İçerik değiştir



- - - - -

Et kontrolünden Tarım Bakanlığı sorumlu


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Haberci

Haberci

    Jurnalci

  • Muhabirler
  • 8.175 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 21.09.2010 - 16:37


"Salmonella" ve "listeria" iki bakteri... Sağlıksız ortamlarda kesilen ve muhafaza edilen etlere kolayca bulaşıyor ve hızla çoğalıyor. Sonuç ise; pek çok ciddi hastalık ve hatta ölüm!




Devamı için tıklatın
Harabe.net Haber Servisi





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

3 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli