Evrende yalnız olmadığımıza inananlardanım..Bir kaç sahtekarın uydurma kanıtları yüzünden, gerçek tanıklıkların da zedelendiğini düşünüyorum..Şahsen 3-4 açıklayamadığım uçan araç görme deneyimim olduğu için rahatlıkla UFO'ların varlığına da tanıklık edebilirim..
Gelelim bu araç içindeki varlıkların ne olduğuna:
Bu konu da birkaç teorim var:
✰ Dünya'mız herkesin bildiği dinozorların neslinin tükenmesi ile sonuçlanan yokoluşlardan toplam 5 büyük felaket yaşamıştır..Yani 5 yokoluş öyküsü..İnsanlık Tarihine baktığımızda şu 5000 yıl içinde nereden nereye gelindiğine ve özellikle şu son 25 yıllık döneme sığan baş döndürücü teknolojik atılıma baktığımızda düşünüyorum; acaba bu 5 yokoluş dönemleri öncesi, ırkımıza benzer zeki varlıklar bir medeniyet kurup, teknoloji geliştirmiş miydiler..? Hatta daha da ileri gidersek, uzay yolculuğunu yapabilecek düzeye erişip, Dünya'nın uğrayacağı yok oluş öncesi keşfettikleri yeni gezegene göçmüş olabilirler mi..O halde şu soru sorulabilir: Uzaylı dediklerimiz, bizim gelişimimizi izleyen atalarımız mı..? O yüzden mi medeniyetimiz boyunca küçük müdahaleler ile gerekli teknolojiye ulaşmamıza yardım ediyorlar..?
✰ Bir diğer teorim bizzat zaman makinası..Zamana hakim bir ırk, İnsanlık tarihindeki büyük felaketleri ve gelişimi bileceğinden müdahaleler de bulunabilir..Şimdilerde bizim uzay gemisi dediğimiz araçlar, ileri dönemde basit birer binek aracı olabilir..Hatta işi sulandırırsak; gelen ufolar birer turizm tur aracı olabilir..(Tarihe yolculuk..Atalarınızı görün)
Taurus..