Canı Fena Sıkkınlar Kulübü... ( Damsız da Alınır)
Gönderim zamanı 15.09.2011 - 17:36
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)
Gönderim zamanı 15.09.2011 - 17:45
Gönderim zamanı 15.09.2011 - 18:12
Ba ba ba.. Taa Sidney'lerden böyle bir ses gelsin..Cık cık cık.. Mekanımızın müdavimleri, zaten birbirini tanıyan zat-ı muhteremlerden teşekkül..Yine de olası tacizlere karşı, iri bir güvenlik elemanı arayışımız sürmekte..Siz yine de geliniz efendim, bayanlar dilediğinde gayet flört savar olabilir..Det! Dersiniz kaçar gider..
Ya eğlenmeye, okeye dönmeye ama bitememeye, batakta kah batmaya kah batırmaya gelmişim.. Bir de Det! demekle uğraşmayayım flörtsavar kelimesini TDK ya önermek istiyorum
damsız gelme ihtimali yüksek olması normal canı sıkkınların yahu
Sen de haklısın be Pac
Gönderim zamanı 15.09.2011 - 18:17
damsız gelme ihtimali yüksek olması normal canı sıkkınların yahu
Aman yarabbim! Nereye dükkan açmışım ben yahu..
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)
Gönderim zamanı 15.09.2011 - 18:20
Ya eğlenmeye, okeye dönmeye ama bitememeye, batakta kah batmaya kah batırmaya gelmişim.. Bir de Det! demekle uğraşmayayım flörtsavar kelimesini TDK ya önermek istiyorum
Sen de haklısın be Pac
Oyun kabiliyetini de böylece öğrenmiş olduk.. Bu arada flörtsavar TDK'nda var zaten..
Gönderim zamanı 16.09.2011 - 03:11
TDK yi kontrol etmedim ama senin derin kelime dagarcigina tebrik koyuyorum Bir sanatciya da bu yakisir...
Sen calmak disinda soyluyor musun ayni zamanda hocam? Turk musikisinden mesela...
Kimseyeeee etmeeeeeeem sikayeeeeeeetttt.... Aglarim bennnnn halimeeeeee......
Ya da biiiiiiiiiir ruuuuuuzgaaaaaardir, gelir gecer sanmistim da na na nam (burasi ritm seysi)
Uzatmalarima gore makami tutturmusmuyumdur sence ?
Bu mesaj kar tanesi tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 16.09.2011 - 03:11
Gönderim zamanı 16.09.2011 - 08:33
Tavla da bilirim bak... Ama en cok tabu, upwords gibi kelime oyunlarini severim. Bir de isim-sehir-hayvan hmmm en sevdigim.
Kelime oyunları sevdiğin aşikar zaten, ama tavla konusu bence sırf bal tabir edilen oyun şansı ile alakalı..Zarlar severse, zor kaybedersin..
TDK yi kontrol etmedim ama senin derin kelime dagarcigina tebrik koyuyorum Bir sanatciya da bu yakisir...
Ama olmadı ki.. Benim yazdığımı okuyunca TDK'na girip kontrol edecek ve olmadığını görünce buradan çemkirecektin..Ben de TDK sitesine bir giriş daha yaptırdım diye sevinecektim..
Sen calmak disinda soyluyor musun ayni zamanda hocam? Turk musikisinden mesela...
Kimseyeeee etmeeeeeeem sikayeeeeeeetttt.... Aglarim bennnnn halimeeeeee......
Ya da biiiiiiiiiir ruuuuuuzgaaaaaardir, gelir gecer sanmistim da na na nam (burasi ritm seysi)
Uzatmalarima gore makami tutturmusmuyumdur sence ?
Evet şan da yapıyorum, ancak daha çok batı müziğine yatkın sesim..Türk Sanat Müziği'nde bilindik ve görece daha hafif şarkıları söyleyebiliyorum..Kimseye etmem Şikayet popüler olduğu için repertuarım da mevcut..
Makamı tutturup tutturmadığına gelince; şu yaptığın nağmenin notalarını yazarsan bir kontrol ederim..
Gönderim zamanı 16.09.2011 - 16:51
Kızım; Bugün de müşteri kesat..Gelen giden yok.:Sen bana oradan bir Baileys Cafe yap, bir de şu benim deli kızı açta hem dinleyeyim hem izleyeyim..
http://www.youtube.com/watch?v=vceGQLbJAUM&feature=related
Bu mesaj Taurus tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 16.09.2011 - 16:52
Gönderim zamanı 18.09.2011 - 00:21
Gönderim zamanı 18.09.2011 - 00:33
Gönderim zamanı 18.09.2011 - 00:38
Gönderim zamanı 18.09.2011 - 00:43
Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 18.09.2011 - 00:43
Gönderim zamanı 18.09.2011 - 00:47
Bi' arkadaşa bakıp çıkacaktım
Oturabilirsiniz de lütfen..Nasılsa müessemiz, içinde eleman bulunmasa da 24 saat açıktır..
Gönderim zamanı 18.09.2011 - 00:50
Varsa bile iş yapmaz söyleyim herkes hizmete alışmış kimse gidip de kendisi almaz
Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 18.09.2011 - 00:50
Gönderim zamanı 18.09.2011 - 00:57
Gönderim zamanı 19.09.2011 - 03:03
Gönderim zamanı 19.09.2011 - 08:11
hey sen kap, gel iki çay
Kap kaptanın kısaltması mı oluyor..? Gece kaptanla çay mı içtiniz kulüpte..?
Gönderim zamanı 19.09.2011 - 22:05
çay var mı çay?
varsa da ben içmiycem, üst üste neskafe içtim midem bulanıyo sanki.
çay olmasa da 'niye yok?' diye dayılansam iyi gelir mi ki?
ne bileyim...
ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...
Gönderim zamanı 19.09.2011 - 22:11
Gönderim zamanı 19.09.2011 - 22:22
'kadınlara çay bile verilmiyor' noktasına getirebilirim olayı yani?
ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...