neredeyse 1 yıl olmuş ve ben harabeye uğramamışım yuhh olsun bana beni hatırlayan varmı ey harabe , yoksa bendemi unutulanlardan oldum , şaka bir yana sayfada bir sürü şey değişmiş bakalım hemen alışabilecekmiyim
0
Hatırlayan Varmı :)
Konuyu açan
Who am I
, 14.10.2010 17:06
bu konuya 6 yanıt verildi
Gönderim zamanı 14.10.2010 - 17:06
neredeyse 1 yıl olmuş ve ben harabeye uğramamışım yuhh olsun bana beni hatırlayan varmı ey harabe , yoksa bendemi unutulanlardan oldum , şaka bir yana sayfada bir sürü şey değişmiş bakalım hemen alışabilecekmiyim
Doğa yıllardır bize herşeyi veriyor , peki biz doğaya ne verdik ? Sigara paketine 5 tl yada 7 tl veriyoruz , peki açan olanı görüyormuyuz ? bir hayvan öldürüldüğünde günlerce protesto ediyoruz ,peki bir şehit verdiğimizde kaç gün şehitlerimizi anıyoruz ? dizi yada şarkı sözlerini ezberliyoruz peki , kaç kişi Atatürk ilke ve inkilaplarını biliyor ? Müslümanız diyorsunuz , ama islamın şartlarını yada kurallarını bilmiyorsunuz bu nasıl müslümanlık ? herkes kendini imam sanıp konuşuyor , açın kuranı okuyun ne yazıyor acaba diye,insanları eleştiriyoruz peki kaçımız kendimizi eleştirmeye cesaret buluyor
Gönderim zamanı 14.10.2010 - 17:09
ben hatırlıyorum
alışırsın alışırr
alışırsın alışırr
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 14.10.2010 - 17:18
hehe gözlerim açık gitmiyecem 1 tane hatırlayan çıktı artık banlansamda gam yemem
Doğa yıllardır bize herşeyi veriyor , peki biz doğaya ne verdik ? Sigara paketine 5 tl yada 7 tl veriyoruz , peki açan olanı görüyormuyuz ? bir hayvan öldürüldüğünde günlerce protesto ediyoruz ,peki bir şehit verdiğimizde kaç gün şehitlerimizi anıyoruz ? dizi yada şarkı sözlerini ezberliyoruz peki , kaç kişi Atatürk ilke ve inkilaplarını biliyor ? Müslümanız diyorsunuz , ama islamın şartlarını yada kurallarını bilmiyorsunuz bu nasıl müslümanlık ? herkes kendini imam sanıp konuşuyor , açın kuranı okuyun ne yazıyor acaba diye,insanları eleştiriyoruz peki kaçımız kendimizi eleştirmeye cesaret buluyor
Gönderim zamanı 14.10.2010 - 19:10
O zaman banlayın gitsin arkadaşı
Gönderim zamanı 15.10.2010 - 11:18
ben hatırlamadım gerçi ben yeni 1 yıllık oldum edime tamam sustum
SABIRRRR SABIRRR SABIR........
Gönderim zamanı 15.10.2010 - 11:43
avatardan zaten 1 yıllık banı hakediyon isviçreli
git seneye bida gel o zaman yine sor bak bakimm hatırlıyom mu
git seneye bida gel o zaman yine sor bak bakimm hatırlıyom mu
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 16.10.2010 - 06:27
ben az hatırlıyom
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...