Bir insanın kıyafeti sizin için ne kadar önemlidir?
0
Bir İnsanın Kıyafeti Sizin İçin Ne Kadar Önemlidir?
Konuyu açan
KãRdé£éN
, 28.09.2011 23:35
bu konuya 7 yanıt verildi
Gönderim zamanı 28.09.2011 - 23:35
Bir insanın kıyafeti sizin için ne kadar önemlidir?
Gönderim zamanı 28.09.2011 - 23:40
Kıyafet ilk görüşte bir yargıya varmamı sağlar eğer temiz değilse sadece temiz olması yeterlidir. Yoksa durumu itibariyle giydiği kıyafet hiç önemli değil. İnsanın özü güzel olsun.
Gönderim zamanı 30.09.2011 - 22:51
hangi insan olduğuna göre değişir tabi bu arada insanlar kendine yakışanı giymeli, ne giyseler çok yakışıyo özellikle mensubu bulunduğum üni deki karşı cinstekilere
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...
Gönderim zamanı 01.10.2011 - 15:19
Kıyafeti önemli değil, pasaklı olup temiz giyinenden daha adam gibi adamlar tanıyorum.
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 01.10.2011 - 15:24
+1
az once tasarıma bakmak için biri geldi. arabasından indi, yeşil gözlü esmer bir erkek, buraya girdi, bembeyaz bir gömlek üzerine toz pembe bir (erkek demiş miydim ) v yakalı kazak, harika bir adidas spor ayakkabı giymiş..
fakat yanıma gelip tasarıma bakarken bilgisayara egildiginde agız kokusundan ölecektim, kusuyordum ya. burnumu elimle kapadım ciddiyim, o utansın..
bence de kıyafet de bi yere kadar etkili, once temizlik
az once tasarıma bakmak için biri geldi. arabasından indi, yeşil gözlü esmer bir erkek, buraya girdi, bembeyaz bir gömlek üzerine toz pembe bir (erkek demiş miydim ) v yakalı kazak, harika bir adidas spor ayakkabı giymiş..
fakat yanıma gelip tasarıma bakarken bilgisayara egildiginde agız kokusundan ölecektim, kusuyordum ya. burnumu elimle kapadım ciddiyim, o utansın..
bence de kıyafet de bi yere kadar etkili, once temizlik
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”
Gönderim zamanı 01.10.2011 - 15:39
önemsiz ama donu marka olucak ?
Gönderim zamanı 29.10.2011 - 21:58
bu sayfayı açınca çıkan yağmurluk reklamındaki insanları görünce kıyafetin ne kadar önemli olduğu gözüme gözüme sokuldu adeta
asaletini sevdiğim
Gönderim zamanı 29.10.2011 - 23:30
ilk anda önemli. zihnimden hızlıca karşımdakiyle ilgili önyargılar dönüp dolaşabilir. ama vicdanım devreye girer hemen. du bakam der, belki bu kılıkta olmasınını kendince sebepleri vardır.
............................şşşşt sessiz ol!.................................