LADY Gaganın Paris konseri hava koşulları yüzünden iptal olunca kendimi zorunlu olarak gecelere attım. Paris sokakları buz gibiydi, ama mekânların içi cayır cayır yanıyordu diyebilirim.
İlk durak LInpact oldu. Ancak buraya girmek yürek ister. Çünkü bu mekânda eğlenmek için çıplak olmanız gerekiyor. İsterseniz çorap ve ayakkabılarınız kalabilir. Ama diğer her şeyi çıkarmak zorundasınız. Madridde buna benzer bir kulüp var. Ama orada kesinlikle çıplak olmanız isteniyor. Yani, bırakın çorabı; saat, yüzük bile kabul edilmiyor. Neyse ben Soyunacağım diyerek, içeriye girdim. Amaç 5 dakika bile olsa mekânı görmek. Tabii soyunmadığım fark edilince çıkartıldım. Gerçekten, herkes çıplaktı. Ve dans edip eğleniyorlardı. Türkiyede olsa ne olur acaba bilmiyorum ama amaç, kesinlikle özgür olma duygusu. Başka bir şey yok yani.
Neyse kovulunca oradan Raidde geçtim. Raiddde de duvarın içinde kurulmuş duşa kabinde bir adam çırılçıplak soyunarak banyo yaptı. O vücudunu köpürttükçe sesler yükseldi. Bu şov yarım saat arayla tekrarlanıyor. Mekân kapanana kadar. Sonra adından çok söz ettiren ve hayal gucünü zorlayan şovların yapıldığı Le Depotya gittim. Ama kadın olduğum için içeriye alınmadım. Şovların tamamen erkekler için tasarlanmış ve kadınlara ağır gelebileceğini söylediler. Ne yapalım kader utansın.
Esin Övet / Haberturk