Bu yanıt tam da Dincilerin bakış açısını yansıtıyor.
Ben de bu bakışa uygun yanıt vereyim.
Bak yazdıklarımı bir daha oku.
Ben de senin dediğini söylüyorum zaten.
Bu durum da Size göre İFTİRA; dinin emri oluyor.Açık söylersek. HALK DA BU SUÇA ORTAK OLUYOR.
Mustafa Kemal Atatürk senin bu yukarda ki söyleminin tesbitini taaa O günler de yapmış.
Bak ne demiş!!
HAK OLAN KUR'AN HAKSIZLIĞI KABULE VASITA YAPILDI.
Müthiş bir tesbit değilmi!! ama anlayana.
Bak Kur’an ne diyor.
Sakın Aldatıcı, sizi Allah ile aldatmasın. Allah ile aldatma Aldanma (Lukman33,Fatır 5, Hadit 14)
İnsanlığın en kahırlı bunalımları Allah’ın araç yapıldığı Aldatıştan kaynaklanan bunalımlardır. En zehirli Zulümler, en kalıcı ve yıkıcı bozgunlar bu aldatıştan doğar.
Bunlar Şeytan evliyasıdır. A’raf 27,30
Kur'an Bunları Şeytanın kullandığı evliya patantli Din Tüccarları diye tesbit eder.Allah ile Aldatmanın yıkımına dikkat çeken Kur’an Bu tuzağa düşülmemesi için iki hayeti donanıma dikkat çekmiş.
Birincisi Aklın işletilmesi. Diğeri de Takvanın İnsanlar Arasında üstünlük ÖLÇÜSÜ Olmadığıdır.
Türk halkı bu iki buyruğu göz ardı ediyor. Göz ardı ettiği için de Dincilerin Maskesinin ardındakini göremiyor.
Dinci Ne derlerse sorgulamadan İNANIYOR.
Kur’an, Allah Aklını kullanmayanların üzerine Pislik indirir. Diyor (Yunus 100)
Bakıyoruz ki Allah Türk halkının üzerine Pislik İndiriyor.
Türk halkı, tıpkı birçok Müslüman halk gibi , ORTADOĞU DESPOTİZMLERİNİN hesabına uygun olarak Allah ile Aldatılıp öyle de Yaşıyor.
Dinciler bunlara Din'i KADIN'IN cinselliğinin zaptedilmesi olarak gösteriyorlar.Dğer taraftan ise Hırsızlık,dolandırıcılık yalancılık, İftira, dinin emri oluyor.
Din de; Ahlak,Namus ve iyi insan olmak denilince sadece Cinsellik , Kadın giyim kuşamı ve tavrını gösteriyorler
Haremler genl...ev gibi tıklım tıklım doluyken SEX bizim geleneğimiz de yok diyebiliyorlar. Hamamlarda ki HİZ OĞLANLARI Hiç yaşamamış gibi söylüyorlar.
Ortadoğu Halkı Yüzyıllarca Kan, gözyaşı, esaret,açlık ve perişanlığı Topraklarının Altındaki zenginliğe rağmen SEFALET içinde yaşıyor.
Hep söylüyorum ya.
ÇEŞMENİN YANINDA SUSUZLUKTAN ÖLÜYORLAR.
Sorun işte burada düğümleniyor.
Kur’anın yukarıda belirttiğim bu taleplerini ya bilmiyor yada kulak tıkıyorlar.
Türk Halkı Bilmiyor. Çünkü Asırlardır
ARAP harflerinden sevap kazanmaya yönlendirilmişler
Bu Halk;
Kur’anı Türkçeye çevirten Mustafa Kemal Atatürk’e de Dinsiz İmansız Demiştir.
Bu Halk; Batı'nın Emperyaliziminden kurtaran, Manda ve Himaye Kabul etmeyen bu İnsanları, Türkiyeyi Batıya
Teslim ettiler diye kara yobazın lafına bakarak suçlamıştır.
Buna karşılık da.
Bu Halk Haçlı emperyalist yandaşları olan, Mandacı ve Himayecileri bağrına basmıştır.
Demek ki şimdi bu Halk halk oluyor öylemi!!!!!!!!!
Şimdi tekra ve yeniden diyorum ki.
Halk da suçlu.
Edited by waranko, 04.02.2011 - 12:54.