0
Jj - My Life
Started by
Superficielle
, 02.11.2011 23:49
5 replies to this topic
Posted 02.11.2011 - 23:49
Iyi bir insan oldugunuza sizi kim inandirdi?
Posted 04.11.2011 - 14:39
BU fena değil alacağım sanırım bunu götüreyim bakalım biraz gezdireyim beğenecek mi
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 04.11.2011 - 15:13
Fena degilmismis begenmiyorsan soyle
Posted 04.11.2011 - 15:14
niye agresiflestim ki boyle
Posted 04.11.2011 - 15:20
Beğenmişiz işte daha ne yapalım... Şekerleri yemeyecem bayrama saklayacam dedin ondan işte.Git bi tane ye bari
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
Posted 04.11.2011 - 15:57
Ben kendim yerim de cocuklara vermedim zataniz bayrami yapmayin etmeyin bir hafta sonra gelin canimi yeyin dedim
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
İslam Dininde Liderlik, Halifelik Konusu Üzerine....islam, dininde, liderlik and 2 more... |
Din & Ahlâk | halukgta |
|
|
|
Dört Halifenin Hadis Nakline Karşı Verdiği Mücadele |
Din & Ahlâk | halukgta |
|
|
|
Halifeliğin Muazzam Gücü |
Tarih | asel karen |
|