Twitter'daki boşluğu Türkiye'den liseli genç doldurdu: Parasını ödeyen takipçi sayısını bir anda çığ gibi arttırabilir. 1000 takipçi 100 lira.
Devamı için tıklatın
Gönderim zamanı 16.12.2011 - 08:55
Twitter'daki boşluğu Türkiye'den liseli genç doldurdu: Parasını ödeyen takipçi sayısını bir anda çığ gibi arttırabilir. 1000 takipçi 100 lira.
Gönderim zamanı 16.12.2011 - 11:56
Gönderim zamanı 16.12.2011 - 15:06
Gönderim zamanı 16.12.2011 - 18:55
Gönderim zamanı 18.03.2015 - 01:09
Ohoo, şimdi çok var bu Twitter'da takipçi satın alma / satma şeylerinden, millet birbirini çiğniyor.
Çok takipçin olunca insanlar sana reklamlarını yapi tweet'lerini retweet'le falan diye para veriyorlar galiba, emin değilim, anlamaya çalışmadım o konuyu.
10 - 20 - 30............80 - 90 bin takipçisi olan hesaplar var, o takipçilerde bir tuhaflık olduğunu sanıyorum, gerçek takipçi değil onlar.
Bir de şeye ayar oluyorum; bir Twitter hesabını takip ediyorsun, sonra birkaç kişi seni takibe alıyor, 'Bakiim bunlar ne?' diye şöyle bir bakıyorsun, art arda aynı tweet'ler sıralanmış. Senin takip ettiğin hesabın aynısı yani, veya hemen hemen aynısı. Otomatik mi yapıyolar nedir?
Bir de şeye de ayar oluyorum; sağ tarafta 'Gündem' başlığı altında Hashtag işaretli mevzular oluyor, bazen bakıyorum, ciddi veya dramatik bir konu ama insanlar o Hashtag üzerinden reklam yapıyorlar. Konu hasta bir çocuk için yardım toplamak mesela, adam ürününün reklamını yapıp bir yerinde o Hashtag'i kullanarak dikkat çekmeye çalışıyor, ıykk! Hiç hoşlanmadığım ucuz numaralar.
Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 18.03.2015 - 01:13
ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...
Konu | Forum | Konuyu Açan | İstatistikler | Son Mesaj Bilgisi | |
---|---|---|---|---|---|
1000 Sayfalık Topic - Hüfyaa |
Geyik | hüfyaa |
|
|
|
PS4 satışları 100 milyona yaklaştı |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
|
|