aa! ama smiley'ler bende neden aktif değil? ='(
rica ederim hanımlar beyler, güle güle kullanın.
bundan sonra astroloji yazacağım zaman gölge için yay burcu erkeğini yazıcam.
bu arada, benim sitemin ziyaretçi sayısı az henüz. sorun olarak söylemiyorum, yavaş yavaş arttırıcam ben onu inşallah...da, bugün ziyaretçi sayısında bi patlama oldu. sanırım birisi yazılardan birini bi yerlerde paylaşmış; özellikle aslan burcu erkeğini olabilir, ona çok bakılmış. bunu aranızdan biri yaptıysa çok teşekkür ederim.
son olarak...bu yazıyı okudukça, eliniz değdikçe, aklınıza geldikçe bana konu başlıkları önerebilirsiniz, bu benim çok işime yarar. yaşadığınız yerdeki güzel bir şelale, kaplıca, milli park, mağara, mesire ve sayfiye yerinin ismi mesela. yurt içinden veya dışından böyle önerileriniz. gezi yazıları için işime yarar böyle şeyler. ayrıca bir yerlerde ilginç bir konuya, bir mesleğe, bir hastalığa, ne bileyim bir bilmemney otuna dair bir şeyler çıkarsa karşınıza onlar da kabulüm. ben sadece siteme ve bloğuma yazmıyorum, müşteri siparişleri, hazır makaleler vs. önerdiğiniz şeylerin bazıları mutlaka aklıma yatar. bana konu bulmuş olursunuz yani, bu benim işimi kolaylaştırır. aklınıza ne gelirse...neticede hepsini yazmıycam, satılabilir veya sitemde kullanılabilir konuları, yazabileceğimi düşündüğüm konuları seçicem.
herkese selam ederim.