Uçak fobiniz var mı ?
0
Uçak Fobiniz Var Mı ?
Konuyu açan
KãRdé£éN
, 11.11.2011 23:26
bu konuya 6 yanıt verildi
Gönderim zamanı 11.11.2011 - 23:26
Uçak fobiniz var mı ?
Gönderim zamanı 18.11.2011 - 12:54
Bilemiyorum ki henüz kendileri ile tanışmadık.Bir fobi oluşturacak zamanımız da olmadı
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 21.11.2011 - 00:49
uçak aldım geçen, 2 yıllık fobisini hediye ettiler
o derece
o derece
Gönderim zamanı 22.11.2011 - 21:10
Var sanirim her bindigimde gunahlarima tovbe ediyorum.
Iyi bir insan oldugunuza sizi kim inandirdi?
Gönderim zamanı 23.11.2011 - 19:39
Ona fobi denmez ne güzel günahlarından arınıyorsun işte Araba fobisi neden olmuyor insanların bu derece mi maddiyatçıyız yaa biri de ucuz bişeye fobi yapsın.Yok uçak fobisi yok yükseklik fobisi.Hiç kimsede yerde yürüme fobisi olmuyor ama ya birisi yürürken üzerime basar ezerse beni diye korkmuyor...
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
Gönderim zamanı 23.11.2011 - 23:09
Sevgili Shy seni kiracagima kafami kirarim
Bende bir de bisiklet korkusu var mesela otoyolda sagdan sagdan pisikletinen gideriken arkadan gelen arabalar vurup beni uçuracakmis hissine kapiliyorum
Bende bir de bisiklet korkusu var mesela otoyolda sagdan sagdan pisikletinen gideriken arkadan gelen arabalar vurup beni uçuracakmis hissine kapiliyorum
Iyi bir insan oldugunuza sizi kim inandirdi?
Gönderim zamanı 24.11.2011 - 10:43
otoyolda bisiklet sürülüyomu
bende var hiç binmedim ama korkuyom uçaktan, inşallah gerekmez binmek ki zaten öyle görünüyo
bende var hiç binmedim ama korkuyom uçaktan, inşallah gerekmez binmek ki zaten öyle görünüyo
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...