Doğal afetlerden hangisi veya hangilerine şahit oldunuz?
0
Doğal Afetlerden Hangisi Veya Hangilerine Şahit Oldunuz?
Konuyu açan
I3uz_KaLpLi
, 17.01.2011 00:20
bu konuya 6 yanıt verildi
Gönderim zamanı 17.01.2011 - 00:20
Doğal afetlerden hangisi veya hangilerine şahit oldunuz?
Gönderim zamanı 17.01.2011 - 14:55
Daha bu yaz alanya da hortum vardı.Denizden karaya gelene dek söndü gitti.O zaman üzülmüştük sahilde ruslar felan onları teselli etmek gerekiyordu derken gökten üç elma düştü
Bi de geçen sene mi ondan önce ki sene mi nedir migros ta görmüştüm bir afet ama öyle böyle değil gerçekten afetti.Hatta insanlar sırf onu görmek için işi gücü bırakıp onu izlemeye gelirdi öyle diyeyim... Ahhh bence her insan doğal afetlere karşı hazır ve tetikte olmalı bir anda öyle kalıveriyorsun.Dilin tutuluyor ne diyeceğini bilemiyorsun.Her an her şey olabilir kendimizi bırakmayalım tetikte olalım
Bi de geçen sene mi ondan önce ki sene mi nedir migros ta görmüştüm bir afet ama öyle böyle değil gerçekten afetti.Hatta insanlar sırf onu görmek için işi gücü bırakıp onu izlemeye gelirdi öyle diyeyim... Ahhh bence her insan doğal afetlere karşı hazır ve tetikte olmalı bir anda öyle kalıveriyorsun.Dilin tutuluyor ne diyeceğini bilemiyorsun.Her an her şey olabilir kendimizi bırakmayalım tetikte olalım
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 17.01.2011 - 15:17
lav püskürtmesi gördüm ben. çok korkunçtu gerçekten. allah kimsenin başına vermesin. çok fena püskürüyor. şaka şaka deprem gördüm 17 ağustos'ta ondan başka bi şey görmedim.
Gönderim zamanı 17.01.2011 - 15:29
Deprem, sel, yangın gördüm. Şimşek düşmesine de şahit oldum, birini çarpmıştı ama uzaktan gördüm parladığını, adamın simsiyah olduğunu söyledi görenler..
...
Gönderim zamanı 17.01.2011 - 22:10
17 ağustosta istanbul depremini gördüydüm ama ağır hasarlı yerlerde bulunmadım
2003 te de askerdeyken bingöl depremini görevli olarak yaşamıştım çeltiksuyu YİBO yıkılmış yüz küsür çocuk ölmüştü feryatlar ve görüntüler hala aklımda
2003 te de askerdeyken bingöl depremini görevli olarak yaşamıştım çeltiksuyu YİBO yıkılmış yüz küsür çocuk ölmüştü feryatlar ve görüntüler hala aklımda
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...
Gönderim zamanı 18.01.2011 - 10:13
17 Ağustos İstanbul depremi değildi be pac. Şöyle diyebilirdin ''17 Ağustos İzmit depremini İstanbul'da yaşadım/hissettim'' gibi..
Bu mesaj L1Square tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 18.01.2011 - 10:14
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Gönderim zamanı 18.01.2011 - 13:08
Deprem