Üniversiteden mezun olmadan önce azıcık haylazdım birgün yeni gelen öğrencilerin seviyelerini belirlemek adına sınav vardı , bir arkaaşımda yeni okula kayıt olmuştu durumu iyi biri değildi korkudan ağlıyordu napacam ben sınavda diye, sonra hoca beni gördü yanıa çağırdı eski toprak buraya gel diye hitap ederdi bana sınav kağıdını verdi hemen bundan 300 tane bastır getir diye resmen emir verdi fotokopi odasına gittiğimde ,aklıma bir cinlik geldi orada başka sorularda çekiliyordu bende çaktırmadan başka sorudanda araya karıştırıdım görevliye verdim sonra çektirip hocama teslim ettim , kağıtlar dağıtıldığında yarısı farklıydı doğal olarak hoca sinirlendi sınav iptal oldu arkadaşımda 1 hafta sonraki sınava çalıştı ve +B aldı , arkadaşlıklar bu günler içindir
0
Sınav İptali
Konuyu açan
Who am I
, 18.10.2010 01:46
bu konuya 4 yanıt verildi
Gönderim zamanı 18.10.2010 - 01:46
Üniversiteden mezun olmadan önce azıcık haylazdım birgün yeni gelen öğrencilerin seviyelerini belirlemek adına sınav vardı , bir arkaaşımda yeni okula kayıt olmuştu durumu iyi biri değildi korkudan ağlıyordu napacam ben sınavda diye, sonra hoca beni gördü yanıa çağırdı eski toprak buraya gel diye hitap ederdi bana sınav kağıdını verdi hemen bundan 300 tane bastır getir diye resmen emir verdi fotokopi odasına gittiğimde ,aklıma bir cinlik geldi orada başka sorularda çekiliyordu bende çaktırmadan başka sorudanda araya karıştırıdım görevliye verdim sonra çektirip hocama teslim ettim , kağıtlar dağıtıldığında yarısı farklıydı doğal olarak hoca sinirlendi sınav iptal oldu arkadaşımda 1 hafta sonraki sınava çalıştı ve +B aldı , arkadaşlıklar bu günler içindir
Doğa yıllardır bize herşeyi veriyor , peki biz doğaya ne verdik ? Sigara paketine 5 tl yada 7 tl veriyoruz , peki açan olanı görüyormuyuz ? bir hayvan öldürüldüğünde günlerce protesto ediyoruz ,peki bir şehit verdiğimizde kaç gün şehitlerimizi anıyoruz ? dizi yada şarkı sözlerini ezberliyoruz peki , kaç kişi Atatürk ilke ve inkilaplarını biliyor ? Müslümanız diyorsunuz , ama islamın şartlarını yada kurallarını bilmiyorsunuz bu nasıl müslümanlık ? herkes kendini imam sanıp konuşuyor , açın kuranı okuyun ne yazıyor acaba diye,insanları eleştiriyoruz peki kaçımız kendimizi eleştirmeye cesaret buluyor
Gönderim zamanı 18.10.2010 - 12:25
aferin çakal seni arkadaşın haylay arkadaşın mı çoğu kıymet bilmez de
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 19.10.2010 - 23:24
balık vermeyip balık tutmayı öğretmişin aferim
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...
Gönderim zamanı 20.10.2010 - 00:45
sınavı iptal ettireceğine soruları arkadaşına verip a++++ aldırsaydınya
ama o şeytanlık olurdu
ama o şeytanlık olurdu
Gönderim zamanı 27.08.2014 - 17:18
Böyle bir arkadaşım olmadı arkadaş olabiliriz