ABD'de 26 yıl süren araştırma, tavuk etinin kadınlarda kalp krizi riskini yüzde 19 oranında düşürdüğünü ortaya koydu.
Devamı için tıklatın
Gönderim zamanı 27.08.2010 - 12:58
ABD'de 26 yıl süren araştırma, tavuk etinin kadınlarda kalp krizi riskini yüzde 19 oranında düşürdüğünü ortaya koydu.
Gönderim zamanı 27.08.2010 - 16:22
Konu | Forum | Konuyu Açan | İstatistikler | Son Mesaj Bilgisi | |
---|---|---|---|---|---|
WhatsApp, mesaj iletimini sınırlandırdı |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
|
|
Dijital Tüketim Trendlerine Korona Virüs Etkisi |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
|
|
İstanbul 5.8 Şiddetinde Sallandı, İnsanlar Sokağa Döküldü! |
Güncel | hüfyaa |
|
|
|
Teknoloji devi 28,5 saniyede bir telefon üretiyor |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
|
|
Dijital platformların devlerine yüzde 5 vergi getirilecek |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
|
0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli