Salmonella ve listeria gibi bakteriler hastalıklara ve ölüme yol açıyor. Satın alırken etin mikroplarla kontamine olduğunu anlamak mümkün değil. Peki tüketici eti alırken, pişirirken ve saklarken nelere dikkat etmeli?
Devamı için tıklatın
Gönderim zamanı 21.09.2010 - 14:44
Salmonella ve listeria gibi bakteriler hastalıklara ve ölüme yol açıyor. Satın alırken etin mikroplarla kontamine olduğunu anlamak mümkün değil. Peki tüketici eti alırken, pişirirken ve saklarken nelere dikkat etmeli?
Gönderim zamanı 21.09.2010 - 16:33
ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...
Gönderim zamanı 21.09.2010 - 19:25
Konu | Forum | Konuyu Açan | İstatistikler | Son Mesaj Bilgisi | |
---|---|---|---|---|---|
Bakterilerin havada binlerce kilometre gidebildiği tespit edildi |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
|
|
"Mars'a gidecek ilk kişi bir kadın olabilir" |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
|
|
Akıllı TV'ler siber saldırıların hedefi olabilir |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
|
|
Organik madde açısından zengin olabilir |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
|
|
E-Devlet, E-Okul, SGK, HGS Uygulamaları: Dikkat, Sahte Olabilir! |
Güncel | hüfyaa |
|
|
0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli