kadınlarımızın bilinçlenmesine kim karşı çıkıyor kii, yoksa sizin bilinçlenmeden kastınız okullarda verilmeye çalışılan cinsellik dersimi? Kızlarımızın eğitimine engeelyen kimlerdir, herhalde onlarıda burada saymama gerek yoktur....Bi şey bir sürü yapılıyorsa iidir mi deniliyo..Maden ööle dünyanın bir sürü yerinde de kızlar, 18ie gelmeden ayrı eve çıkıp sevgilileriyle yaşamaya başlıyolar..O zaman da buna da mı tamam diyelim..nedir anlamadım ki..
Neden kadınların bilinçlenmesi söz hakkı sahibi olması konusunda en ufak bi fikir beyanınız yok, onu merak ettim ben asıl.Bir de hala bir kızın kendi babasından neden namahrem diye kaçmak saklanmak zorunda olduğunu....
Size yada herhangi birine bi şiy öğretmek haddim diil..siz nasıl görmek isterseniz ööledir zaten , bilmek her zaman yetmes..
Yanlış dini motiflerden kastım; hurafeler..aslı astarı olmayan ama bi takım kendini hocaydı şeyhti bilmem neydi diye tanıtıp istediği şeyleri yıllardır taa küçüklükten çocuklara işleyenlerin yaptığıdır..İnsanlarımız da saolsunlar biliyo öğretiyo zannediyo..
Siz ne kadar ayırmaya kalkarsanız kadın ve erkeği, sonuçları o kadar vahim olur...görüyorus da geleneklerimiz onlar dediğiniz yerlerdeki ensest vakalarını değil mi..yada tecavüz olaylarını..bunlar neden kaynaklanıyo...kadın ve erkek birbirini tamamlar öcü dilldir birbirine..kardeş, kuzen ,arkadaş vs..namahrem diildir buna inanmam ben...
ve ..kölem olmanıza da hiç gerek yok, lütfen..rica ediciğim..
Bugün ben size bir şey öğretirim yarun siz bana 2 -3 şey öğretirsiniz, bundan güzel bir şey olabilirmi, kimse tam değildir, hep eksikiz, ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.