Ünlü sanatçı Tolga Çevik'in tiyatro sahnesinde yönetmenin söylediği rolleri yapmaya uğraşmasını ve bu uğraş sırasında düştüğü komik durumları anlatan Komedi Dükkanı, çarşamba akşamı Star'da başlıyor!
Askere gittiği için 15 ay programına ara veren Tolga Çevik bu akşam muhteşem bir gala ile Star TV'de seyircisiyle buluşuyor.
Televizyonda izlendiğinin ve meşhur olduğunun bile farkında olmayan "arkadaşım", gizemli yönetmenden ve piyanist Minik'ten ayrı kaldığı bu süre içerisinde durumun farkına vardı mı, parasını alabilecek mi, yoksa hâlâ sadece emirleri yerine getiren "arkadaşım" olmaya devam mı edecek?
Senaryosu olmayan ve doğaçlama çekilen Komedi Dükkanı, her çarşamba izleyicisini kahkahalara boğmaya devam edecek.
----
Yukarıda alıntıladığım metin
Star TV'nin web sitesindendi.
Bunu eklemezsem pipim düşer:
Bu metni hangi Türkçe özürlü eleman hazırladıysa, buraya aldıktan sonra 5-6 yerde düzeltme yaptım. Yahu benim sitemin hiti ne Star TV'nin internet sitesinin hiti ne?
Ben bile şuraya yazdıklarıma dikkat ederken, birkaç kez gözden geçirirken bu herifler hiç mi dikkat etmezler yazdıklarına?
İlkokul mezunları bile daha iyi cümle kurar bunlardan..
Adamlar daha Türkçe yazmaktan, cümle kurmaktan aciz be!
Neyse.. Komedi Dükkanı bu akşam saat 20:00'de Star'da.