 Rabbit

Rabbit

bir ilgi delisi

• Yöneticiler
  • 11,851 posts

Posted 08.08.2010 - 21:50

*lol
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#23 suheda

suheda

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 410 posts

Posted 09.08.2010 - 11:16

Malesef çıkıyor her guruptan böyle densizler geçen yılda haberlerde görmüştüm baş örtülü bir bayanı başka bir bayan Anıtkabirden kovmuştu orada aynende şöyle demişti "biz sizin gibilere tepki göstermek için buradayız senin burda işin yok" kadıncağızda öyle şaşkın bakakalmıştı.
Aslında kılığı şekli ne olursa olsun aynı çatının altında buluşmanın hazzını yaşamak varken,bazı küçük beyinler hala insanı şekliyle değerlendirmekte..
Sana ne kadın haşemayla girmiş çarşafla girmiş neyin sahibi sanıyorsun kendini denizin mi ülkenin mi?bu öyle kibrit çöplerinden bir rejimmi ki püf deyince yıkılacak..
Hem sen kim oluyorsunda milleti İran'a Arabistan'a gönderiyorsun?Çıkmaz ki benim karşıma şöylesi bakayım kimi nereden nereye yollayacak..

Posted Image

#24 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7,490 posts

Posted 09.08.2010 - 11:26

Bazı yerlerde kıyafetle falan giriyorlar denize. En azından bizim buralarda falan var. Demekki buralarda olsa kafayı yer şu saldırgan kadın :D

Ayrıca millet donla girse suç, üstsüz girse suç, haşemayla girse suç. Vay anasını sayın seyirciler :eyvah:

İpkini ile denize girenleride taşlarlar yakında yürüyün gidin lan kafamıza taş yağacak diye. Evet evet yakındır. Herkes herkese karşı :D

Edited by Lamos, 09.08.2010 - 11:27.

#25 REBEL

REBEL

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 6,906 posts

Posted 09.08.2010 - 11:26

Hala aynı şeyler tartışılıp duruyor. Ne yazık :). Şu ''zıt görüşleri çürütmek için kendi görüşünü dayatma'' mantığını oldum olası anlamıyorum.

...

#26 Do'Urden

Do'Urden

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 649 posts

Posted 09.08.2010 - 15:34

sevgili suheda,

Mustafa Kemal'in kılık kıyafet devrımı Cagdas bır toplum olmak ıcındı. Cagdas toplumlarda ancak hosgorunun tanımını anlayabılırız.
Cagdaslasmak acılmak degıldır ama,oyle denmıyor. Halen bunları tartısmak bızı bır yere goturmesede Devrımlerın mantıgı varolan zıhnıyetımızın-gerıcı yobaz,tamamen elını ayagını dunyevı ıslerden cekmıs,iş yerine camıye gıden ,tanrıya nasıl hızmet edılmesı konusundakı yegane fıkrının Kuran-ı kerımın yanlıs yorumlarını harfıyen yerıne getırıp ozunde anlamayan bır kıtleyı calısır ureten,egıtımlı ve egıtımını dını konulardan ote bılıme,bılgıye adamıs bır nesıldı devrımlerın amacı.

Bana Tesettur kullanıpta aynı zamanda erkeklerı ıdare eden bagıran bır patron kadın gosterebılecegınızı sanmıyorum,sanmadıgım bır dıger seyde agzından newton sokrat platon maxwell felan gıbı ısımlerı duyacagımdır.

Tesettur'un bır sembol olması bu yuzden. Bılıme karsı ılgısızlıgın,dunyevı ıslere karsı kayıtsızlıgın sembolu.

Anıtkabırde verılen bır tepkıden bahsettınız tabı tepkıyı verenın nasıl dusundugunu bılmıyoruz,duygusal yaklasmısta olabılır,tıpkı su an bızım yaptıgımız gıbı;

B.P ruhsal bunalım yasıyor olabılır,hatta delı bıle olabılır aklı dengesının yerınde olup olmadıgına bakmak lazım. Mesela Genelevlerde calısan yada bedenını kıralayan kadınlardan tıksınırken sunu da dusunmek zorundalar sectıklerı yol gercekten bu muydu yoksa cesıtlı nedenlerden oturu bu yolu secmek durumunda mı kaldılar.
B.p kesınlıkle normal bır davranıs gostermıyor bunu bende hosgoruyle karsılamıyorum,bır ınsanın bunu yapması ıcın delı olması lazım

Kızarkadasımın da basına gelmıstı ankarada. Metroya bınerken ona bakıp ıkı kadın kıza demedıgını bırakmamıslar tabı perısan olmustu,cevap bıle verememıs,vermedıgı ıyı olmus. Onun kendını ıyı hıssetmesı ıcın kacgun aynı konuyu konustugumu bılırım.

Olayın taraf tarafından yazılıp cızılmesıde gercekten dını konularda da ne sekılde taraf oldugunu gostermıs oluyor aslında bır yasa daha cıkartıp medyada laık olmalı tarzında madde ekleyıp agır yaptırımlarda bulunmak gerek. Bu konuyu stunlara tasımak sızcede sagduyulu bır davranıs mı?referandum oncesınde yada farketmez?
Toplumda kasıtlı olarak laıklıgın dınsızlık oldugu gorusu savunulmak ıstenıyor ve turban kullananlar Baslarında fettulah sarlatanı yada erbakan tayyıp olmadan B.P. tarzı ınsanların kendılerını lınc edecegını felan dusunuyor-dusunmelerı saglanıyor
"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#27 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13,198 posts
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Posted 09.08.2010 - 17:19

belkide hatlarına güvenememiştir, selüliti vardır belkide dimi ama neden hemen saldırıyosunuz *ihi
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#28 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7,490 posts

Posted 09.08.2010 - 21:18

Bu haber buraya iyi gider :D

Çıplak denize giren kıza polis engel oldu

İZMİR Konak, Göztepe Semti'nde üniversite öğrencisi 25 yaşındaki bir genç kız, üzerindeki kıyafetlerini çıkararak çırılçıplak denize girdi. Doğum gününü kutlamak için soyunup denize girdiğini söyleyen genç kız, polis ekipleri tarafından ikna edilerek denizden çıkarıldı.
Kaynak

Kapalı girersen halk çıplak girersen polis :D Herşeyin ortası makbuldür :P

Edited by Lamos, 09.08.2010 - 21:18.

#29 RedSnow

RedSnow

o σℓмαdαη αѕℓa

• Dokunulmazlar
  • 8,898 posts

Posted 09.08.2010 - 21:19

Vay Terbiyesizler Tiz Bu Polisler Görevden Alına :P

#30 mahfuz

mahfuz

Zaman buldukça takılır

• Yasaklılar
  • 133 posts

Posted 10.08.2010 - 11:59

Laikçi Faşist ve Çağdaş YOBAZ bunlar... bunların alayı Devlet DOKUNULMAZLIÐININ arkasına gizlenirler..TSK mensuplarının karıları kızları ,Yargı mensuplarının karıları kızları da DOKUNULMAZDIR bu sistemde ...
DÜZENBAZLARIN DÜZENİNİ YIKMAK İÇİN EVET EVET. EVET..
ASKERİ VESAYETİ YIKMAK İÇİN EVET...EVET... EVET....
bu rabbiyessirsi karının yaptığını İnsan olan insan YAPAMAZ çünkü UTANIR...
Bu millet Tesettürlüsüyle Dekoltesiyle MÜSLÜMANDIR ve bir ve beraberdir ..
bu lanet subay karısı KİMDİR ???

#31 RedSnow

RedSnow

o σℓмαdαη αѕℓa

• Dokunulmazlar
  • 8,898 posts

Posted 10.08.2010 - 12:07

Senin Ne Kadar Ağır Ve Dayanılmaz Bir Üslubun Var Böyle :eyvah:
Karşı Düşünceye Tahammül Edemeyen Bağnaz Gerici Şeriatcı Kesime En Güzel Örnek Sen Olurdun Herhalde...
Sen Senin Gibilerin Önüne Geçmek İçin Hayır :nod:

#32 mahfuz

mahfuz

Zaman buldukça takılır

• Yasaklılar
  • 133 posts

Posted 10.08.2010 - 12:21

hey çocuk ben buraya MARKSİZMDEN geldim aklın basmıyorsa yorum yapma...
sen kısa pantolon ile gezerken ben thkp-c militanıydım sen giderken ben o tezgahların ve düzenbazlıkların ve komploların içinden sıyrıldım bilirim o DÜZENBAZLIKLARI.... ÖFKEM ONDANDIR...

#33 RedSnow

RedSnow

o σℓмαdαη αѕℓa

• Dokunulmazlar
  • 8,898 posts

Posted 10.08.2010 - 12:23

Nerden Geldiğini Bilmiyorum Ama Bu Üslubun Devam Ederse Nereye Gideceğini Çok İyi Biliyorum :D

#34 mahfuz

mahfuz

Zaman buldukça takılır

• Yasaklılar
  • 133 posts

Posted 10.08.2010 - 12:29

işte busun.. elinize bi FIRSAT geçerse kimse size MUHALEFET edemez ayni STATÜKOCULAR gibi,,Halkın seçtiği Başbakanı bile FIRSAT bulsanız ASARSINIZ ve birde o günü BAYRAM İLAN edersiniz tıpkı 27 Mayıs Askeri DARBESİNİ yapan DARBECİLERİN yaptığı gibi,,,
Allah değil bu MİLLETİ başka Mazlum Halkları bile sizin elinize düşürmesin amin....

#35 suheda

suheda

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 410 posts

Posted 10.08.2010 - 13:55

sevgili suheda,

Bana Tesettur kullanıpta aynı zamanda erkeklerı ıdare eden bagıran bır patron kadın gosterebılecegınızı sanmıyorum,sanmadıgım bır dıger seyde agzından newton sokrat platon maxwell felan gıbı ısımlerı duyacagımdır.

Tesettur'un bır sembol olması bu yuzden. Bılıme karsı ılgısızlıgın,dunyevı ıslere karsı kayıtsızlıgın sembolu.

Anıtkabırde verılen bır tepkıden bahsettınız tabı tepkıyı verenın nasıl dusundugunu bılmıyoruz,duygusal yaklasmısta olabılır,tıpkı su an bızım yaptıgımız gıbı;

B.P ruhsal bunalım yasıyor olabılır,hatta delı bıle olabılır aklı dengesının yerınde olup olmadıgına bakmak lazım.

Sevgili Makrow,tesettür kullanıp şirket yöneticiliği yapan doktor olan öğretmen olan hukukçu olan,çift üniversite mezunu müdürlük yapan kısım müdürlüğü yapan sayısız kadın tanıyorum ben bu ülkede olupta bu gerçeği inkar etmek dünyadan bir haber olmak gibi bir şey olsa gerek..
tesettür bir sembol değildir ilk önce bunu ayıştırmak lazım kişi inancı için örtünür çünkü öyle inanıyordur.Ayrıca baş örtüsü kişinin ne sosyal ne kültürel konumuna ölçü değildir..
Anıtkabirdeki tepki duygusal plajda ki ruh hastası oh ne ala memleket.Çok komik kılıflar bunlar,yapılan çirkinliği örtbas etmeye yeterli değil..
Beynin dışında ki değil içindekidir önemli olan biz bu y.y da hala bunu çözemedik maalesef hala insanları kılık kıyafetiyle ya da siyasi görüşüyle değerlendiriyoruz önce bunları aşmamız lazım..

Posted Image

#36 Do'Urden

Do'Urden

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 649 posts

Posted 10.08.2010 - 14:39

Sevgılı suheda kastettıgım Tesetturun yada dını bılgılerının yaptıgı ısıne herhangı bır sekılde karısacagıydı..

hukukcu bır testturluden bahsettınız ornegın

Bu kadın anayasa mahkemesınde gorev alsa sızce turbanla ılgılı kararda ne gıbı bır oy kullanırdı,bunun yanında ınsıyatıfı alması gereken zamanlarda laıklıkten yana ınsıyatıf kullanacagından ne sekılde emınsınız?herseyden once mahkemede basını acmamayı tercıh etsede kural geregı acıyor sızce bu durumu degıstırebılecek bır ınsıyatıf varken hayır dogrudur dıyıp kamu alanlarında basını acması ongoren yasayı kabuletmeyecek mıydı?ozellıkle bu cumhurıyetın dınamıklerınden bırı mı ? dıyecektı.

Doktor olan kadından bahsetmıssınız.. Evet haklısınız var.. Ozel calısıyorlardı artık devlettede baslarını acarak calısabılıyor adapte olmuslar. problem su kı hasta ayırt edıyorlar,cunku tıpta ayıp olmaz ılkesını anlamakta zorlanıyorlar-bılıyorsunuz zaman zaman basınada yansıyordu bu durum,gerek hasta tarafından gerekse doktor olarak.dedıgımı anladınız degılmı?kastettıgım bas ortusunu kaldırdıktan sonra bır kbbcı olmakta sorun yok bu sorun teskıl etmıyor onlara ama brans secerken urologta olmuyorlar

ogretmen olan kadınlardan bahsetmıssınız kı ogretmen kesınlıkle tesetturlu bır gecmısse sahıp olmamalı bence. prensıp geregıdır demıyorum cunku ızlenımlerım geregı dın'ı konuları konusmaya meyıllı oluyorlar,ornegın hatırlıyorumda fetullahcı bır dersanedeydım-dıgerlerınde dısıplın yoktu buyuzden tercıh ettım- turkce ogretmenımızde yanılmıyorsam cografyada olabılır-kadıncagız amerıkada cınlerın varlıgının kanıtlandıgından felan bahsederdı,yada neyın gunah olup olmadıgından.. bır kere olaylara yanlı bakıyorlar ıster ıstemez bu yuzden ogretmen olmamalılar hele tarıh ogretmenı asla.

Kılıflar komık olmak zorunda degıldı ama cokta ınandırıcı olmak zorunda degıldı:) Bılıyorsun sevgılı suheda bunlar ola ki.. anlamındakı cumlelerdı.
"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#37 mahfuz

mahfuz

Zaman buldukça takılır

• Yasaklılar
  • 133 posts

Posted 11.08.2010 - 10:00

biz bu ülkenin Hastahanelerinde sırf başı örtülü olduğu için Hastaya bakmayan doktorları çok gördük duyduk ve okuduk...
İslamın örtünün emrine uydukları için Üniversitelere sokulmayan Müslüman hanımları gördük ..
Müslüman oldukları için gerici, mürteci irtica ,yobaz diye hakarete uğratıldıklarını Tarihler boyu okuduk gördük duyduk ve tanık olduk,,böyle bir ZULME kim maruz kaldı bu ülkede ???

AK PARTİ herkese eşit mesafede heyyyyyy kör olmayında GÖRÜN DUYUN BE...
Hükümet,İktidar dediğin AK PARTİ gibi HERKESE EŞİT mesafede olmalıdır heyyyy Deve Kuşları kafanızı kumdan çıkarın be...
Tesettürlüsüyle Dekoltesiyle biz MÜSLÜMANIZ bizde AYRIM YOKTUR ,,HEPSİ BİZİM İNSANIMIZ......

YETER ... SÖZDE KARAR DA MİLLETİNDİR .....

Edited by mahfuz, 11.08.2010 - 10:04.

#38 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13,198 posts
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Posted 11.08.2010 - 12:52

makrow zihniyetini deşifre etmiş, demek başı kapalı olan hakim türban kararında onaylardı bu durumda sadece bu göstergeye bakarsak başı açık olanların direktmen hayır demesi gerekiyor dimi makrow ::

yada kimlerin atadığına bakıp anlamakta çok koay, sen hangi hukuktan bahsediyosun bilader ya, sezerin atadıkları hayır gül ün atadıkları evet diyor ::

ne zaman ki üyeler değişiyor aritmetik o zaman değişiyor, hukuk gitmiş 4 işlem gelmiş =)
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

22 user(s) are reading this topic

0 members, 22 guests, 0 anonymous users