Arkadaşlar nasıl böle bir göz rengine benzettiniz cözemedim ama ilginç gercekten Hatun dediğiniz kadar varmış süper saygıyla eğiliyorum ..
0
Evangeline lilly
Started by
yok
, 24.04.2006 00:09
11 replies to this topic
Posted 24.04.2006 - 00:09
Arkadaşlar nasıl böle bir göz rengine benzettiniz cözemedim ama ilginç gercekten Hatun dediğiniz kadar varmış süper saygıyla eğiliyorum ..
Okyanusların uçsuz bucaksız erilşilmezliğini mavi sanırdım. O erişilmez derinlikler Yeşilmiş! tıpkı gözlerim gibi...
O diplerde saklıymış duygular, o sonsuzlukta saklıymış umutlar, sonlarda saklı kalmış varoluşlar...
O diplerde saklıymış duygular, o sonsuzlukta saklıymış umutlar, sonlarda saklı kalmış varoluşlar...
Posted 24.04.2006 - 00:12
Okyanusların uçsuz bucaksız erilşilmezliğini mavi sanırdım. O erişilmez derinlikler Yeşilmiş! tıpkı gözlerim gibi...
Posted 24.04.2006 - 00:16
aaaah ah eva'cım..
bu arada farkettim senin gözler daha açık yeşil..evacığımınkiler biraz daha zeytin yeşili..
bu arada farkettim senin gözler daha açık yeşil..evacığımınkiler biraz daha zeytin yeşili..
Posted 24.04.2006 - 00:19
Ben diyorum dinlemiyorsunuz hatun muhteşem gözlere sahip benimkisi bunun yanında baya bir sönük Hayranlığınız deymiş mükemmel ..
Posted 24.04.2006 - 00:20
açık koyu o kadar da olsun yan yana gelseniz fark ederdik şimdiki gibi
şşşt elric çekil aradan
şşşt elric çekil aradan
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 24.04.2006 - 00:23
Güzel bi bu hayranlık ( sapıklık) eksikti güzelim böle milyonlarca yeşil gözlü hatun var gidin onlara takılın boşverin artisleri size kızmı yok. Hem güzele güzel demem güzel benim olmayınca demişler Daha iyilerine layıksınız işallah o gunleride görürsünüz...
Posted 24.04.2006 - 00:24
bak shy... baaaak baakk.. katil etme beni şu yaşımda.. evacığımı gezdirme hapisanelerde ziyaret günlerinde..
Posted 24.04.2006 - 00:48
Complexivy senin gözler daha bir anlamlı, Eva sahte bakışlar atmış
"ohanziyikibirtoplandıkbirsenedurmadanyazarızbukonulara"
"ohanziyikibirtoplandıkbirsenedurmadanyazarızbukonulara"
"This desert flower
No sweet perfume that would torture you more than this..."
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Posted 22.11.2007 - 00:18
aşık oldum desem izin var mı
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Posted 22.11.2007 - 00:22
buna da mı yıfıs ?
bi bu kalmıştı zaten
bi bu kalmıştı zaten
Posted 22.11.2007 - 00:23
başka kime aşık olacam dedim sende
asıl çapkın sensin
asıl çapkın sensin
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Posted 22.11.2007 - 00:26
ben çapkınım ama belli etmiyom
sende belli etme
sende belli etme
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Evangeline Adams (1868 1932) |
Astroloji | Haberci |
|
|
|