Yunanistan’da yayımlanan Elefterotipia gazetesi, hafta sonu ekinde Atatürk’ün fotomontajla yırtılmış, uzun sakal eklenmiş bir fotoğrafını kullanarak, Türkler için “Helenizmin belası,farklı dinli barbar halk” diye yazdı
http://www.yg.yenica...php?haber=45698
---------------------
Çocukluğumdan bu tarafa Bu durumlarda hep bir çelişki görmüş sorgulamışımdır.Ne Batıya yaranabilmiş ne de TÜRK Halkına.
Açıklayayım,
Atatür'ün hayalin de, Muhasır medeniyetlerin Üstünde - Dünyanın en zengin, medeni Tam Bağımsız Türkiyesi vardı.
Uğraşları ve Yaptıkları da Bu Düşüncesinin kanıtı olarak abide gibi dururken.(Anlayana)
Bir Analiz yaparsak,
Bir bakıyorsunuz 1919 öncesin de ve 1919 Sonrasın da bazı sözde Dedelerimiz ( kişisel olarak bunlar asla benim dedem olamaz) Atatürke saldırıyor. Bu DEDELERE göre Yunan Askeri Hilafet Askeri olarak KUTSANIYOR. Atatürkün askerlerine kurşun sıkıyor.
Kısaca söylersek, Atatürk İtilaf Devletlerine ve Yunanlıya ve bu DEDELERE rağmen TC Kuruyor.
Diğer aşamaya geçersek;
Bu DEDELERİN çocukları; Atatürk türkiyeyi batıya teslim etti diye HEM Atatürke sövüp sayıyor Hem de Marshaal Planı ile Teslimiyetin ilk Prangalarını (tek kalemlik büyük borç)Türk halkının kendi rızasıyla kendi boynuna Alkışlar ve sevinç çığlıkları ile takıyor.
Öbür tarafa dönüyorum Yunanlı; Milli maçlarda veya Fırsatını bulduğu her an ağzından salyalar fışkırtarak Atatürke Saldırıyor.
Yakın zamana ve güncel olaylara yani gününmüz yurdum insanına bakarsak
O DEDELERİN Bu günkü Torunları kırık plak gibi devam ediyor.
''Atatürk Türkiyeyi batıya teslim etti.''-''Atatürk Türkiyeyi batıya teslim etti.''demekle de yetinmiyor.
Torunlarını da tıkalım içeri. aşamasına geliyor.
Yine Öbür tarafa dönüyoruz.
Öbür tarafa dönüyorum Yunanlı; Milli maçlarda veya Fırsatını bulduğu her an ağzından salyalar fışkırtarak Atatürke Saldırıyor.
Saldırır tabi.
Bir baba Evladı tarafından itilip kakılırsa Eller ne yapmaz ki.!!
Aşağıdaki link'e bakarsanız Kim kimi neyi satmış KİM TÜRKİYEYİ BATIYA TESLİM ETMİŞ açık ve net gözüküyor.
http://www.yg.yenica...php?haber=16899
Edited by waranko, 08.02.2011 - 14:37.