Kopya Konu: Harabe'deki İsimlerinizin Hikayesi Nedir?
Gönderim zamanı 15.09.2011 - 17:20
Gönderim zamanı 15.09.2011 - 17:28
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)
Gönderim zamanı 15.09.2011 - 17:32
Gönderim zamanı 15.09.2011 - 17:38
Gönderim zamanı 15.09.2011 - 17:40
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)
Gönderim zamanı 15.09.2011 - 17:42
pacman oyununda rekoru kırdıktan sonra pacman olduydum ama matahari die bi üye vardı o zamanlar o kısaca pac diyordu bende pac yaptıydım
Bu başlık açıldığında PAC'ı biraz araştırmıştım..En ilgimi çeken: Political action committee'nin kısaltması PAC olmuştu..(Siyasi Eylem Komitesi)..BEn de kendi kendime herhalde siyasi bir amaçla almıştır bu nick'i demiş, ama yazmamıştım..İyiki de yazmamışım..
Gönderim zamanı 22.09.2011 - 01:18
Gönderim zamanı 23.09.2011 - 18:23
Başlamışlar konuşmaya: "Şu yıldızlar ne olaki? " demiş kız..Delikanlı "Ha bak o küçük ayı, bu da büyük ayı takım yıldızı".."Ana" demiş kız..Neden hayvan ismi koymuşlar ki" "Onlar takım yıldız, her birinin birer ismi var..Burç dedikleri de bu yıldızlar işte" Kız hayretle "Ne yani, şimdi bu doğacak sabinin burcu da burada , gözümüzün önünde he mi ? " Delikanlı kızın yanağını öpmüş, "He ya" demiş, "işte şuradaki takım yıldız..Bak şunlar" deyip parmağı ile işaret etmiş yerlerini..Kız biraz bakmış, kafasını sağa sola döndürmüş.."Yok, yanlışın var bey" demiş, "Senin gösterdiğin yıldızlar bildiğin öküze benziyor.. Delikanlı seslice gülmüş.."Olur mu a benim güzel gözlü karım, ona Boğa Burcu derler, ecnebiler de Taurus der" demiş..
O günün ertesi o sabi doğmuş, burcu da Taurus olmuş..Yıllar geçmiş, Taurus bir hikaye uydurmuş..Babasını entel çoban, annesini saf köylü yapmış..Ama her ikisinide sevgi ve rahmetle anmış..
İşte Taurus'un hikayesi..
Gönderim zamanı 27.09.2011 - 22:02
Fakat bu konunun aynısı forumlarımızda zaten var.
Forumlarımızın düzenli ve sade olmasını sağlamaya çalıştığımız için yeni açtığınız konu kapatılıp Geri Dönüşüm'e taşındı.
Lütfen yeni bir konu açmadan önce Arama işlevini kullanınız.
Keyifli sohbetler
1 kullanıcı bu konuya bakıyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli