waranko arkadaşım bu milletin asıl sorunu işsizlik ve aş.
Çok Haklsın
Elbet işsizlik ve aş asıl sorun
Elbet açlık ve yoksulluk asıl sorun.
Fakat Hastaya çare bulabilmek için TEŞHİSİ DOĞRU KOYMAK GEREKİYOR.
Ben önceki mesajımda bunu anlatmaya çalıştım.
Bahsettiğiniz bu sorunların oluşmasına etki eden esas faktör DİN üzerinden yapılan Dinciliktir .
Yoksullaştırılmış Kitleler Kendi Fakirliğini KADERCİLİK ile Yorumluyor.
Defalarca Türk halkı Kendi Dini ile vuruluyor diyorum .
Bunu Anlatmaya çalışıyorum.
Bu Konuyu halletmeden başka hiçbir konuyu halledemezsiniz.
Ne
Dempkrasi ne
aş ne de
İş Önceki Mesajımda da şöyle demiştim;
Cemaatçilik, inanmış insanları birey olmaktan çıkarıp sürü haline sokmanın, onları oy deposu olarak kullanmanın ve o gücü küçük bir azınlığın siyasi ve maddi menfaatleri doğrultusunda alabildiğine sömürmenin yöntemidir.Bu akımlar ulus devlete ve devletin meşruiyetine temel olan laikliğe karşıdırlar. Doğal olarak bu değerleri savunan kurumların da düşmanıdırlar. Demiş ve şöyle devam etmiştim.
İslamın ve İslam Dünyasının yerlerde sürünmesinin tek sebebi Siyasal İslamdır.
CHP Bunu Çok iyi biliyor.Evet CHP Bunu çok iyi biliyor.
AKP ve Yandaşları; Halkın en yumuşak karnı olan DİN Üzerinden Siyaset yapıyor.
AKP Türk Halkından DİN İçin DONUNU bile İstese verecek durumda.
İşte bu Açmazı kırıp geçmek gerekiyor.
Bu sebeple Türk halkı ne yaparsanız yapın ne söylerseniz söyleyin DİNLEMİYOR.
Kendilerini İslam, Kuran ve Hazreti Muhammet’in avukatı gibi gören AKP'liler , bilmedikleri, ama sömürdükleri dinimizi utanmadan bize öğretmeye kalkıyorlar.Türk Halkı da gerçekten bunları böyle görüyor.
Bu topraklar Mustafa Kemal’in komutasında Allah Allah diyerek düşmanın üzerine giderken şehit düşenlerin kanıyla kazanıldı.
O dönemde de, dinimizi siyasete alet ederek düşmanla işbirliği yapanlar görev başındaydı.
Şimdibakıyoruz ki Kurtuluş Savaşına Karşı çıkanların TORUNLARI Cumhuriyetin Başına çöreklenmişler.
Nasıl oldu da bu böyle oldu?
Dinciler ve İngilizler Yıllarca Yalan dolan ve İFTİRA ile CHP ve Atatürk’ü Din düşmanı gibi gösterdiler .
Savaş devam ederken Atatürke Hayran olan İslam Kamuoyu İngilizlerin oyunu ile Bir anda ona sırtını döndü.
Şimdi Aynı şeyleri bu topraklar da Türk Halkına yapıyorlar.
Türk Halkı Dolduruşa getirilip kendi iradesiyle Atatürk'ü Kalbinden atma noktasına getirildi.
Mirasını yerlebir etmek için kendi bindiği dalı kesiyor.
İFTİRA DİNCİLERİ BU YOLDA GÜNCEL OLAYLARA BAKARSAK DORUK NOKTASINA ULAŞTILAR.
İftira Dinciliği nedir ona bir bakalım.
İFTİRA ve İFTİRACILIK ; Dincilerin ve kara yobazın Gıdasıdır. O damar onun olmazsa olmazıdır en önemli beslenme kaynağıdır.
Kana kana beslenirler bu lanetli damardan.
Bunlara bu cesareti veren tek suçlu da Türk halkı dır)
Bunların bu lanetli damarını İslam düşüncesinin anıt ismi
Muhammed İkbal, ölümsüz esiri Cavidname’de, İftira dinciliğiyle suçladığı kara yobazın dinini ‘Fî sebilillah fesat’ yani ‘Allah adına bozgunculuk’ olarak nitelendirir ve şöyle der:
‘YOBAZIN dini fİ sebİlillah fesattır’. Bu fesat, kitleleri Allah ile aldatmayı meslek haline getiren iftira dincilerine her şeyi mubah kılar.
Zinadan gaspa, kan içmekten ocak yıkmaya, diri diri insan yakmaya, diri diri insan kesmeye, küfür kodamanlarıyla işbirliğinden vatan ihanetine,homoseksüellikten, hırsızlığın her türüne, kamu mallarını talan etmeye kadar...
Yaş ekine yayılmış azgın hayvanlar gibidir onlar. Yiyecekleri bir avuç ot için yıkmayacakları çit, çiğnemeyecekleri ekin yoktur...DER.
Bu sebeple ben de diyorum ki
Türk halkı gerçek Dinini öğrenmeli.
DİNCİLER ZEHİR SAÇIYORSA PANZEHİR İLE CEVAP VERMELİ
CHP Şimdi bunu yapıyor.
Dr. Muhammet Çakmak Fetullah Gülen Konusuna girmekle yanlış yapmıştır.
Bu sebeple diğer söylemleri gözden kaçıyor.
Asıl Üzerinde durulması gereken Dinin gerçeğine vurgu yapan diğer söylemleri gözden kaçırılıyor.
Özellikle Şu söyleminin üzerinde dikkatle durmak ve TARTIŞMAK gerekiyor.
OKUMAYAN, SORGULAMAYAN BİR DİNDARLIK VAR
- Neden yoksullar daha dindar?
''Bu hep böyle olmuştur. Çok acıdır, fakirlik kaderciliği doğurur. İslam'ın en büyük emirlerinden biri, toplumların ekonomik refahını geliştirme sorumluluğudur. Türkiye'de okumayan, sorgulamayan bir dindarlık var. Maun suresinde 'Yazıklar olsun o namaz kılanlara ki, onlar niçin namaz kıldıklarını farkına varmamışlar çünkü onlar fakirlerin hakkını gözetmek ve yetimlerin haklarını yerler' deniyor. Namaz sizde yüksek düzeyde bir adalet duygusu uyandıramamışsa, sizi ötekinin halinden anlayan bir adama dönüştürememişse o namazla hesaplaşmanız lazım.''
Edited by waranko, 24.12.2010 - 11:34.