0
Özgün - Milli Takım Marşı
Konuyu açan
Lamos
, 09.10.2010 13:41
bu konuya 2 yanıt verildi
Gönderim zamanı 09.10.2010 - 13:41
Gönderim zamanı 09.10.2010 - 14:05
Son kısmı var ya bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır ile başlayan hani o kısmı biraz iyi diğer kısımları tırt.Birilerinin abiye romantik müzik yapıp kız tavlamayacağız biliyon mu? demesi lazım
Du şunu da ekleyem öyle kapat sayfayı
diğer bir çok çalışmaya göre fena olmamış en azından mide bulantısı hissi uyandırmıyor
Du şunu da ekleyem öyle kapat sayfayı
diğer bir çok çalışmaya göre fena olmamış en azından mide bulantısı hissi uyandırmıyor
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 12.10.2010 - 15:43
Pop müziğin başarılı ismi Milli Futbol Takımımız için hazırladığı marş beğeni topladı
"İstiklal" adlı şarkısını Milli marşa dönüştüren Özgün, sanal ortamda son 3 günün en çok konuşulan ismi oldu.
Sosyal paylaşım sitelerinde de büyük ilgi gören marşa; başta video paylaşım siteleri, spor, magazin siteleri ve forumlar olmak üzere, Milli futbolcularımızın maç görüntülerinden derlenen 4 farklı klip hazırlandığı tespit edildi. Kısa sürede internette en çok izlenen videolar arasına girmeyi başaran marş için Özgün, marşın beğenilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.
haberturk
video bölümüne bile haber ekledim aferin bana
"İstiklal" adlı şarkısını Milli marşa dönüştüren Özgün, sanal ortamda son 3 günün en çok konuşulan ismi oldu.
Sosyal paylaşım sitelerinde de büyük ilgi gören marşa; başta video paylaşım siteleri, spor, magazin siteleri ve forumlar olmak üzere, Milli futbolcularımızın maç görüntülerinden derlenen 4 farklı klip hazırlandığı tespit edildi. Kısa sürede internette en çok izlenen videolar arasına girmeyi başaran marş için Özgün, marşın beğenilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.
haberturk
video bölümüne bile haber ekledim aferin bana
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥