Gönderim zamanı 21.09.2011 - 16:37
Kürtler, bu konuda adları geçip tepki gördüklerinde kızmayacak, kızmamalı da..Neden mi..?
✯ Bu ülke bir çok etnik grup barındırıyor, ancak PKK denen terör örgütü kürt desteği ile yürüyor..
✯ Karadeniz Dağının yaylasında, laz kardeşim av tüfeğini havaya sallayarak "PKK Buraya gelemez, gelirse karşılığını görür..Ne Mutlu Türküm Diyene" diyor..O Türk mü..? Hayır, ama biliyor ki tek ulus olmak bu sözün altında ve sadece Atatürk tarafından başarılabildi bu ülkede..Ata'm açılım yapmadan, tek ulusu barış içinde götürebilecek kabiliyetteydi çünkü..
✯ Eğer PKK bölge halkından destek görmese orada barınamadı, barınamaz..Korkutuyor, tehdit ediyor sözleri sadece maskeleme mazeretleridir..Töre dedikleri Allah'ın Belası kavram yüzünden bir köyü toptan katleden, kendi kız kardeşini, kızını gözünü kırpmadan öldüren zihniyet 3-5 çapulcudan korkuyor he..Güldürmeyin beni..
✯ Yıllarca eğitimsiz kaldık, doktorsuz kaldık, geri kaldık diye propaganda yapan yöre halkına sormak lazım: PKK maskesi altında, silahsız öğretmenlerimizi, doktorlarımızı katlederlerken, yapılan her ticari atılımı sabote edip, olmazsa tehditlerle engellerlerken aklınız nerenize kaçmıştı..Bir doktor kaç yılda yetişiyor ey cahil..Sen öldüresin, öldürtesin diye mi göndersin devlet o doktoru oraya..
Öte yandan binlerce dönüm arazi sahibi aşiret ağaları Fransız ırkından mı..? Neden onlara başkaldırıp, haklarınızı istemiyor, yeni iş imkanı doğuracak yatırımlar için baskı kurmuyorsunuz..?
Öyle ya neden istesinler..? Eğitim alan sadece PKK yönetiminde görev alanlardır..Onlarda bu ülkeyi bölmeyi bilinçli bir şekilde isteyenlerdir..Diğerleri eğitilmemeli, o halk cahil kalmalı ki kolayca güdülsünler..Doğruyu yanlışı sadece kendi dediklerinden bellesinler..aç kalsınlar, açık kalsınlar ki, 3 kuruş veren ağ*gunöpek yerine koyup sırtından daha da zengin olsun..O gariban da suçu devlette bulsun..
Kürtler bir ülkeyi canlı yayında böldüler..Amerikan askerlerini halaylarla karşılatyan Irak Kürtleriydi..Aynı kürtlerin bacılarına Amerikan askerleri tecavüz ederken, cahil herif üzerinde İngilizce "İçeride Amerikalı kız kardeşimi Beceriyor" yazılı pankartla sırıtarak diğer askere poz veriyordu..
Bu ülkede buna izin vermeyiz..Siyaset, diplomasi barıştaki bir ülke içindir..Bu ülke o dereceye gelirse (Ki inşallah gelmesin) 1-2 ay sürecek bir kaos döneminde ülke düzene halk eliyle girer..
Kürtler kürtler deyip duruyorum diye Kürt düşmanı bir ırkçı sanmayın beni..Kürt'ü de Laz'ı da Çerkez'i de bir bana..Hepsinden de dostum arkadaşım var şükürler olsun..Benim düşmanlığım ve öfkem askerime silah sıkanla, bunu destekleyenleredir..Kim ki eline PKK bezi (Bayrak demeyi midem kaldırmıyor), İmralı İti'nin posterini alıp meydana çıkıyorsa, o benim de bu ülkenin de düşmanıdır..
"Eziliyoruz, hakkımızı arıyoruz" söylemi ile askere silah sıkmak olmaz..Eğer öyle olsaydı Aleviler'de silahlanıp dağa çıksalardı..Hayır yapmadılar..Yıllardır siyasi bir mücadele içinde haklarını aradılar ki Kürtleri temsil ettiğini iddia eden (Bence PKK'yı temsil ediyor) siyasi parti yıllardır Mecliste..
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)